Gelmek İstiyorum- 03-

114 51 27
                                    

"Şimdi ben kafir mi oldum?" Asya iyice ürpertici olan sırıtışını tüm yüzüne yaydı. Diğerleri Chanyeol'un dolabındaki süprizle(!) kendi dolaplarını açmaya korkmuşlardı. Kırık camdan başını uzatmış Aden bu gergin ortamda bir kahka patlattı. Böyle ciddi ortamlarda nasıl bir tavır takınması gerektiğini biliyor olsa da Asya'nın değişik sırıtışı ve Chanyeol'un bakışları altında o tavrı takınmak cidden zordu. Aden kırık camdan içeri girip dolapları teker teker açtı. Sırasıyla tüm kızlar dolaplara girmişti. Son dolaptan çıkan Aslı başını kaldıramadan özür diledi. Aden yeniden sırıtarak hala dolaptan çıkmayan Asya'yı kolundan tutup çekti.

"Saklanbaçta da berbattınız"dedi alayla.

*

Gün:9 Kasım 2016

"Hayatımızda bize pes etmememizi söyleyen çok kişi olmuştur. Fakat onlardan çok azı bunu isteyerek söylüyordur. Bu ağlayan birini gördüğünde formalite icabı "İyi misin" diye sormaya benziyor. Aslında iyi olup olmamamız umurlarında değil. Aslında pes etmiş olmamız veya hala savaşıyor oluşumuz umurlarında değil"
Aden yazısını bir kere daha gözden geçirdi. Yeterli olduğunu düşündüğünde "enter" tuşuna basıp ekrandaki "yükleniyor" 'u görene kadar bilgisayarı kapamadı. Bu gün nutuk çekmek için fazla komikti. Yinede insanlar iyi bir ruh haline girmek için başkalarının umutsuzluklarını ve mutsuzluklarını kullanmakta iyiydiler. Psikoloji okuduğundan beri açtığı bir bloğu vardı birkaç günde bir aklına gelenleri yazardı. Fazla bir takipçi kitlesi olmasada yazdıkları "bu günün özeti" kısmında gözükürdü. Sayfanın sahipleri geçen aylarda bu durumu kabullenmişlerdi. Aden mesleğinin özelliklerini gayet iyi biliyordu. Üniversite bittikten sonra webmaster mesleğine merak salmıştı. Kurslar ve birçok yere gidip bu özelliğini geliştirince mesleği olarak bunu seçmişti. Hem bu durum artık Arin'nin

"Sen adamı iyi etmessin, iyi adamı deli edersin"sözününde üstünü çiziyordu.

Açelya'nın gelip omzuna dokunmasıyla düşüncelerinden uzaklaştı Aden. "Aslı kendimizi affettirmemiz gerektiğini söylüyor" dedi Açelya bir yandan mutfakta uçuşan soğanları işaret ederek. Aslı yemek yapmaya çalışıyordu. Bu konuda cidden berabattı. Kızlar arasında Omma diye anılsada bu yeteneği onu bu konumdan uzaklaştırıyordu. Yemekleri genellikle Almira yapardı. Bulaşık işleriyle Arin arada sırada ise Aden ilgilenirdi. Haftada bir defa yaptıkları tatlı günlerinde de çoğunlukla tatlıları Alya ve Asya yapardı.

Aden, Aslı ve elindeki bıçağa kısa bir baktıktan sonra bilgisayarı kapatıp koltuğundan kalktı. "Ortam Adana merkeze dönmeden terk ediyorum"derken patlama riskinden söz etmişti. Kapıdan çıkmadan önce Aslı'nın ocağa koyduğu ıslak tavayla derin bir iç çekti.

" Mısırda bir dayım ölüpte bana miras kalmadan önce ölmek istemiyorum Aslı"dedi alayla Aden. Açelya hızla Aslı'nın elindeki tavayı kaptı. Ocağı söndürdü. Tezgahtaki bıçakları köşeye itip gözlerini abartılı biçimde devirdi.
"Sadece otur Aslı"dedikten sonra önüne bir dometes koyup kesmeye başladı. Aden ortamın güvende olduğunu hissettiğinde odadan çıkıp. Yemekte yardım etmeleri için kızlara mesaj attı.

Kime:Osmans
"Aslı kendimizi affettirmemiz için yemek yapmayı planlıyo hayırlı bir evlat olun ve ona yardım edin. "mesajı gönderdikten sonra birinin yazmasını bekledi.

Kimden:Balici hayriye (Asya)
" He poh. Neyse geliriz de sen napacan. "

Kime:Osmans
" Malzeme almak için çıkacağım galiba... "Aden odaya dönüp eksik bir şey olup olmadığını soracakken Asya onu aradı. İstemsizce telefonu açtı. Yazışırken bile saçmalıyışını zaten çekiyordu buna birde telefonda katlanmak insanı hayattan soğutuyordu.

HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Where stories live. Discover now