45 - joiner du?

684 24 2
                                    

Kaylee's pov

En uke senere

Aiden parkerte utenfor skolen og trippet fingrene på rattet i takt med musikken. Jeg så nervøst ut av vinduet og på alle folkene som sto i gjenger og snakket med venner og beskjente. Både meg og Aiden så slitne og fæle ut, det tok lengre tid og komme seg etter dette en jeg trodde.

Ryktene på skolen har begynt og gå, noen sier vi prøvde og drepe hverandre, andre sier han prøvde og drepe oss begge. Noen sier faktisk og det som faktisk skjedde, men jeg har ingen plan om og bekrefte ryktene. Det gjorde vondt i hele kroppen når jeg gikk og bevegde meg, så jeg klamret meg til Aiden 24/7.

Jeg føler ingentig i livet mitt er realistisk lengre, som jeg lever i et eventyr, et vondt og fælt eventyr. Men vi kan dessverre ikke alle ha perfekte liv.

"Kaylee, er du klar?" spør Aiden og poker meg i magen. Jeg nikker, puster tungt og åpner døra. Den friske brisen treffer meg lett i fjeset og gjør at håret mitt blåser litt til alle kanter. Aiden kommer fort opp på siden min og fletter fingrene våres lett. Jeg vet godt at valget jeg tok når jeg ble sammen med Aiden var feil, men jeg trenger han. Livet mitt er ikke perfekt og det er ikke ment og bli det, så denne ene lykkelige tingen vil jeg ha.

Vi kommer in på skolen hånd i hånd etter og ha passert en rekke stirrende elever. Selvom jeg har gått mye med Aiden og Levi i det siste har jeg enda ikke blitt vandt til alle blikkene. Plutsrlig stiller det seg en gutt og to jenter foran meg, jeg har ikke sett dem på lenge men det føles så godt. Jeg strekker ut armene mine og omfavner de alle 3.

"Kaylee, vi har savnet deg masse,!" mumler Mia og trekker meg inn i en god klem.

"Jeg har savnet dere masse og, og unnskyld for at jeg har ignorert og vært en dårlig venn. Og selvom man ikke skal ha en grunn til og oppføre seg sånn, så skjedde det veldig mye i livet mitt på den tiden," svarer jeg og smiler trist.

"Vi skjønte det, at du trengte litt pause og en litt mellomrom til og tenke og puste. Men vi ville selvfølgelig være her for deg, det vil vi alltid vettu," sier Lily og smiler det nydelige smilet hennes.

Jeg ser hen på Brandon for og prøve og lese utryket hans, men han gir ikke tegn til noen følelser. Når han ser jeg ser på han smiler han smått til meg og ser på noe bak meg. Jeg snur meg og ser Levi og Aiden stå litt lengre bort i korridoren og snakker om et eller annet.

Jeg tror det er vanskelig for Brandon oppi alt dette. Han kom nettopp ut av sykehuset etter og ha ligget lenge i koma. Han trenger guttevenner og ikke bare forholde seg til meg og Lily, så jeg må gjøre en innsats til og få han og Aiden på godsiden. Han liker Levi og har tilgitt han for alt han har gjort, men jeg er redd for at det blir litt vanskeligere når det kommer til Aiden.

Jeg tror Brandon har merket det intense strirrende og beakymrene blikket mitt på han for han avbryter tankene mine. "Kaylee, ikke tenk på det. Alt som betyr noe for meg er at jeg altid har deg her ved min side,"

"Det kan du være trygg på," svarer jeg og trekker han inn i en god og lang klem.

*
Jeg gikk ut av den uendelige lange mattetimen før lunsj. Jeg får lye på Aiden som står utafor døra og venter på meg.

"Hei," mumler han til meg og kysser meg på kinnet. Vi begynner og gå mot kantina side om side.

"Så hva er planene etter skolen? Du skal vel være med Levi?" spør jeg og ser nyskjerrig opp på han.

"Eh jeg tenkte og kjøre deg hjem først og så en tur til Levi og finne på noe," svarer han litt usikkert.

"Kan du plis spør Brandon om han vil være med. Du har tatt Levi fra han så da må du nesten inkludere han,"

"Joda jeg kan spørre, vist det er så veeeldig viktig for deg," svarer han litt irritert men med hint av serkasme.

Jeg smiler stort akkurat det vi går inn kantine døra, jeg speider rundt i rommet og får øyet på de andre. Jeg smetter bort til de og slenger meg fornøyd ned på en stol.

"Var det så godt og komme tilbake på skole Kaylee, ditt gode humør gjør det litt bedre og være her," slenger Levi ut når jeg setter meg vesiden av han.

Jeg ser irritert bort på han, før fjeset mitt strekker seg opp i et stort smil.

"Så Brandon du joiner vel og henge hos Levi i kveld?" spør Aiden med et kleint tonefall. Det er like før jeg slår meg hardt i hodet av den kleine måten han snakker på.

"Joda sikkert," svarer Brandon og smiler smått.

"Åh Kaylee er bokket for oss i kveld, for vi skal på spa," kvitrer Mia og letter på den kleine stemningen. Jeg hopper nesten av stolen når hun nevner spa for det trenger jeg virkelig.

Koble av og slappr av litt er virkelig det jeg trenger akkurat nå, så får jeg håoe at stemingen mellom Brandon og Aiden blir litt lettere så vi kan være denne gjengen og at alle kommer over ens. Jeg begyner og føle ting faller på pkass, selvom livrt mitt kunne vært veldig anerledens er jeg glad for at det er litt spenning.

Jeg kjenner Aiden sin arm legger seg rundt skuldra mi og begynner og tvinnet håret mitt. Jeg ser sjapt bort på han og ser han sitter og forteller Brandon noe, smilet mitt blir større selvom jegvikke trodde det var mulig.

-----------
Ny del!! Jeg må dessverre si at dette var slutten. Men dere skal selvføleglig få 2 epiolger så ikke slutt og følg med enda! Tusen takk får 6k lesere dere er best!❤ Blir så glad !❤

Comment & vote, klem klem!❤

Eyes closedWhere stories live. Discover now