Hoofdstuk 15

518 76 49
                                    

"Blijf hier en kom niet naar beneden. Wat er ook gebeurd." Zegt Samuel en kijkt me doordringend aan. Ik schud mijn hoofd en hou hem stevig vast. Ik wil niet dat hij gaat..

"I can't lose you again." Zeg ik zachtjes. Hij drukt zijn voorhoofd tegen de mijne aan en houdt me stevig vast bij mijn middel.

"Je gaat me niet verliezen." Hij kust me zachtjes op mijn lippen en loopt naar beneden. Ik hoor dat Samuel ineens begint te lachen.

"Mason!" Roept hij lachend. Ik frons mijn wenkbrauwen en loop naar beneden. Mason. Mijn teamleider van Eichen House?! Ik verstop me achter de deur en kijk Samuel aan. Hij gebaart dat ik moet komen. Ik loop naar hem toe en verstop me achter Samuel.

"Je bent mijn teamleider van Eichen House." Zeg ik en kijk Mason verwarrend aan. Hij lacht en knikt.

"Ik heb Samuel helpen ontsnappen. Het was moeilijk maar het is ons gelukt." Hij glimlacht breed en knuffelt Samuel.

"Hoe gaat het met je?" Vraagt Mason aan Samuel. Hij glimlacht en kijkt naar me.

"Super." Ik glimlach verlegen en kijk naar de grond, zodat ze niet merken dat ik bloos.

"Jullie moeten hier wel weg. Ze zijn opzoek naar Samuel en Sophia het is misschien handig als je weer komt werken anders wordt het te verdacht." Zegt Mason. Ik kijk Samuel aan die naar me knikt. Ik glimlach en knik dan.

"Kom Soof. We moeten hier weg." Hij pakt onze koffers en legt het in de achterbak van zijn auto. Heeft hij eigenlijk wel een vaste plek om te slapen. Waar we ook heen gaan, vluchten we weer zo snel mogelijk. Ik zucht en ga naast Samuel gaat voorin zitten, op het bestuurder stoel en ik ga naast hem zitten.

"Dit kan nog een gevaarlijke rit worden dus hou je vast." Ik kijk hem niet begrijpend aan. Hij start de auto en rijdt snel weg. Ik hoor pistolen die afgaan. Ik begin sneller adem te halen en sluit mijn ogen.

"WIE ZIJN DAT?!" Schreeuw ik geschrokken. Hij zucht en kijkt me aan en richt zich snel dan weer op de weg.

"Drugsdealers." Zegt hij zo kalm mogelijk. Hij haalt een pistool uit zijn zak.

"WAT GA JE DOEN?!" Vraag ik geschrokken en grijp naar zijn hand.

"Sophia stress niet zo!" Hij doet het raam open en kijkt via het raam naar buiten en steek dan zijn hoofd eruit en schiet. Ik draai me naar achteren om en zie een auto. Samuel schiet precies op hun auto's band waardoor hun auto stopt. Samuel gaat snel weer normaal zitten en doet het raam dicht en rijdt sneller weg.

"JE SCHIET NIET ZO MAAR!" Roep ik nog steeds geschrokken. Ik wist niet eens dat hij wapens bij zich had. Dit bewijst al genoeg dat ik bijna niks weet over Samuel. Ik weet niet eens waar hij vandaan komt.

"Jawel. Ik moest wel. Anders hadden ze ons gepakt en was ik je kwijt." Zegt hij kalm en rijdt snel het bos in.

"Samuel. Dit doe je niet! Ze konden dood gaan!" Roep ik hysterisch. Hij zucht en richt zich op de weg.

"Ik vermoord mensen om jouw veilig te kunnen houden." Zegt hij kalm en kijkt me dan aan. Ik knijp mijn ogen dicht en kijk hem dan snel aan.

"Ben je gek?!" Roept ik geschrokken. Hij lacht en kijkt dan weer naar de weg.

"I'm innocent but, who said I am not Insane." Ik slik en kijk hem bang aan. Wat bedoeld hij hier mee? ... Hij is onschuldig maar hij is gestoord? Ik zucht en knijp mijn ogen dicht. Was ik maar nooit komen werken in Eichen House dan had ik hem ook nooit ontmoet...

Psychotic || Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now