Sadece Kokunu Özledim-38-

22 9 1
                                    

Almira gözlerini dikmiş şekilde Ha Neul'ü izlerken genç kız kahvesinden bir yudum aldı. Dışarıyı kesen gözlerini kırpıştırdıktan sonra gülümseyerek Almira'ya döndü. Bu hali o kadar masum gözüküyordu ki Almira aldıkları kararın doğru olup olmadığını sorguladı. Cidden bu melekvarimsi kişi suç ortağı mıydı? Belki Kim Jo gibi bunu isteyerek yapmıyordu?

"Yüzümde birşey mi var? Kahve mi bulaşmış? "Dedi Ha Neul cebinden çıkardığı peçeteyle dudaklarının kenarını silerken.

Almira sesiyle kendine gelerek zorlukla gülümsedi.

" Hayır... Dalmışım sadece"Durumu toparlarken gözlerini ayakkabılarına dikti. Ha Neul oturduğu yerde kıpırdanırken biraz öne eğilerek Almira'nın masadaki ellerini tuttu.

"İyi misin? Sorun ne ise dinlemeye hazırım"Sesi o kadar yumuşaktı ki Almira afalladı. Ha Neul hakkındaki tüm kötü düşünceleri oraya buraya dağılırken bulundukları odanın kapısı seslice açıldı. Baekhyun hızla odaya dalarken karşı karşıya oturanlara baktı ve sinirle Almira'nın kolunu çekiştirdi. Onu Ha Neul'ü oyalamaları için göndermenin salakça olduğunu düşünmeye başlamıştı. Kızlar buldukları deliği sonuna kadar eşelerken Almira'da onlarla olmalıydı. Burda, bir suç ortağını oyalamamlıydı.

"Benimle geliyorsun. "Dedi Baek dişlerinin arasından. Almira ne kadar gitmek istesede görevi aklını çeldi ve kolunu Baekhyun'dan kurtardı. Daha şimdiden kızaran kolunu ovalarken hassas tenine göz devirdi. Kim bilir Baek tutmaya devam etse neler oldu? Yeniden bir morarıklıkla uğraşmak istemiyordu açıkçası.

"Baek... Lütfen, gider misin? "Diyerek kendini yeniden koltuğa bırakmaya hazırlandı ve göz ucuyla Ha Neul'ü işaret etti Almira.

" Hayır! Benimle geliyorsun"Baek konuşmak yerine tıslayınca Almira diretmemeye karar verdi. İşlerin kendisinde nasıl patlayacağını tahmin ettiğinden sessizce Baekhyun'un kendisini dışarı çıkarmasına izin verdi.

Koridora çıktıklarında Baek duvara yaslandı ve kısık gözlerle Almira'ya baktı.

" Canını yaktıysam özür dilerim... Ona yaklaşman beni korkutuyor"dedi biraz pişmanlıkla. Aklı başına gelince ne kadar masumlaştığını bildiğinden kafasını sallamakla yetindi Almira. Ha Neul'e gelince...  Görevinden kendiside haz etmesede risk almaya değerdi. Değil mi?

"Baek? Ha Neul'ün bunu isteyerek yaptığından emin miyiz? Yani onu Bay Lee'ye tavsiye eden Chanyeol'un ablasıydı... Eminim mantıklı bir açıklaması vardır. "Almira'nın cümlesi bitince Baek yaslandığı duvardan ayrıldı ve genç kızın önünde durarak ellerini omuzlarına koydu.

" Almira... Herkes sandığın kadar masum olmayabilir"Dedi yumuşakça ve ellerini omuzlarından aşağı indirerek kendi içinde verdiği savaşı alevlendirdi.

Elleri parmaklarının ucunda durunca göz ucuyla Almira'ya baktı. Nefesi kesik kesikti ve Baekhyun'un boynuna vuruyordu. Topuzundan fırlayan saç telleri omuzlarından aşağı dökülürken bazılarını eliyle nazikçe kulaklarının arkasına tıkıştırdı Baek.

Almira'yı kendine çekerek sıkıca sarılırken özlediği kokusunu içine çekti. Kalbi göğüs kafesi zorluyordu. Baek son olan gelişmelerden sonra elinde olsa Almira'yı bir odaya kapatacak ve başında 7/24 nöbet tutacaktı. Onun için okadar korkuyordu ki bunu kelimlere dahi dökemiyordu

Senin için delice endişeleniyorum.

Yanımda olmayışın her defasında daha sızlatıyor kalbimi.

Söylemek istesede sadece susuyordu Baek. Kollarında ki Almira ne zaman garip durumdan sıkılacaktı onu bekliyordu.

"Bu ne içindi ki şimdi? "diye sordu Almira. Baekhyun'a karşılık vermiyor sadece onu izliyordu. Ne onu umutlandırmak nede yalandan seviyormuş gibi yapmak istiyordu.

" Hiç... Sadece kokunu özledim"

DESTEKLERİNİZİ VE OYLARINIZI BEKLİYORUM.








HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin