16 - Du er død

761 25 2
                                    

Kaylee's pov

Jeg våkner oppi senga til Levi. Jeg føler jeg har sovet i evigheter.

"Levi?!" Hvisker jeg litt høyt og poker han i kinnet.

Han ligger og sover vesiden av meg oppå dyna. Han stokker til og ser overasket på meg.

"Kaylee endelig våkner du !" Hyler han som en jente og hopper på meg og klemmer meg hardt.

"Haha hva mener du? Henta du meg i kjelleren i går?" Spør jeg og blir litt skeptisk og ser på armen min. Kuttene er der fortsatt men de er renset nå heldigvis.

"I går nei. Du har jo ligget her urørlig i 5 dager i strek for faen?!" Sier han og ser alvorlig på meg.

"Levi takk for at du tar hånd om meg. Men hvor i helvete er den jævla bitchen?!" Skriker jeg og reiser meg opp.

"Jeg har faen meg gått glipp av 5 dager på jobben og skolen. De har sikkert gitt meg sparken!" Hyler jeg og begynner og grine.

Jeg løper ut av rommet til Levi før han rekker og svare. Jeg river opp døra til Aiden sitt rom, Selena ligger og sover i senga. Aiden setter seg fort opp når han ser meg.

"Eh går det bra med deg?" Mumler han.

"Å hold kjeft du er faen meg helt død for meg. Jeg hater deg !" Skriker jeg i trynet på han.

Han får nesten helt svarte øyne og skal til og gripe tak i meg. Men jeg er for rask. Jeg løper og tar tak i Selena som nå våkner. Hun ser livredd opp på meg, jeg ser sikkert helt psycho ut med bustete hår i en hvit t-shorte som er en kjole på meg og røde øyner.

"Du din lille stygge dritt. Du tror du er så mye bedre en alle andre. Du tror du er aå sykt pen og populær! Mrn du er faen meg en av de styggeste jeg noen gang har sett! Alle hater deg ! Du har faen meg ødelagt livet mitt mer en nødvendig nå!

Jeg har sikkert fått sparken fra det eneste som gjorde meg glad! Jobben min lyste opp hverdagen min! Helvete heller din hore!" Skriker jeg i trynet henes.

Jeg sparker og slår og river henne i håret. Hun skriker av smerte. Nå vet hun kanskje hvordan jeg følte det. Hvordan jeg føler det hver dag jeg våkner opp i dette helvete!

Jeg kjenner to armer dra meg vekk fra det stygge udyret som ligger og vrir seg i smerte på gulvet.

"Aiden ikke skad henne !" Brøler en sinna Levi.

Aiden bærer meg opp på gjett åsset rom?

Du rettet riktig "farlig straff" uheldig vis opp trappa ikke ned den andre. Det begyr bare en ting. Han skal voldta meg. Igjen.

Han slenger meg ned på senga og ser skuffet på meg.

"Hvorfor er du så dum Kaylee?" Spør han og ser oppgitt på meg.

Uten og bry seg om jeg skulle svare eller ikke gikk han hen til skapet. Han tok ut en flaske spirt og begynnte og drikke. Han drakk mye. Veldig mye.

Så sjangla han hen til veggen og tok ned en pisk.

"Er du klar caro?" Spør han og ser på meg med et flir.

Så legger han meg på magen og drar av alle klærene min utenatt trusa. Han binder meg hardt fast til senga og drar den kalde tynne pisken over ryggen min.

Når han heiser den opp og slår den hardt over rumpa mi begynner tårene og strømme ned kinnene her jeg ligger med fjeset presset ned i senga.

Han slår engang til. Og fort blir det til 4 ganger. Hver gang ynker jeg meg sammen og biter meg hardt i leppa for og ikke skrike til helvete. Han gjeiner pisken i veggen. Så knytter han meg opp og jeg setter meg tårevåt opp i senga og drar til meg t-shorta til Levi.

"Du er faen me umulig!" Brøler Aiden. Han slår hardt til veggen så det blir et stort hull i den.

"Du blir jo ikke fornøyd med en jævla dritt! Uansett hvor snill jeg har vært og søt, uansett hvor mange ganger jeg har sagt unnskyld blir du faen aldri fornøyd! Du valser bare rundt med den jævelen og gir meg ingen sjangser! Faen ta deg Kaylee jeg gir opp!" Brøler han og for første gang ser jeg faktisk tårene strømmer ned kinnene til Aiden.

Jeg sitger bare og ser på han en stund så reiser jeg meg sjelvendt men bestemt opp.

"Ja Aiden, jeg blir aldri fornøyd. Du harvoldtatt meg, kidnappet meg og nå dette? Du lot Selena skade meg, jeg har gått igjen så mye smerte på 2 uker bare på grunn av deg. Er du fornøyd Aiden? For jeg tror aldri jeg kan bli det igjen.

Smerten jeg følte fra før har blitt så ekstrem stor nå at jeg ikke vet hvorfor jeg er her. Så takk Aiden jeg ser du "elsker meg". Så jeg spør engang til er du virkelig fornøyd?" Spør jeg og ser han inn i øynene. Tårene har sluttet og renne for jeg tror seriøst jeg ikke har mer og gi.

Han står der stiv som en stokk foran meg og når jeg vet han ikke kommer til og svare, dunker jeg han hardt i skuldra og går ut døra bak han. Jeg håper det virkelig er site gang jeg er i dette huset og ser Aiden.

Jeg går inn til Levi på rommet hans. Han reiser seg fort opp når han ser meg.

"Kaylee går det bra?!" Spør han og ser beskymret på meg.

"Levi pakk sakene dine og kjør meg til sykehuset og reis hjem!" Sier jeg og ser strengt på han.

-------
Ny del!!! Hva tror dere skjer videre?

Commet & vote klem klem❤

Eyes closedWhere stories live. Discover now