13 - The bitch is back

812 25 2
                                    

Kaylee's pov

Har du noen gang følt en kniv tvers gjennom hjertet ditt? At du drukner uten og være under vann? at noe du aldri hadde forestilt deg skulle skje, skjer rett foran øynene på deg. At du føler deg så ensom og liten som aldri før. Uansett hvor fæl og trist fortiden min har vært har jeg aldri opplevd en så fæl følelse. Det er faen meg den værste følelsen jeg har kjent !

Nå startet helvete.

*

Jeg ankom skolen med et smil om munnen og fingrene flettet inn i Aiden sine. Jeg hadde et hardt grep om hånda hans. Jeg gikk igjen imellom Aiden og Levi. Jeg følte meg merkelig trygg, og kanskje litt kul? Eller det hørtes forferdlig teit ut.

Vi kom inn i korridoren med lange skaprekker på vær vegg. Folk gir oss plass og går så langt inn i skapene de kan klare. Putselig stopper både Aiden og Levi og stirrer på noe foran seg. Aiden slipper hånden min og jeg ser opp.

Foran meg står ei sykt vakker jente. Hun har lang rett blondt hår hengene ned langs midjen. Brungrønne øyner, store pupper og en helt magisk kropp. Hvem i alle dager er dette?

"Selena." Mumler Aiden og tar et skrit vekk fra meg som om jeg var søppel. Faen er dette selena? Hva gjør hun her? Før jeg vet ord av det løper hun og hopper på Aiden og kysser han. Jeg får sjokk og stivner. Han kysser faen meg tilbake som bare faen og.

"Jeg sa jo jeg kom tilbake babe. Har du savnet meg?"Spør hun og smiler til han.

"Vist faen." Svarer han og drar hun med seg ut.

Jeg snur meg rundt og ser på Levi som stakkar ser helt knust ut. Jeg legger armene mine rundt han og han legger sine rundt midjen min.

"Han viste søren meg at hun kom tilbake." Sier jeg mest til meg selv og drad meg ut av klemmen til Levi uten at noen av oss tar bort hendene.

"Tydelig vis, han er en jævel Kaylee ikke bry deg om han." Sier Levi og ser medfølene på meg. Han kysser meg på kinnet og forsvinner i folke mengden og er ette en stund ute av synet.

Jeg går mot skapet mitt og tar ut krle bøkene mine til første time. Og går til timen når det ringer inn. Men jeg klarer ikke følge med, alt jeg okuserer på er blikket til Aiden når han så Selena. Han glemte meg fulstendig. Vist han viste så godt at hun kom tilbake hvorfor brukte han tid på meg? Kunne han ikke latt vær og ødelege livet mitt. For det han har gjort.

Når det ringer ut til matfri etter tredje time tusler jeg stille mot kantina. Jeg kommer inn til det fæle støyet. Jeg speider etter Levi og Aiden Jeg kan ikke bare rømme det tørr jeg ikke nå. Jeg ser Aiden, Levi og selena sitte med et bord. Jeg går rolig hen til de og setter meg på en stol.

"Hva faen vil du bitch?" Sier Selena og ser stygt på meg,

"Spise maten min vel. Hva ser det utsom. Er du helt dopa?" Sier jeg og blir litt oppgitt av at jeg faktisk spiser og hun spør om det.

"Unnskyld meg hva sa du?" Spør hun forbanna.

"Er du døv og ja." Mumler jeg oppgitt for meg selv.

"Ikke faen snakk sånn til henne!" knurrer aiden i trynet mitt.

"Scusa Principe men jeg gjorde det nettopp." Sier jeg rolig og ser stygt på han.

Han reiser seg fort opp og griper meg i armen og drar meg ut av kantina og inn på et kott.

"Du må faen meg tenke deg om før du gjør ting !" Brumer han forbanna i trynet mitt. Jeg har aldri sett han så sur før øynene hans lyner mot meg.

"Hvorfor gjør du dette Aiden. For bare noen timer siden var du søt og beskyttene." Hvisker jeg og stryker han over armen. Han ynker litt og lukker øynene i nytelse.

"Jeg gir langt faen i deg og følelsen dine. Bare hold deg unna Selena og la oss være." Spytter han i fjeset mitt.

"Så det betyr at jeg kan gå hjem etter skolen idag.?" Spør jeg håpfult.

"Ånei du moroa har jo nettopp begynnt!" Sier han og gliser onskapsfult. Og i det sekundet slår det meg. Jeg er fucked.

*
Jeg stormer ut av kottet 5 minutter etter Aiden forlot meg. Tårene strømmer ned kinnene mine og jeg er livredd. Jeg ser to kjente fjes lengre borte i korridoren komme løpans mot meg.

Jeg løper mot de og slenger armene mine sjelvans rund dem. Jeg vil aldri tivle på brødrene mine. Aldri.

"Dere må hjelpe meg. Han er farlig jeg klarer ikke mer." Hulker jeg frem og prøver og se begge i øynene samtidig.

"Åhh Kaylee du skulle bare vist. Vi har prøvd ALT. Vi har kontakta politi men de sier vi må vente en månede og se om du kommer tilbake. Det er tydeligvis tryggest. De prøver og spore Aiden og de men det er for vanskelig. Mamma har og prøvde og bestikke de med alt mulig rart." Sier Aaron og ser beskymret på meg.

"Kan vi gå hjem?" Spør jeg dem og forventer et ja.

"Nei Kaylee sorry men da dreper de deg, og det lar vi ikke skje!" Sier Colton og får tårer i øynene.

"Men er det noe bedre at de dreper meg invendig da? Politiet vil beskytte oss ! Jeg kan reise til nonna og bo hos henne for en stund eller i hverstefall padre !" Sier jeg og ser forventnings fult på dem.

Men til blikket og tyde liker de ikke ideen. Jeg løper vekk fra dem og inn på doen og blir der resten av dagen.

Når alle timene er ferdig og jeg fortsatt sitter og stirer inn i veggen på doen hører jeg døren gå opp.

"Kaylee?" Hører jeg den kjente stemmen til Levi si.

Jeg får panikk og tar beinene opp fra gulvet og låser stille opp døra så det skal se ut som ingen er her. Etter en stund hører jeg døra gå igjen og jeg puster lettet ut og reiser meg og åpner døra.

Men så feil kan man ta. Gjett to ganger hvem som står foran meg med et stregnt blikk.

----------

Ny del! Hvem tror dere står utenfor døra når Kaylee åpner den?

Og Selena er tilbake. Hvordan skal dette gå? Jaja følg med videre så skal dere nok få svar.

Comment & vote klem klem❤

Eyes closedWhere stories live. Discover now