29 - yolo

672 25 3
                                    

Kaylee's pov

"Du må huske og pakke bikini nå Kaylee," sier mamma og stikker hodet inn på rommet mitt.

"Jada jeg skal pakke alt på lista de, du har allerede sagt det 3 ganger og," sier jeg og sukker.

Imorgen reiser 2 og 3 klasse til California for og dra på denne festivalen. De tidligere årene har de bare reist en helg men vi skal tydeligvis en hel uke! Og hvilke lærere tar med seg 17 og 18 åringer på festival? Der dop er vanlig. Så jeg pakker for harde livet og venter på at Mia og Lily for de skal overnatte siden vi reiser såpass tidlig imorgen.

Jeg hører moren til Aiden sin stemme. Hun har vært her nesten vær dag siden jeg kom hjem, hun er bare verdens skjønneste så det gjør meg ingentig utenom at mamma snakker om og feire nyttersaften med de. Altså halo nei, han kommer sikkert ikke til og være der med når moren hans sier han skal være der tror jeg ikke har så mye valg. Vi med italienske mødre har det ikke alltid så lett assa.

"Har du husket alt nå," spør Colton og kommer inn på rommet mitt med Aaron hakk i hælen.

"OMG ja jeg har pakket alt nå må folk slutte og tro jeg ikke klarer og pakke en bukse engang," sier jeg og gir dem begge et irritert blikk.

"Chill litt mensenmonster," svarer han og rekker meg tung. Jeg tar fort en pute og gjeiner den rett i trynet på han.

"Slapp av begge to, vi skulle egentlig bare snakke litt med deg," sier Aaron og klør seg i hodet. Jeg gir et blikk som sier at han skal fortsette.

"Så når vi skal reise vil vi gjerne at du ikke tuller rundt med for mange ukjente gutter, det er mange rare folk på sånne festivaler," avslutter Colton.

"Jeg skal være veeeeeldig forsiktig så ta det helt med ro," sier jeg og reiser meg opp for og gå ned og åpne døra for Mia og Lily.

*

Jeg går nervøst inn på flyet og ser ned på biletten min 44C, jeg vil ikke sitte vesiden av noen fremmede eller noen jeg ikke liker. Både Mia, Lily, Brandon og Levi hadde inngang foran mens jeg har bak. Jeg fant 44C og satt meg inn med vinduet, det satt ingen der år jeg kom så kanskje jeg var heldig. Jeg fant fram øreproppene mine og satt meg godt til rette og ventet på at flyet skulle lette. Dette blir en laaaang flytur.

Jeg kjenner noen setter seg vesiden av meg og jeg får sjokk når jeg ser hvem. Aiden sitter vesiden av meg og jeg hever et øyenbryn når jeg ser han ser på meg. Jeg setter meg tilbake og nyter musikken med lukkede øyner. Putselig blir den ene øreproppen tatt ut av øret mitt.

"Jeg hadde trodd du hadde dårligere musikk smak," mumler Aiden i øret mitt.

"Aiden jeg er virkelig ikke intrisert i og være noe fly flørt fordi du skjeder deg, 9 timer på sammen fly som deg må kunne gå uten noen flørting, ok?" sier jeg litt irritert. Vist jeg kunne fått Aiden uten badboy pakka så ja takk men han er litt for mye akkurat nå.

"Plis da jeg vet du elsker det! Kanskje jeg ikke mente det bullshitet jeg sa her om dagen, mun du må begynne og tro på det jeg sa når du vet ja var kidnappet," sier han og nekter øyekontakt.

"At du liker meg? Det tror jeg ikke på fordi jeg vet du ikke gjør det," sier jeg med et stramt blikk.

"La oss bare ha det gøy og se hva som skjer, jeg gjør egentlig ikke forhold men vi for se om jeg koser meg," sier han og trekker brydd på skuldrene.

De to neste timene går overraskende bra, vi hører på musikk sammen og ler av teite ting vi begge sier. Først var jeg litt negativ men så lettet stemningen og Aiden er egentlig ganske morsom når han har det koselig.

"Du kan ikke mene at han der er kjekk," utbryter Aiden og peker på en i et blad.

"Jo han er jo ikke stygg, det er verre at du kunne klint og kost deg litt for mye med en over 40," sier jeg og ler.

"Jeg vil mye heller kysse og kose med deg," sier Aiden og prøver og få øyekontakt med meg.

Jeg rødmer og ser bort på han og øynene mine blir med et limt fast i Aiden sine. Putselig bøyer han seg frem og kysser meg på leppene. Jeg kysser fort tilbake siden jeg rett og slett ikke klarer og trekke meg unna. Det føles som om leppene våres smelter sammen, men putselig er øyet blikket over og han trekker seg unna.

"Wow du har blitt bedre på og kysse," sier Aiden og gir meg et etterlengt blikk.

"Og du er fortsatt like dårlig," mumler jeg og later som om det var skikkelig ille, når vi begge vet godt at jeg elsket det.

"Åhh Kaylee det er ikke pent og lyve," mumler Aiden ned i halsgropa i og legger hodet bedre til rette på skuldra mi.

Litt søtt egentlig men Aiden sovnet og klokka  er bare 1 på dagen. Jeg strekker litt på meg for og se om jeg kan se noen av de andre, og putselig legger jeg merke til Lily som ligger på skuldr til Brandon men armen rundt henne. Jeg viste det var noen følelser innblandet. Jeg må si det stikker inni meg men jeg avviste jo egentlig Brandon. Du skjønner han spurte om jeg ville gå tilbake der vi var før ulykken men jeg fortalte han at jeg først ville passe på at han hadde en venn og at alt gikk bra med han, men jeg vet Lily kan ta like godt vare på han som meg. 

Putselig ser jeg Mia og Levi sitte og diskuter nesten helt foran. Jeg må le igjen det er så klart at de liker hverandre så jeg skjønner ikke hvorfor de bare ikke blir sammen. Forholdet mitt med Levi vil ikke bli annerledens uansett håper jeg.

------------------
Ny del!! Håper dere liker den!! Plisss comment & Vote! Takk til de som leser❤

Klem klem

Eyes closedWhere stories live. Discover now