8 - Skolen

931 29 3
                                    

kylee's pov

Jeg satt foran i den svarte BMW'en til Aiden. Levi kjører sin egen bil bak oss. Vet ikke jeg hvor de får alle pengene til det store luksus huset og alle de bilene. Men jeg har ikke tenkt til og spør om det heller akkurat. jeg begynner og kjenne meg igjen etter ca.10 min. Drit gøy at jeg og måtte sitte de 10 med bind for øyene så jeg ikke kunne se hvor huset lå.

Jeg ser skolen lagt henni der og smiler automatiskt. Aiden snur seg mot meg og ser på meg.

"Her på skolen er du dama mi. OK?" Sier han og gliser ekkelt mot meg.

"Jeg er da faen ikke dama de!" Sier jeg og ser forskrekket på han og blir nesten kvalm av tanken.

"Jeg vil virkelig ikke snu nå Kaylee så bae godta det plis!" Sier han og ser oppgitt på meg. Jeg sukker bare. Da blir jeg vel den nye hora på skolen. Same old Kaylee. Neida jeg kødda...

Vi ankommer skolen sin parkeringsplass. Han parkerer bilen nærme skolen og begge går ut døra samtidig. Blikkene blir allerede snudd mot oss. Ikke nok med det men så kommer Levi hen til oss og jeg går mot ingangen til skolen med de på en side hver av meg. Jeg ankommer altså skolen etter og ha vært borte en dag med skolen og byens skumleste og farligste badboys. Det nøler ikke med og skyte deg midt mellom øynene engang.

Vi går inn i skolekorridoren og alle flytter seg fra oss og stirrer på oss som vi var romvesner. Henders i gangen ser jeg Colton og Aaron stirre trist på oss med triste blikk og tårer i øyene. Jeg ser ned på hånda mi som er flettet med Aiden sine fingre, og jeg drar de diskre ut av grepet hans og spurte mot de deilige trilingbrødrene mine og hopper mot de. De omfavner lille meg imellom de to store muskuløse kroppene dres.

Jeg slipper de og kommer på reglene. "Pass godt på mamma og de andre to. Elsker dere alle så mye så snakkes vi snart." Visker jeg med tårer i øyene og går hen til Aiden som tar en hardt grep rundt midjen min.

"Du ligger jævelig tynt av lille prinsesse!" Visker han i øret mitt og kysser meg foran hele skolen. jeg ser Colton holder på og løpe og drepe Aiden men heldigvis holder Aaron han igjenn. Aaron er klok nokk til og tenke ut en plan på og få meg tilbake som ikke handler om slosskamp og at jeg dør.

Siden både Levi og Aiden er ett år eldre en meg er jeg heldigvis i timen alene. Men Aiden følger meg til klasse rommet hver time og står og venter på meg utenfor etter timen.

Jeg gidder ikke smile til folk engang for da vet jeg Aiden kjefter på meg og gjør noe upassende.

Når det ringer ut til lunsj er det ikke Aiden som står utenfor klasserommet og venter på meg, men Levi.

"Aiden ble holdt igjenn av en lærer så vi møter han i kantina." Sier han og smiler smått til meg.

"Ok." Svarer jeg bare og begynner og gå mot katina. Han leder meg bort mot et bord rett vesiden av badboy gjengen på denne skolen som og ledes av Aiden.

"Uu er det den nye babe til Aiden? Hvor har du gjort av mannen da?" Spør han ene og ser ekkelt på meg når jeg setter meg ned.

"Hei til deg og veta faen æ hvor han er kunne ikke akkurat brydd meg mindre." Sier jeg frekt til han. Han ser litt overasket på meg og.. Flott han og. Han rødma.

Jeg snur meg bare vekk og begynner og spise salaten min når Aiden kommer og slenger seg ned på stolen vesiden av meg.

"Halla" Sier han til meg og Levi.

"Ecco, ci e venuto il sole stesso." Mumler jeg på italiensk så han ikke skal skjøne hva jeg sier.

"Gracie dici che sei in vena oggi." Svarer han tilbake. Jeg måper kraftig. Kan han italiensk?!

"Herregud ikke se ut som du ser et lik reise seg fra grava. Du er faktisk ikke den eneste italieneren i denne verden." Sier han og ser på meg.

"Er du fra italia?" Klarer jeg og presse sjokert frem.

" Si Principessa det er jeg!" Sier han og gliser dumt til meg.

Like før jeg stryker med her.

"Åhh så digg enda mer tilfelles." Sier han og lener seg tilbake i stolen.

"Ja jippi" Presser jeg falskt frem.

Det er deilig og endelig være tilbake på skolen. jeg liker faktisk og gjøre det bra på skolen. åpnå noe i denne verden. Men jeg vet ikke hvor mye jeg for btuk for det så lenge jeg er stuck med Aiden.

Han slepper meg av på sykehuset etter skolen og sier han er utenfor presis klokka 6. Jeg går inn og sier hei til Kath. Jeg går og tar på meg jobb tøyet og. Så sjekker jeg listen min og begnne på oppdrag en som er og få Brandon i dusjen og få han til og spise. Før jeg går in på rommet hans ser jeg Lily lengre nede i gangen og løper mot ho og gir hoen klem.

"Hei Kaylee så godt og se deg uten kleggen Aiden. Er dere virkelig sammen?" Spør hun og ser skuffet på meg.

"Det er en lang historie Lily jeg skulle ønske jeg kunne sagt alt til deg men der er ikke så enkelt men en dag skal du få vite sannheten. Og en ting jeg er ikke forelsket i han." Sier jg for og berolige henne og løper bort til Brandon sitt rom.

"He-hei Kaylee." Sier Bradon og smiler når jeg kommer inn.

"Heei Brandon du har funnet ut hva jeg heter!" Sier jeg og smiler til han og går og kysser han i panna.

"Jeg har øvd en del. Jeeg leste på navne skilte." Sier han og smiler til meg.

Jeg går og setter meg vesiden av han og tar tak i hånda hans og starter en dyp og morsom samtale. Endelig har han begynnt og bli seg selv igjen...

-----------
Ny del ! Elsker og skrive denne historien ! Har skrevet 5 kapitlet idag. Altså 24.05.16

Comment & vote klem klem ❤

Eyes closedWhere stories live. Discover now