CIA Ajanı Değiliz Biz! -33-

20 10 3
                                    

Asya, fırlatılan yastıktan kaçmak adına Aden'nin arkasına sığındı. Gece gece yaptıkları yetmezmiş gibi bide şımarmaları tutmuştu. Aden kucağındaki laptobu kapatarak üzerine atlamaya hazır Alya'ya kokunç bir bakış attı. İşareti alan Alya geri geri adımlarken "Bu burda bitmedi" gibisinden tehditler savuruyordu. Asya ona dil çıkarmakla yetindi ve "Eee... Elimizde ne var?" dedi heyecanla. Saat kimbilir kaçtı ama enerjisi hala yerindeydi ve gizli göreve hazır bekler gibiydi.

"İyi haber binanın dışında da kameralar var kötü olan ise onlara burdan erişemiyorum. Geçen sefer bunu yaptığımızda birilerine yakalanmış olmalıyız ki ağa erişemiyorum.  Birşey beni engelliyor. "Dedi Aden pencereden bakan Almira'nın yanına gidip burdan gözüken kameraları işaret ederek.

Asya bir of çekerek yanlarına ilerledi ve gösterdiği noktaları inceledi.

" Temiz çalıştığını düşünmüştüm. Çökertmeyi denesek zaten sızdığımızı biliyorlar"Diyerek geri yerine oturdu.

" imkansız çökertmek için içten erişimim olmalı ve güvenlik duvarları bunu engelliyor. "Aden'nin cevabıyla Asya mızmızlandı. Bir yolu olamlıydı. Olmak zorundaydı.

" İçten erişim... "diye yineledi Asya,  daha sonra aklına gelen fikirle telefonunu açıp galeriden istediği fotoğrafı bularak Aden'nin gözüne sokar gibi gösterdi.

" Yurdun haritası! Şu küçük odayı görüyor musun? İşte orası kameraların kontrol edildiği yer!"Dedi heyecanla. Son kez daha kaybolduktan sonra yurdun bir haritası işine yarayabilir diye düşünmüştü ki gayet haklıydı. Kabul ediyordu pekte iyi bir fikir değildi bulduğu ama işe yarayabilirdi.

Aden gözleri şaşkınlıkla açılırken birkaç adım gerileyerek bunun olmayacağını belirtir gibi başını salladı.

"CIA ajanı değiliz biz! Veya S.H.İ.E.L.D! Tabi sen kendini May sanıyorsan orası ayrı" Diyerek çıkıştı Aden. Alya planı anlamaya çalışken Almira hala pencereden dışarı bakıyordu.

"Hadi ama... Elimizde Daisy ve Coulsan varken ne kadar zor olabilir? "Asya şansını zorlarken kendini ve Aden'i işaret etti. Kendine" Colusan"demesi Aden'i güldürürken Almira pencerenin kenarından hızla uzaklaşarak korkuyla Alya'nın arkasına sığındı.

"N'oldu? Almira iyi misin? "Alya genç kızı omuzlarından tutarak sarsarken Aden ve Asya pencereye ilerledi. Az önce Almira'nın kestiği sokaklara bakarken" Şurda... Tam karşıdaki sokakta"diye işaret etti hala korkuyla titrerken.

Asya ilk olarak karanlıktan birşey göremesede daha sonra o da aynı Almira gibi gerisin geriye döndü. Hızlı bir "Ha*iktir" çekerken "İzleniyoruz! Üstelik Deniz tarafından da değil!" dedi.

Aden ne olduğunu anlamazken hızla odanın ışığını söndüren Asya'ya "Ciddi misin" derecesinde baktı.

"Köşede ki siyah kapşonlu adamı gördün mü? En az on dakikadır orda,  başta normal olduğunu düşünsemde bir anda gözlerini bizim olduğumuz yerde  dikince... Bizi izliyor olabilir mi? "Almira sakinleşip koltuğa otururken Alya ona hemen bir bardak su getirdi.

" Bilmiyorum. Eğer haklıysan olabilir. Bu demektir ki fazla zaman yok! Deniz dışında peşimizde başkalarıda var! "Diye açıkladı Aden ve hızla perdeleri çekti. İçerisi tamamen kararırken Asya kaşları çatık şeklinde yeniden telefonunu açtı. Bazı şeyleri teyit ettikten sonra telefonu masaya fırlatır biçimde bıraktı.

" Ya bizi değilde hemen altımızda bulunan Kyungsoo'nun odasını izliyorsa? Onun davası hala kapanmadı. Galiba bu artık kişisel değil"dedi. Haklı olabilirdi,  hatta gayet önemli bir noktaya parmak basmışta olabilirdi. Biliyordu ki Aden burdaki yerlerini sağlama çekmek istiyordu ve Kyungsoo'nun davasını çözerek bunu yapabilirdi. Aynı anda Deniz'inde dosyasına katkıda bulunabilirdi.Bir taşta iki kuş mantığıydı bu. Aden'den gelen oflama ve kabul derecesinde sallanan başı ile kollarını göğüsünde birleştirdi.

"Peki planı olan? "

DESTEKLERİNİZİ VE OYLARINIZI BEKLİYORUM.


HAYALLERİMİN YILDIZI -EXO-Where stories live. Discover now