Hoofdstuk 14

528 79 41
                                    

(Hier boven kan je de trailer zien van Psychotic. De trailer is al heel lang af maar ik vergat het steeds om het hier toe te voegen.)

''Sophia please!'' Hij trekt aan mijn arm en draait me met een ruk om waardoor ik hem recht in zijn ogen aan kijk. Ik kijk snel weg.

''Ik zal je iets zeggen maar niet te veel. Het kan je dood zijn en ik wil je beschermen.'' Ik knik en hij trekt me dan op zijn schoot.

''Ik heb inderdaad mijn moeder en zussen niet vermoord. Ik zit daar door vast door een van mijn zussen. Ze dealde drugs en ze kon het niet meer betalen. Ze hebben haar vermoord en ook mijn moeder en zusje. Ik ben meegenomen omdat ik een goeie slaaf kon zijn of wat dan ook en sindsdien zit ik vast in Eichen House. Ze hebben me daarheen gebracht en ze zouden me daar weer na 3 jaar uithalen.'' Ik kijk hem geschrokken aan en slik.

''Sophia het klinkt misschien rommeling maar ik kan je niet alles vertellen. Als je weet wie hier eigenlijk allemaal achter zit en diegene komt erachter dan vermoord diegene je en ik wil je niet kwijt.'' Hij houdt me stevig vast en geeft kusjes in mijn nek.

''Wat zijn we eigenlijk van elkaar?'' Vraag ik. Ik heb er nu al spijt van dat ik het heb gevraagd. Hij gaat zeggen dat we niks zijn.

''Hoe bedoel je?'' Hij streelt mijn wang en kijkt me diep in mijn ogen aan waardoor ik geen een woord uit mijn mond kan krijgen.

''Bedoel je een relatie?'' Hij duwt me zachtjes naar achteren op het bed en komt boven op me hangen. Ik blijf hem maar aan kijken. Ik weet niet wat ik moet zeggen en wat ik moet doen. Samuel heeft me totaal in zijn macht.

''Bedoel je iemand die je elke nacht stevig vasthoudt?'' Hij komt dichterbij en kust me zachtjes op mijn lippen.

''Bedoel je iemand die van jou is en dat iedereen het kan zien?'' Hij gaat met zijn hand naar mijn blouse en maakt de knoopjes los. Ik knik. Hongerig plaats hij zijn lippen op de mijne en trekt mijn blouse uit.

''Ik wil van jou zijn en jij van mij.'' Fluistert hij tegen mijn lippen aan. Ik duw hem op het bed en doe mijn broek uit en ga boven op hem hangen en glimlach maar die verdwijnt snel als Samuel een condoom pakt. Ik slik en kijk weg.

''Is er iets?'' Vraagt Samuel. Ik schud mijn hoofd en ga naast hem zitten. Ik besef me nu pas dat ik alleen een bh en ondergoed aan heb. Snel sla ik de dekens om me heen en kijk hem aan.

''Heb je het nooit gedaan?'' Ik schud mijn hoofd en staar naar de condoom.

''Babe ik wil het pas doen als jij er klaar voor bent.'' En met die woorden gooit hij de condoom weg en streelt mijn wang.

''Je hoeft je niet te schamen voor mij. Je bent perfect.'' Zijn ogen stralen en hij haalt de dekens van mijn lichaam vandaan. ''Wauw'' is het enige wat uit zijn mond komt als hij mij zo ziet. Ik bloos en kijk weg. Hij drukt me stevig tegen zich aan en kijkt me diep in mijn ogen aan.

''Wil je iets zeggen?'' Vraag ik. Hij glimlacht en knikt en houdt dan mijn handen vast.

''Wil je mijn vriendin zijn?'' Ik kijk hem verbaasd aan en knik snel. Hij glimlacht en zoent me dan.

''En babe. Verstop je lichaam nooit voor mij. Ik ga je toch naakt zien.'' Hij knipoogt naar me. Ik kijk hem aan en probeer om niet rood te worden. We horen een harde knal waardoor ik stevig in zijn hand knijp.

''Shit ze zijn hier...''

Psychotic || Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu