18 - hva gjør du her?

800 32 3
                                    

Kaylee's pov

"Padre?" Sier jeg usikkert og ser på faren min.

"Hei Kaylee. Jeg hørte hva som skjedde så jeg kom med en gang. Jeg vet du ikke vil ha meg her men jeg vil du skal gi meg en ny sjangse." Sier han og ser på meg med et blikk som om han mener det.

Dette har jeg godt igjenom før. Pappa kom og sa unnskyld og ville ha en sjangse til og sa alt skulle bli bra. Men etter 1 månede dro han. Siden har jeg ikke prøvd og ta kontakt med han, og han har ikke heller prøvd selv.

"Padre du vet du valgte den nye familien din framfor kona og barnene dine. Så da syntes jeg du skal dra siden du ser det går bra med meg. Takk for at du kom men jeg vil gjerne ha litt familie tid." Sier jeg og ser såret på han.

"Kaylee du kan ikke si til faren din at han ikke er familie!" Utbryter mamma sjokert.

"Neida det går bra. Unnskyld Kaylee for at jeg ikke har stilt opp nok for deg. Men jeg har fulltids jobb og en annen familie jeg må ta hånd om. Og Susen har veldig lyst til og møte deg og så kan du møte søsknene dine!" Sier pappa og gir meg et prøvende smil. Jeg fnyser.

"Søsknene mine? De er like lite søsknene mine som du er faren min ! Har du noen gang kommet på en sammenkoms på skolen? Var du der på vitne utelingen min etter 10 års skole gang? Og har du fått med deg at bestevennen min ligger døende på sykehuset og lå i koma i mange måneder? Nei. Så ikke kom her og lek familie og far. Det eneste du bidrar med til barnene dine er 100 kroner i måneden som du ikke gir til mamma frivelig. Du fikk barn med ei annen dame men kom fortsatt tilbake og fikk en sønn til med kona de? Du er en ufyselig pyse så kan du plis ha deg ut herifra?" Spør jeg og ser på faren min med et såret blikk.

Han ser sårt tilbake på meg. Den pysa vet ikke hva han skal si tilbake? Hva med unnskyld? Se oss alle sammen i øynene og si unnskyld. Hver gang han sier unnskyld sier han det aldri som han mener det.

"Kaylee meg og faren din må dra til Italia og skrive under på skilsmisse papirene så han skal være her ut uka så reiser vi." Sier mamma og ser meg i øyene.

"Men jeg har jo akkurat kommet hjem skal du reise fra meg?" Spør jeg og skjenner tårene svi i øyene mine. Herregud å egoistisk jeg føler meg men jeg savner mamma.

"Sorry men vi bestilte reisen for en månede siden. Men det bra er at nonna kommer hit og skal være her i 2 måneder så hun kommer dagen vi reiser." Sier mamma og smiler varmt.

"Seriøst kommer mormor !" Hyler jeg og hopper opp og ned.

*

Og våkne opp i sin egen seng er fryktelig deilig. Jeg kan ikke beskrive følelsen den er nydelig. Jeg hører et pling fra mobilen min og strekker meg etter den. Jeg smiler stort når jeg ser hvem det er fra. Det er storesøstra mi.

Emily ~ Hei babe ! Henter deg og Alyssa om en timen om dere vil det eller ikke, dere trenger begge litt søster shopping ! Klem bigsiss😘

Kaylee ~ Det skal bli står utenfor da. Uansett pappa er her og har kommet for og leke familie igjen.😍 Neida mamma og papoa reiser til Italia for og skrive under på skilsmisse papir... Klem lillsiss😘

Jeg reiser meg opp av senga og tar på meg en morgen kåpe. Jeg tusler ut av senga og går til Alyssa som sikkert ligger og sover. Jeg hopper i senga hennes og setter meg oppå hun.

"På tide å stå opp pus vi skal på shopping med bigsiss !" Sier jeg og spretter av henne.

"Hmm okay når drar vi.?" Spør om.

"Ømm ca. Kvate" Sier jeg og ser panikken treffe henne.

"Neida en time du har god tid. Så bare kom deg opp før jeg drar deg ut av senga. Lager pannekaker du er 30 minutter!" Sier jeg og smiler stort til henne og spretter ut døra.

Jeg jogger ned på kjøkkenet for og lage pannekaker. Mamma hang over vasken og stirret ut av vinduet.

"God morgen madre." Sier jeg og kommer opp bak henne og kysser henne på kinnet.

"Hei Kaylee. Hva er planene idag?" Spør mamma og kysser meg i panna.

"Eh Emily inviterte meg og Alyssa på frivelig tvang shopping. Vi går om en time!" Sier jeg og smiler mitt søteste smil.

"Så gøy. Og jada du skal få litt penger setter noe inn på bankortet til begge. Hva vil dere ha til frokost?" Spør hun. Mamma lager bare den beste italienske maten. Så her går det mest i det.

"Pannekaker Italia oppslrift. Jeg kan steke dem etterpå må bare freshe like litt opp!" Smiler jeg og løper inn på rommet mitt og flirer litt.

Jeg tar på meg en vinrød croptopp og en svart bukse og en svart cardigen. Så tar jeg det lange håret mitt ut av tutten og grer igjennom det.

Noen banker på døra mi og jeg får en følelse av at det er pappa. "Kom inn." mumler jeg så vidt hørbart.

"God morgen Kaylee har du sovet godt?" Spør pappa når han åpner døra og kommer inn.

"Jada. Var det noe spesielt?" Spør jeg han uintrisert.

"Jeg bare lurte på hvordan du hadde det. Jeg flytter ned hit igjen noen kvartaler unna med familien. Tror du du vil komme og bo litt hos meg da?" Spør han og ser litt utolpass ut.

"Ehh jeg vil nok ikke bo der." Sier jeg og jeg ser det skuffede blikket hans og at han blir blank i øynene.

"Men jeg kan jo komme på ettermiddager og spise middag og bli kjent med familien i begynnelsen så får vi se etterhvert?" Avslutter jeg.

"Ja det hadde vært fint!" Svarer han og går ut av rommet mitt.

----------
Åå herregud dere ee helt på!! 5 votes på forige åå digger dere❤

Klem klem❤ Trykk på stjerna

Eyes closedNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ