Intro

1.9K 37 3
                                    

Kaylee pov

Det ringte endelig ut. Jeg kunne endelig dra tilbake til han. Jeg reiste meg opp og forsvant som luft. Ikke at noen legger merke til meg uansett. Jeg løp igjennom den stapp fulle skole korridoren. Jeg kom frem til trappa og stoppa opp på toppen. Han gutten jeg aldri hadde vært så nær før sto rett forand meg. Ha sto med ryggen til. Jeg hadde alltid unngått han fordi jeg var redd. Han var den skumleste gutten på skolen. Ingen turte og snakke med han. Ifjor skulle han ha kidnappet en jente også.....

Tankene fløy igjennom hodet mitt. Skal jeg snu og gå før han oppdager meg? Ingen legger merke til meg uansett så hvorfor skulle han legge merke til meg? Jeg gikk noen skritt tilbake og løp mot trappa som jeg aldri hadde stått på toppen. Jeg kom 4 trinn ned trappa før noen spente bein på meg. Jeg fløy fremover. Jeg lukket øyene og ventet på dunket og latteren. Jeg kom aldri til bakken.

Jeg turte ikke og åpne øyenene men jeg skjønte noen hadde tatt meg i mot. Jeg åpet sakte øyene mine og løftet opp hodet og så rett opp i to svarte hatfulle øyne. Jeg sto bare og stirret en stund det føyk gjennom glimt i øyene hans. Det virket som alt sto sille som hele verden hadde stoppet, som om det bare var oss to igjenn i verden.

Jeg prøvde og dra meg vekk fra han med han hadde armene sine for hardt rundt meg. Jeg ga han ett spørrende blikk. Han sto og bare så meg i øyene i sikkert ett minutt til. Før han rolig slapp meg. Jeg sto og så på han en liten stund før jeg snudde meg rundt og spurta igjennom den lille ringen som var rundt oss.

Jeg løp hele veien dit. Jeg kom frem til døren og røsket den opp. Før jeg tok heisen opp til 7 etasje. Jeg gikk hen til resepsjonen og sa navnet hans før jeg ble vist inn på det vanlige rommet hans. det kalde hvite triste rommet. Jeg så ned på senga, han lå der fredfult og sov. Jeg gikk sakte henn til han og kysset han ømt i panna før jeg satt med ned på en stol og tok den bleike kalde hånda hans.........

--------------------

Ny historie!!!!! Dette er bare en intro men kappittlene kommer snart! Håper dere liker historien!

Kommer nok til og skive historien ferdig før jeg legger ut!

Klem klem

Eyes closedWhere stories live. Discover now