Yavrum Hepsi Senin Mi? -34-

16 8 2
                                    

Aden attığı her adımdan sonra Asya'ya sessiz olmasını söylüyordu, oysa şuan burda bomba patlasa kimse kalkıp bakmazdı. En üst kattaydılar ve sesleri sadece merdiven boşluğunda yanlıkanıyordu  hoş oranında kapısı kapalıydı da kızlar bunu önemsemiyorlardı. Almira onlara gözcülük yapacağını söyleyerek aşağıda kalmıştı , Alya ise kızları arkalarından - yaklaşık 5m gerisinden- takip ediyordu. Galiba arkada kalan ilk ölen olur kuralını bilmiyordu .

Aden koridora çıktıktan sonra etrafına bakındı ve "temiz" gibisinden bir işaret salladı. Çakma Coulsan bunu anlamayarak tabanca pozisyonundaki elini duvarın kenarından uzattı.

"Pat, pat öldün çık"dedikten sonra kuğulluğunu bozmadan birkaç adım attı.

"Hayal gücün ve sen... Harika bir ikilisiniz"dedi Aden homurdanarak. Belkide tek başına çıkmalıydı. Veya hiç çıkmamalıydı.

Asya ve Aden kontrol odasına ilerlerken kapının yavaşça açılıp kapandığını gördüler. Kapıdan çıkan ve etrafına bakınan kişi son hız merdivenlere ilerlerken koridorun başındaki kızları gördü ve birkaç adım geriledi.

Aden korkuyla gerileyen kişiyi pencereden vuran soluk ışığın sarı saçlarını aydınlatması ile tanıyarak rahatlama derecesinde nefes verdi. Yurtta kaldığını bildiği tek sarı saçlı şahıs o olduğundan fikrinden hiç duraksamadı.

"Ha Neul? Ne işin var burda? "Diye sorduğunda Aden, bir an aynı soru kendilerine sorulursa ne cevap vereceğini düşündü.  Tahminen cevap veremezdi. Birkaç uçuk kaçık yalan söylerdi ama hiç birşey bunu mantıklı kılamazdı.

"Görevlilerden biri rahatsızlandığını söyledi de... Belki mesaisi bitmemiştir diye bakmak istedim"Ha Neul saatin fazla geç olmamasını umarak gözlerini kızlardan kaçırdı.

"Saat 3? Eminim mesaisi 5 saat önce bitmiştir"Dedi Asya şüpheyle genç kızı süzerken. Tanışma hikayeleri pek parlak olmadığından bir türlü Ha Neul'a ısınamamıştı ve şu olay durumunu iyi yönde etkilemiyordu.

"Boşverin benide... Siz neden burdasınız? "

İşte beklenilen soru. Aden hızla yutkunurken Asya küçük çaplı bir kahka atarak hala silah pozisyonunda olan elini kaldırdı ve Ha Neul'ü nişan alarak" Hırsız-polis oynuyoruz. Katılmak ister misin? "diye sordu. Aden ona" Cidden mi? "temalı meşhur bakışlarından atarken sustu. Belki en iyi seçenek bu değildi ama daha iyisini bulamazdı.

" serüven arayışına bayıldım fakat artık yatmam gerektiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz yarı uzun bir gün"Dedi ve kızlara şirin bir gülümseme gönderdi.

Ha Neul merdivenlerin başında iken Aden gözüne çarpan parıltı ile genç kızı durdurdu.

"Ha Neul... Eğer kızları görürsen bizi bulmalarını söyle. Tüm binada onları aramaktan bıktım"Dedi ve yorgunlukla açılmış kollarını Ha Neul'ün boynuna doladı.

"Hah... Tabii ama cidden gitmem gerekiyor"Ha Neul yavaştan kolları kendinden uzaklaştırırken Aden ellerini fark ettirmeden aşağılara indirdi ve gözüne kestirdiği parıltılı şeyi alana kadar durmadı. Kemerine tıkıştırılmış flashı çekip alırken Ha Neul birşey fark etmemişti ve merdivenleri inmeye başlamıştı bile.

Gözden kaybolduğunda Aden avcunu açtı ve Asya'nın "bende tecavüz edecen sanmıştım" demesine gülerken flashı cebine soktu.

"Belkide düşman burnumuzun ucundadır ha? Ha Neul ordan boş çıkmış olamaz. "diyerek Asya'nın bir karış açılmış ağızını kapattı. Anlaşılan artık odayı kontrol etmeye dahi gerek kalmamıştı.

" Ne bulduğuna bakmalıyız. Ama yarın... Bir katil mesajını veya şok eden görüntüleri görmeden önce uyumam lazım. Kalktığımda zombiye benzeyeceğim yoksa"

*

Asya tamamen yayıldığı yatakta esnerken tek kolu Aden'nin suratına çarptı ve ondan güçlü bir hırıltı çaldı. Kaç saat uyumuştu? Uykusunu almış gibi hissetsede dışarıdan içeri sadece loş bir güneş ışığı giriyordu. Belkide günlük programa dahi yetişebilecek zamanları vardı.

Uyuşuk hareketlerle yataktan inerken mutfak tezgahında kasesini aradı gözleri. Anlık olarak paniklesede bir anda Aden ve Aslı’nın odasında uyuduğunu hatırladı. Kamburu çıkmış gibi yürüyerek odadan çıktığında koridora bakındı. Birkaç dakika duvardaki desenleri inceledikten sonra elleri saçlarına gitti. Dün taradığı saçın bu gün çöplük yuvasını andırması normal miydi?

Günaydın...

Uykulu kafa ile iç sesiyle bile konuşmaya çalışsada bunun imkansız olduğunu düşündü. Ona cevap verecek hali yoktu ya? Hem belki uyanmamıştır diye düşündü Asya. İç sesinin uyuduğunu bile düşündüğü için kendinde suç aramadı,  o sadece kahvaltı kasesine muhtaç ponçik bir pandaydı. Veya ıguana tecavüzüne uğramış sinekten olabilirdi. Önemli olan bu değildi. Kahvaltıydı!

Yavaş adımlarla odasına ilerlediğin kapının üstündeki yazıyı birkaç kere okudu.

Chanyeol'un odasını basam deme.

Kendine yazdığı bu uyarıyı yeniden okurken odasını bulmanın sevinci ile kapının kolunu indirdi. Yavaşça açılan kapı... Demek istesemde kapı falan açılmadı. Kilitliydi! Hemde içerden!

Lan fesat! Sen bilirsin sence niye kilitli!

Cevap ver lan banağğ

Ne bu sabah tribi mi?

Asya iç sesini daha fazla zorlamadı ve yeniden kapı kolunu indirdi. Hayır, yine aynı sonucu alıyordu. Ve bu durumda uyku sersemi olarak aklına ilk gelen fikri uygulamayı seçti.

Demek odasına birkezde olsa vukuatsız giremeyecekti. O zaman olay çıkarmaktan başka şansı yoktu. Ezberlemiş olduğu odaya ilerlerken merdivenlerde birkaç kere düşme tehlikesi atlatmıştı yinede korkuluklara koala misali sarılarak aşağı indiğinde sağdan ilk odaya daldı.

Evren tipik bir Asya günü istiyorsa genç kız ona aradığını verecekti hem evrenle ters düşmek olmazdı. Sıfatına aykırıydı , çarpılırdı falan.

Kısa bir çığlık eşliğinde kafasına bir t-shirt fırlatıldı.

"Baek! Sana kapıyı çalda gir demedim mi? "Chanyeol banyodan yeni çıkmanın verdiği çıplaklıkla kollarıyla bedenini kavrarken Asya kafasındakini geri fırlattı.

" Aranızda nasıl bir ilişki var bilmem ama beni korkutuyorsunuz"Dedi Asya ve normal bir güne başlamanın verdiği sevinçle arkasını dönüp odadan çıktı. Çıplak Chanyeol'uda gördüğüne göre artı-

Asya gözleri hızla açılınca birkaç adım geriledi. Hala açık kapının başından kendisine fırlatılan t-shirtü giyen bir adet Chanyeol buldu.

Kısa bir ıslık eşiliğinde dikkat çekerken "Yavrum hepsi senin mi?" gibisinden bir kıroluk sergiledi.

Benimde motive şeklim bu napacan?

DESTEKLERİNİZİ VE OYLARINIZI BEKLİYORUM.








HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Where stories live. Discover now