Sap Kalcaz Sap! - 10-

52 21 18
                                    

Daha yolda yürümeyi bilmiyorsun. Yemekte yapamassın şimdi. "Diye dalga geçti Sehun havada asılı kalan elini geri çekmeden önce.

" Niye napcan nişanına mı alacan? "Sesindeki alay kilometrelerce öteden anlaşılabilirdi. Arin tek kaşını kaldırıp cevap beklediği sırada Sehun'nun yanaklarındaki kızarıklığı gördü. Kore'de böyle şeyleri söylemek saygısızlık falan mıydı? Diye düşündü. Okuduğu hiçbir yazıda buna rastlamadığı için başını öne eğerek özür diledi,  Sehun ona bakmamak adına başını çevirdiğinde omuz silkerek ondan uzaklaştı Arin.

"Nopcon noşonono mo olocon? "Diye terarlayarak aynı Arin gibi koridorun sonunda kayboldu Sehun.

*

"Açıkta tiner mi bıraktınız. Bu niye mutfak tezgahında uzanıyor ? "Diye bir soru gönderdi Aden kimse onu dinlemezken. Elinde ki bilgisayarı masaya bırakıp tezgaha uzanmış olan Alya'ya öldürücü derecede keskin bakışlar attı. Alya ise onu takmamış elindeki nutellayı yemeye devam ediyordu, birkaç saniye sonra kafasına yediği yastıkla yere yuvarlanınca pes etmemişçesine yastığı geri fırlattı.

"Hepiniz manyaksınız. Neyse odamı yakmayında,  Aslı falan ararsa çatıda dersiniz"Dedi Aden yedek bataryayı çantasında ararken.

Asya"O değilde Aschen reyel arkidişler"dedi ve yatağın üstündeki bataryayı sağlam eliyle Aden'e fırlattı.Aden bataryasını dün ilaydaya verdiğini hatırlayıp allak bullak ettiği çantayı köşesine geri attı. Daha sonra Asya'nın dediklerine dikkat çeker gibi "Aschen?" diye sordu tek kaşını kaldırarak. Almira ve Açelya'da  ona cevap bekler gibi bakınca  dudak büzmekle yetindi Asya.

"Sizi pis cahiller. Kız elden gitti diyorum, evde kalmıcak, attaya gitti, yakın gelecekte küçük Aslı veya Chen görme ihtimalimiz var."Diye izah etti durumu.

Açelya ve Almira anladığını belirten sesler çıkarıp işlerine geri döndüğünde Asya elini anlına koydu. Hepsinin jetonu köşeliydi.

"Ne! Kimden duydun ? Niye duydun? Kiss var mı kiss? Ohaw. Lan imanlı Aslı'yı da kaybettikya sıfatınıza tükürem emi! "Dedi Açyelya durumu yeni kavramış biçimde.

" İrem dedi bunlar dedi hastanede dedi el ele dedi . Artık ne olmuşsaaa"Asya son kelimeleri uzatarak söylediğinde Alya kafasına yediği yastığı ona fırlattı.

"İlk atak ommadan geldi gençler. Sap kalcaz sap! "Alya bağırmaya başlayınca Aden kafasını arkaya doğru yatırıp derin bir nefes aldı Malların arasında yaşıyorum diye düşündükten sonra kolunun altındaki bilgisayarla odadan çıktı.

" Ağzını hayra poponu bayra aç lan! "Açelya'nın odanın dışına varan sesini onlardan farklı biri duysa içeride savaş çıktığını sanabilirdi.

Aden kızları sallamayarak koridora çıktığında kapıyı arkasından kapadı,  sessiz bir ortamın hasretini çekiyordu. Birkaç gündür başlarına gelen olayları sıralamak bile akıl karı değildi.

Birde şu "Köle" durumu vardı. Bu kadar olayın içinde gümbürtüye gittiğine seviniyordu, en azından onu kimse bulaşık yıkaması için veya donlarını asması için çağırmamıştı.O an aklına gelen soruyla kıkırdadı Exo donlarını cidden ipe mi asıyor? ilk amacı Suho'yu gördüğünde bunu sormaktı.

Koridorun sonundan merdivenlerle çatıya çıktı. Çatı kapısının metalik sesi merdiven boşluğunda yankılanırken kendinin geçebileceği bir alan oluşturdu. Aradan sıyrıldığında sertçe kapandı kapı. Aden çatının kenarındaki korkulukların yanına çömelip bacaklarını aralardan uzatarak salladı, çatı nedensizce daha sıcak gelmişti ona. Kendisini uçuracak bir rüzgarı veyahut tipi fırtınası bekliyordu, beklentilerinin karşılığını alamadığı için ilk defa mutluydu, kızlar yukarsının soğuk olacağını düşünüp çıkmazlardı Suho veya kendisiyle bulduğu her vakit laf dalaşına giren Kris buraya çıkmaya üşenirdi.

HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Onde as histórias ganham vida. Descobre agora