19 - Starte på nytt.

756 27 2
                                    

Aiden's pov

Det er ikke før du mister det du vet hvor mye du kommer til og savne en person. Det og ikke våkne opp vesiden av en sur Kaylee er tungt. Jeg fucket til livet hennes for mye. Jeg lurer på hvordan jeg endte opp med og bli en så stor jævel som jeg er nå. Jeg kan ikke fortsette og bo her og late som det er greit og drit gøy og ødelegge andres liv.

Så nå har jeg pakket de siste tingene mine inn i den svarte BMW'en min. Jeg kommer virkelig til og savnet huset og gutta. Og Levi flytta hjem igjen. Han tok med seg Kaylee og flyttet hjem. Faen de er sikkert sammen eller no piss.

Jeg setter meg i bilen og kjører til mamma. De har nylig flyttet til et fint nabolag. Jeg har malt og styrt på rommet mitt i 2 dager så nå er jeg klar til og flytte inn. Mamma sa jeg måtte gå på skolen vist jeg skulle bo hos henne og begynne og tenke på jobb. Så jada det blit drit gøy. Merk sarkasmen.

Jeg kommer frem og akkurat når jeg lukker døra på bilen min åpnes døra rett ovenfor gata. Gjett hvem som kommer ut? Fyfaen madre har kjøpt huset rett ovenfor ingen andre ringere en selveste Kaylee. Blikket hennes møter mitt og hun snur seg fort rundt og flyr inn døra. Jeg vet ikke hva jeg skal gjør så jeg tar bare tak i en bag og en eske og går inn.

"Hei madre!" Roper jeg når jeg kommer inn.

"Aiden jeg vil ikke ha en hørselskade enda!" Sier madre litt surt og kommer ut fra kjøkkenet.

"Hvor bor egentlig hun venninna de fra Italia herfra?" Spør jeg og er nyskjerrig på at det er der jeg frykter.

"Å så koselig du spør. Det er rett over veien! Hun har ei datter som hadde passet perfekt for deg. Hun er kjempe søt var og hilste på henne igår. Og to sønner de er trillinger. Og ei til jente på 15 og en liten gutt!" Sier mamma og smiler stort.

Herregud å mange søsken de var. Går jo helt i surr.

Å Selena ja. Hun dumpa jeg og jeg tror hun ikke er i byen lengre. Jeg går og henter resten av eskene mine og går opp på rommet og pakker litt ut. Så begynner jeg og tenke på noe rart. Haha jeg er tviling og Kaylee er triling.

"Øyy Angelica?" Brøler jeg ut av rommet mitt og venter på at søstra mi skal komme.

"Hva ja hva er det? Ikke skrik så jævla høyt!" Sier hun og kommer opp foran meg. Angelica er tviling søstra mi. Lang nesten svart hår og brune øyne som er mest normalt i Italia.

"Du vet de som bor rett over gata. Kjenner du noen av de søskene?" Spør jeg og ser nyskjerrig på henne.

"Ehh ja jeg kjenner Colton og Aaron litt. Også Kaylee er veldig søt og snill! Vi var på middag der i går kveld veldig hyggelige folk! Kaylee har vært på reise eller no så hun kom hjem for en uke siden eller no." Sier hun og smiler til meg

"Åja ok. Men du ehh. Nå som jeg er tilbake må jeg vite litt ting her snuppa, så jeg går vel egentlig bare rett på sak. Har du type?" Spør jeg og ser streng på ho.

"Haha ja det har jeg og han er VELDIG snill. Til og med Alex har fått seg dame så det er vel bare deg igjen kjekken!" Sier hun og blunker til meg og går inn på rommet sitt igjen.

WoW den lille broren min har fått seg dame. Han er 15 heter alex, kjekk kar som broren. Jeg går ned trappa og river opp døra på rommet hans.

"Halla kjekken noe du vil fortelle meg?" Spør jeg og slenger meg i soffaen han har hær og følger med på spillet han gamer på PS4.

"Ja kommer ann på om det er noe du vil høre." Svarer han lurt og legger fra seg kontrollen og ser opp på meg fra der han ligger i senga.

"Ja er det noen damer på gang eller?" Spør jeg og smiler lurt. Jeg ser han blir litt luftig i blikket.

"Ja jo det er jo ei da." Mumler han litt selvsikkert. Jeg gir han ett blikk som sier han må fortelle videre.

"Ho bor rett over gata. Madre introduserte meg for henne for 6 måneder siden så har vi vært sammen i to ca." Sier han og gliser.

Så han er sammen med lillesøstra til Kaylee altså. Det kan jo bli. Spennans. Eller?

"Du får passe godt på ho ikke tøy grensene hennes for hardt." Sier jeg og blunker.

Jeg går ut på kjøkkenet til madre som holder på med middagen.

"Når er det middag?" Spør jeg mamma søtt.

"Om en time." Sier hun og ser opp på meg.

"Ok jeg tar meg en tur i nabolaget vist det er greit." Sier jeg og er nesten på vei ut døra før hun svarer.

"Ok cara tornato" Sier hun og ser på meg med litt blanke øyner.

Jeg snur meg og smiler svakt til henne før jeg går ut døra. Jeg trekker pusten dypt og begynner og gå nedover gata. Husene her er fine store og hvite. Nesten alle er like i artitekten. Og mange fine hager.

"Aiden vent!" Hører jeg bakfra. Jeg snur meg for og se hvem som ropte på meg. Kaylee kommer etter meg et sted oppi der.

Jeg begynner bare og gå fortere. Jeg må la henne gå, ellers er jeg redd hva jeg gjlr mot henne. Jeg liker henne for mye til og la meg skade henne igjen. Hun kommer putselig opp på siden av meg og griper meg i håndleddet og puset tungt.

"Åhh Aiden ikke gå så sykt fort da. Du tar knekken på meg." Harker hun frem og puster og peser. Jeg klarer ikke holde meg så jeg begynner og le.

---------

Så ny del!! Begynnt og planlegge en ny historie men skal ikke begynne og skrive på den helt enda. Publiserte kapittel 7 idag. Så jeg ligger langt fram på kapittlene! Og har en del inspirasjon my drama kan jeg love.

Comment & vote ! Klem klem❤

Eyes closedWhere stories live. Discover now