31 - Festival

660 22 3
                                    

Kaylee's pov

Alarmen til Mia skjærer i ørene og jeg setter meg irritert opp i senga og hiver meg etter mobilen hennes og skrur den av. Problemet er bare at jeg moste stakkars Lily.

"Herregud nå må du ta det rolig Kaylee," mumler Mia og setter seg trøtt opp vesiden av meg.

"Åhh du må bytte alarm lyd det høres ut som et jordskjelv," mumler jeg og hiver meg ned i senga igjen i midten av de to rare jentene.

"Du moste meg din ku," mumler Lily ned i puta. Hun setter seg opp og gnir seg i øynene.

"Åhh må ikke dere fiffe dere opp litt for de nye kjærestene deres, dere ser ut som monsterer," mumler jeg og ler ondt. De gir meg begge fidentlige blikk og reiser seg opp og starter dagen.

Jeg har ikke snakket med verken Levi eller Brandon og jeg er ikke helt sikker på om jeg vil det helt enda. Det er sikkert veldig egoistiskt tenkt av meg men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere. Jeg blir liksom 5 hjul på vogna uansett, gjengen min består jo av de 4 som er sammen eller nesten sammen. Og jeg er singel og alene..

Jeg reiser meg og opp fra senga og finner frem et antrekk. Vi skal først på morgen møte med klassen klokken 10 før vi skal spise frokost og komme oss på festivalen. Jeg tar på meg en svart shorts med blonder på og en hvit croptop fra bikbok. Jeg får Mia til og flette to rotfletter på meg, og sminker meg som jeg gjør hver dag.

Vi går ned mot resepsjonen og der vi skal møtes og finner de andre. Den læreren som skal ha ansvar for min klasse forteller et eller annet, men jeg klarer ikke følge med når jeg får øye på Aiden. Han sitter i andre enden av resepsjonen med resten av de i han sin klasse. Han sitter henslengt i sofaen og ser uttrykkløst opp på læreren sin som sikkert forteller det samme som min. Han har en svar bukse og en hvit t-shorte på. Håret han sitt er som vanlig rufsete og det frister og dra hånden min gjennom det og rufse det til enda mer. Plutselig ser han rett i øynene mine og han fersker meg i og stirre, han smiler smått til meg. Jeg bryter øyekontakten og ser opp på læreren min igjen.

"Så pass på dere selv og vær tilbake her senest klokka 8, så er det felles middag. Kos dere med frokost og festival og ring meg eller en av de andre lærerene vist det skulle være noe," sier hun og smiler. Alle spretter fort opp og går mot mat salen,jeg går vesiden av Mia når jeg kjenner noen tar meg på skuldra og holder meg igjen. Jeg snur meg rundt og ser rett i øynene til Aiden.

"Ble du litt distrahert i sta eller principessa," spør Aiden og slenger en arm rundt skuldra mi.

"Nei, men det læreren sa var veldig kjedelig så jeg så på det syggeste jeg fant i rommet," mumler jeg selvgod tilbake.

"Haha sykt morsom Kaylee," mumler han og tar vekk hånda for og finne en talerken og finne mat. Jeg gjorde det samme og fikk store øyner når jeg så hvor mye det var og velge mellom.

Jeg tok to pannekaker, et egg, en skive, et rundsykke, en corisont med sjokolade inni, egge røre, melon, druer, sjokopops og to glass med juice. Nam nå skal jeg bli mett tenker jeg og slikker meg rundt munnen.

"Monstruo de alimentos," mumler Aiden og ser flaut på meg. Jeg geiper til han og speider etter vennene mine. Jeg får øye på de og setter kursen mot de, men før jeg rekker og ta et skritt blir jeg avbrutt av Aiden.

"Vil du ikke spise med meg?" spør Aiden og drar fram sur leppa. Jeg tenker gjennom og finner ut av at det kanskje ikke blir så ille at han sitter med oss, uansett vil jeg ikke være 5 hjul på vogna.

"Du kan sitte med oss?" sier jeg og ser hen på han, han trekker på skuldrene og følger etter meg. Vi kommer frem og jeg setter nervøst fra meg tingene mine, Aiden gjør det samme og slenger seg ned vesiden av meg.

"Hva faen vil du Aiden," mumler Levi sint og sukker irritert. Aiden stirrer hen på han og gir et blikk jeg ikke kan tyde. Putselig reiser de seg begg to og forsvinner ut av hotellet.


Aiden's pov

Jeg er lei av og ikke kunne snakke med Levi. Jeg vet jeg har oppført meg dritt, men han var akkurat lik selv, til han fikk nok. Jeg er ut av det værste miljøet med og kidnappe og voldta uskyldige jenter. Og Levi har vært bestevennen min så lenge jeg kan huske.

"Du er nødt til og tilgi meg en dag, vi har faen med vært bestevenner så lenge jeg kan huske! Ikke la jenter og dritt ødelegge det, jeg vet du ikke vil leve som vi levde lengre, jeg vil ikke det jeg heller. Men fy faen jeg savner deg bro, kan du ikke bare innse at jeg ikke vil Kaylee noe vondt, jeg tok henne med på tivoli igår fordi du var for opptatt med og kline med den nye dama de, samme med han andre fyren. Hun satt alen og jeg fikk henne til og le og finne på noe gøy," sier jeg irritert og ser bedene på han.

"Sorry Aiden, jeg vet jeg har vært hard og helt jævelig idiot. Jeg har savnet deg og ass," mumler han og gir meg en broderlig gutte klem.  Vi går inn igjen og slenger oss ned med bordet. Jeg tror alle merker at det er bra mellom os igjen. 

Jeg legger armen min på stol ryggen til Kaylee og høreren henne snakke om ett eller annet med de andre. Jeg deltar ikke så mye i samtalen. Men en ting har jeg bestemt  meg for, en ting skal bli mitt og det er Kaylee. Uansett hvor hjerte løs, kald og hard jeg kan være kan jeg ikke nekte for at jeg sakte men sikkert faller for Kaylee. Jeg vet ikke helt om det er en bra eller dårlig ting men noe er det. Jeg kommer nok aldri til og innrømme at jeg blir myk og en ny Aiden av henne, men jeg må nok snart innse det for meg selv iallfall. Moren min fortalt meg en dag her at vist jeg noen gang fant ei jeg ikke klarte og slutte og tenke på, som gjorde meg varm bare av og se på henne, men og gjorde meg redd og usikker måtte jeg aldri gi slipp. Og det skal jeg ikke heller.

-----------------------

Hva har skjedd med Aiden?! Og nå føler jeg jeg skriver for harde livet, kos dere med denne delen! Og takk for #10 i teen fiction dere er best!!

Comment & Vote klem klem

Eyes closedWhere stories live. Discover now