Kalmamı İster Misin? -12-

41 18 1
                                    

Almira derin bir nefes verdi. Arin’nin sesi yeniden kulaklarına doluşunca irkilmeden edemedi.

"1 dakika sonra kayıttayız! "

Elleri titremeye, gözleri yavaştan dolmaya başlamıştı. Bunu cidden yapacak mıydı? Yapabilir miydi? Binadan ayrılmadan önce Kai Kyungsoo olmadan gitmeyeceklerini söyleselerde menajerleri onları zorla arabaya bindirmişti. Ya şimdi? Şimdi,  ne olacaktı?

" Yapabilirim! Yapacağım"Almira kendine cesaret vermek isterken ellerinin titreyişini durdurmak adına yumruk yaparak sıktı. Binadan çıkmadan önce son kez Kyungsoo'yu kontrol edecekken konser için ayarlanmış çantasını bile almıştı,  bu durumda hiç birşey olmadan dönerse pişmanlık duygusu ile baş edemeyeceğini düşünüyordu.

Köşelerde durmaya dans sırasında kameralardan kaçınmaya dikkat edecekti. Zaten iki kameramandan biri Arin idi, sahneye çıktığı anda Almira'yı tanıyacak ve onu çekmemeye özen gösterecekti. O böyle planlamıştı.

"Almira? Üstünü giyindin mi? Asya dökülen kahvesinin parasını istemediği için şanslıyız"Alya kapıyı birkaç kez daha tıklattıktan sonra içeri girdi.

Almira'yı  baştan sona süzüp sevimlice gülümsedi. "Belki ona görünmesen daha iyi olur?" dedi yavaşça Almira'nın yanına otururken .

"Hah,peki."

Almira yumruk yaptığı ellerini gevşetirken Alya ona garip bakışlar attı. Birşeyler döndüğünü anlamış gibiydi.

"Bir sorun mu var? "Alya tek kaşını kaldırınca Almira tedirginleşti,  yalan söylemekte berbat olmanın sınırlarını zorluyordu. İki elini önünde sallayarak bir sorun olmadığını söyledi.

Odadan çıkmadan kostümünün son parçası olan şapkayı takarak tüm saçlarını içine sıkıştırdı. Tek kelime etmeden odadan çıkarken Alya'nın "Hey!Aklımdakini yapmayacaksın değil mi?" gibi laflarını sallamadı.

Alya arkasından koşarken adının söylenmesi üzerine durdu. Aden diğer taraftan kızgın adımlarla gelirken koşarak omuzlarından tuttu.

"Almira! Exo ile sahneye çıkacak! "Alya bunu hızla söylerken Aden şaşkınca ona bakıyordu. Sakin olması adına omuzlarındaki ellerini sıktı.

" Nerden biliyorsun? Bunu neden yapsın ki? "

" Bilmiyorum. Onda bir gariplik sezmiştim ve üyelerle aynı kostümü giyiyor,  sahneye çıkmaya hazırla-"Alya lafını bitiremeden hoparlörlerden çoşkulu bir ses yükseldi.

"Karşınızda EXO! "

*

Açelya yattı yerden başını tutarak doğruldu. Bir sızı saplanırken dengesini kuramayıp kafasını yeniden yastığa gömdü.Gözleri yattığı yerde odayı taraken saate baktı. Hızla doğrulup yorganı üstünden fırlattı.

Uyuya kalmıştı. Ciddi,  ciddi uyuya kalmıştı.

Taytını bir kenara atarak pantolonunu koltuğun üstünden aldı. Giymek için uğraşırken kapının üstündeki kırmızı notu gördü.

(Biz gidiyoruz sen uyu camış gibi! Arada bir Kyungsoo'yu da kontrol et! Bide buzdolabında yemek var çocuğa götür biraz üvey evlat muamelesi uygulama çocuğa)

Açelya elini hızla anlına götürüp sadece tek bacağından girmiş pantolonu çıkararak bir kenara salladı. Evde kalması bir bakıma iyidi fakat Kyungsoo? Neden onu kontrol edecekmiş ki? Özel doktoru falan yokmuydu onun?

"Hepiniz malsınız! Ahhhh, herneyse evde oturmak profesyonel alanlarımda biridir yani bekle beni dizi maratonu"diye yarı sevinçli şekilde söylendi. Buzdolabına ilerleyip neredeyse iki katı dolduran tencereyi aldı. Ne olduğuna bakmaksızın ocağa koyup altını açtı.

HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Where stories live. Discover now