Poşetlenmiş Hormonlar-21-

35 12 5
                                    

Alya kaçıncı kez geçtiğini bilmediği koridorun yarısında ellerini saçlarını geçirerek tepindi. Doğru saymış ise yarım saattir kaybolmuş vaziyette odasını arıyordu ki ilk günlerde Asya yolu kaybettiğinde ona bayağı gülmüştü,  şimdi bu ironiyle başa çıkarken etrafına yeniden bakındı. Aynı duvarlar, aynı pencereler,  aynı Kai... Aynı Kai mi? Alya bir insan görmüş olmanın sevinci ile ona doğru kollarını her iki yana açarak koştururken yanına vardığında ellini bir dakika biçiminde kaldırarak soluklandı.

" Kai seni Allah gönderdi. Bil bakalım kaç dakikadır kayboldum? Bilemessin tabi. Herneyse, Aslı’yı gördün mü? Bana 4.katta buluşalım demişti ama hala yok!"Alya herşeyi tek çelsede sıralayınca yüzüne şaşkınca bakan Kai'nin önünde parmağını şaklattı.

"Kai? Kaiğğğ? Kaoooooiiiiğğğğ? "Diye son kez kocaman gözlerle ona bakarken genç adam gülmeye başladı.

" Burası 2. Kat"Gülüşlerinin arasında konuştuğunda Alya afalladı. Yani başından beridir yanlış yerde miydi? Nasıl bir yön duygusu ile doğmuştu ki başına bunlar geliyordu? Tek eliyle yüzünü kapatarak arkasını döndüğünde ağlamaklı bir  tona büründü sesi.

"Şuan utancımla yanlız kalmak istiyorum. Gider misin lütfen? "

Kai kendisine denilen gübi arkasını dönüp ilerlerken Alya parmaklarının arasından ona baktı,  boşluğuna mı denk gelmişti yoksa kafadan kontak mıydı?

" Şaka yapmıştım aslında ben!? Hey nereye? Beni götür! Korkmaya başladım! Kai... Bak hiç beni dinliyor mu? " Alya genç adamın ardından yürürken söylenmeye devam etti.

Merdivenlere ulaşıp iki kat çıktıklarında Aslı yine olması gereken yerde değildi. Alya gözlerini abartılı biçimde devirerek derin bir of çekti. Kendisi gibi minnak bir bireyle dalga geçmeleri hoş muydu?

"Seni beklememişe benziyor. "Kai duruma açıklık getirirken Alya ona" Ciddi misin ya? "derecesinde baktı. Mesajı alan Kai sırıttığında genç kız sinirle ayaklarını yere sürterekten kapısında" Boyu 1.70'ten uzunlar giremez" yazılı odasını aradı.

Kapı kolunu yavaşça indirirken yan odadan gelen bağırışlarla olduğu yer de buz kesildi.

"Lan bu yapılacak iş mi? " veya" Öldün sen " gibi cümleler kulaklarına doluşurken bir adım geriledi. Yoksa yaptığı şeyden haberi var mıydı kızların? Cevabı korku salarak beyninde dolaşırken koridorun başına kadar ilerleyerek daha merdivenlerin ilk basamağında olan Kai'yi kolundan tutarak durdurdu.

"Anlaşma yapalım sen beni kızlardan gizle bende... "Alya aklın amakul birşey gelmeyince susmakla yetindi. Kai genç kıza imalı bir bakış attıktan sonra tutamadığı kahkasını salıverdi.

" Odamı toplarsan anlaşabiliriz"Dediğinde Alya hiç bekletmeden kafasını salladı. İkili merdivenlerden çıkarken konuşmaya devam etti.

"Ne yaptında bu kadar korkuyorsun? "

" Sadece çıktı makinesini bozdum sonra benim yaptığım belli olmasın diye üstüne kahve döktüm"

"Sadece(!) bu mu?"

" Aslında hayır Asya'nın odasında aschen shipim için yaptığım fanartlar var. Pekte uygun olduklarını söyleyemem"

HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Where stories live. Discover now