3 - Familie

1.1K 33 1
                                    

Kaylee's pov

Jeg kom til gata jeg bodde i og gikk rolig hen til det store huset vårt. Jeg hastet ikke akkurat med og gå inn ytterdøra. Jeg hadde en ganske stor familie selvom faren min ikke bodde med oss lengre. Det er og egentlig en av de grunnene til at jeg har blitt som jeg har blitt.

Jeg har alltid hatt ett perfekt forhold til faren min og alle søsknene mine. Helt til han gikk lei av alt det gammle. Han bodde med oss og elsket mamma og alle barnene sine og viste det så ofte han kunne. Men etterhvert gikk han bare helt på vill spor. Han fikk ny jobb og ja du kan vel egentlig tenke deg til resten selv. Han falt for den ene kolegaen og de bor lykkelig sammen. Har og hørt noen rykter om at  hun er gravid men det gir jeg langt f i.

Pappa hadde to barn fra før han møtte mamma og. De var faktisk tvilinger og 4 år eldre enn meg, Aaron og Colten. De har jeg og hatt ett helt spesielt forhold til jeg har det fortsatt for den slags skyld men de har flyttet hjemme ifra for ett år siden. De bodde fortsatt hos mamma selvom pappa ikke gjorde det. De var vel egentlig like skuffet og sviktet som oss. Å det glemte jeg også og si  det er en jente og en gutt.

Jeg har og en lillesøster på 15 en lillebror på 5 og Aaron og Colten som er 17 sånn som meg. Men for og si det sånn vist jeg kunne dradd hele skolen min hjem til meg en ettermiddag hadde de nok ikke turt og kalle meg den stille jenta etter det! For og si det sånn i vårt hus er jeg nok den som ler høyest snakker mest og krangle mest og finner på mye tull. Mamma har og truffet en veldig hyggelig mann jeg har møtt noen ganger.

***

Jeg går inn hjemme og tar av meg skoene og jakka. "HALLO!" Skriker jeg for og markere at jeg er hjemme og finne ut hvor gjengen er. "STUA!" Hører jeg mamma skriker like høyt som jeg gjorde. Jeg labber inn i stua og må smile av synet forran meg ser jeg hele min gale familie lære minsten å twerke. jeg ler og ser dumt på Aaron som står der og vriker på hoftene.

"Hei Rayen det er sån her du gjør det." Sier jeg og Twerker ordentlig det beste jeg kan. jeg er ikke stille hjemme og Aaron og Colton som virkelig vet hvordan jeg er på skolen er litt frustert over det. 

Ryan kommer og hopper over meg og kysser meg hardt på kinnet . "Hey Kylee!" Roper han i øreyt mitt. 

"Hei Rayen!" Roper jeg tilbake i øret han sitt. Og han holder med en gang for det. "AU!" Hyler han og jeg ler.

"Kylee kan du bli med meg på kjøkkenet litt?" Spør mamma og ser på meg.

"Ehh ja" Sier jeg og følger etter henne inn på kjøkkenet. 

"Du læreren min ringte meg idag og sa selvom det er første skoledag etter ferien virker det fortsatt som du ikke sosialiserer deg? Er du sikker på at du har det bra jenta mi?" Spør mamma og ser på meg med tårer i øyene. Hun vet gått at jeg ikke har noen venner. Til og med lærerene ha begynnt og legge merke til det og prøver og hjelpe og si de kjenner noen som er gode på og prate med ungdommer.

"Jada mamma det går bra! jeg er bare litt sliten og fortsatt ganske sjokka og redd. jeg trenger bare litt tid på meg så er jeg sikker på at det kommer til og ordne seg. Jeg snakket faktisk med en på sykehuset idag fra klassen min. Hun ville hjelpe meg med og få hjelpe jobb der. Er det greit?" Spør jeg og ser mamma inn i øyene.

"Ja det er greit vist du virkelig har lyst til deg og det ikke kresjer med skolen." Sier mamma.

"Åhh takk du er best!" Sier jeg og slenger meg rundt halsen på henne.

jeg går mot rommet mitt for og legge mobiel min til lading. Jeg ser Colton komme ut av sitt rom og smiler når han se meg.

"Jeg kommer snart skal bare legge mobilen til lading!" Sier jeg og smiler til han.

"Du hva skjer egentlig med du og Aiden?" Spør han og ser meg inn i øyene.

"ikke noe han vil bare prøve noe nytt sikkert litt lei av det samme gamle og vil ødelgge for meg nå!" Sier jeg og later som ingenting og smetter inn på rommet mitt.

Jeg legger mobilen til lading og skrur den på igjen. jeg går inn påfacebook og blar nedover feeden. Jeg har faktisk 2000 venner og noe. For faktisk er det jo en del som vet hvem jeg er. Jeg går igjennom de nye fårespørselene og ser Aiden har sendt meg? Ehh okey jeg godtar. Må jo si jeg er litt nyskjerrig. jeg legger fra meg mobilen og går ut til de andre.

Jeg setter meg vesiden av Alyssa og ser videre på Askepott med de. Ja til og med mine brødre elsker prinsesse filmer! Vi er lit rare derfor jeg elsker familien min!Ryan sovnet mitt i filmen og fikk ikke se resten, men den har han sett før så det går jo greit,

"Kylee kan du legge Ryan?" Spør mamma og ser slitent hen på meg. Jeg nikker og smiler som et svar. Jeg skjønner ho blir sliten når hun jobber hele dagen også må passe på 5 unger når hun kommer hjem så og legge Ryan gjør meg ingenting.

Jeg løfter opp Ryan og bærer hen inn på rommet hans. Jeg vil ikke vekke han når han sover så tungt så jeg driter i og pusse tennene. Jeg legge han i senga og tar av han tøyet og kysser han i panna. Så sniker jeg meg ut og inn på mitt eget rom.

Jeg hører det plinger fra telefonen min og går hen og åpner den. Jeg har fått en messenger fra Aiden. Jeg trykker på bobla "Gå ut med meg??" Står det. Jeg slår bare av mobilen og går og legger meg.

Jeg skal ikke bli blanda inn i Aiden Agnello Arisoto.

-----------

Ny del! Håper dere liker den faktisk litt fornøyd med denne historien!

Eyes closedWhere stories live. Discover now