28 - Du må være forsiktig!

676 23 2
                                    

Kaylee's pov

Jeg løper opp mot skolegården med stakars Brandom haltende bak meg.

"Kjære dæ Kaylee, jeg er dårlig på og snakke og kan nesten ikke gå så forventer du at jeg skal løpe etter deg, ro ned," stammer Brandom fram og hyler når jeg løper rett i døra og sklir ned på rumpa og lander på halebeinet.

"Du må være forsiktig da!" sier Brandom igjen og kommer hen til meg og prøver og hjelpe meg opp.

"Unnskyld Brandom men jeg bkir seriøst stresse av og være seint ute," sier jeg og tar han i hånda og hjelper han forsiktig inn på den andre siden av dør.

"Det går bra Kaylee så lenge du er med meg hele tiden," sier han forsiktig.

"Selvfølgelig jeg skal passe på deg BrandiBoy," svarer jeg og kysser han på kinnet.

Vi går sakte mot klasserommet mitt, og jeg har heldigvis en veldig snill lærerer denne timen. Jeg har gjort sånn at Brandom kommer i alle klassene mine så jeg kan passe masse på han. Han lå jo lenge i koma så han måtte ta en del igjen på skolen men siden han kom seg så greit inn i det igjen kan han begynne i min klasse.

Jeg banker på og åpner døra sakte, når læreren min får øye på meg og Brandom får hun fort et stort smil om munnen.

"Hei Brandon og Kaylee velkomen og sitt, dere vet kanskje hvem Brandom er men han skal iallfall begyne i denne klassen og det er kjemoe koselig," sier hun og smiler varmt.

"Er det du som ble på kjørt som nesten døde?" sier en jente og jeg kjenner jeg blir sur, tror hun han virkelig vil snakke om dette nå.

"Det er ikke passende og snakke om nå," sier jeg skarpt.

"Brandon har hatt det tøft i det siste men vi skal ikke snakke om det så lenge han ikke vil," sier læreren min strengt og jeg smiler fornøyd.

"Neida det går bra, jeg kan fortelle det engang bare ikke helt enda," sier Brandom og jeg blir overasket over hvor reint og bra han snakker.

Vi setter oss ned på en dobbel pult og følger med i timen. Jeg merker Brandom føler seg ukomfortabel og blir litt urolig.

"Du vet du ikke må være her denne timen," sier jeg og fletter fingrene våres sammen.

Jeg liker Brandon men vi blir ikke mer en venner, han trenger en venn ikke masse jente drama. Vi har ikke snakket om det enda men jeg er ganske sikker på at han føler det på samme måte.

"Jeg vet men jeg vil være her med deg. Og jeg trenger og bli vant til dette. Vist jeg sitter på et grupperom hele tiden blir jeg ikke vant til og være en vanlig ungdom igjen," sier han og smiler smått til meg.

*
Vi går til kantina og jeg er litt nervøs for hva de andre kommer til og si. Lily kjenner jo allerede Brandom fra sykehuset, men Mia og Levi er jeg litt nervøse for.

Jeg tror selvfølgelig de vil ta han godt imot, men jeg er redd han blir utilpass. Før elsket han og bli kjent med nye folk og han fikk dem altid til og le. Men han har mistet litt av gløden sin, jeg tror han er deprimert.

"Skal vi gå og sette oss med de andre?" spør jeg og peker på vennene mine.

"Ehh ja ok," sier han og følger etter meg.

Jeg dumper ned på en stol og Brandom slenger seg ned vesiden av meg.

"Hei Brandon," sier Lily og smiler varmt.

"Hei bro jeg er Levi og dette er Mia, ikke så veldig søt men du vender deg til henne," sier Levi og gliser til Brandon.

"Øyy Levi, men hyggelig og møte deg Brandon velkommen til gjengen," sier Mia og gliser.

Praten går fort i gang og Brandon snakker overaskende mye. Det er deilig og høre latteren han igjen og vite at han er glad og har det bra.

Han har armen min rundt stolryggen og pjusker med håret mitt, sikkert for og roe ned sine egne nerver.

Putselig blir folk stirre og jeg er så lei av denne reaksjonen nå må jeg si. Alle vet at det er gjengen til Aiden så jeg gidder ikke snu meg og se egngang, så jeg forsetter og prate jeg.

Når de går forbi ser Aiden ned på meg og Brandon og det ser ut som han skal til og klikke, som han vært sekund kommer til og angrip, men han ser fort bort igjen og jeg puster tungt ut.

"Hvem er det, så ut som om han vil dræpe meg," spurte Brandon.

"Du trenger ikke bry deg om han, han er litt du vet litt agressiv kanskje," sier jeg og hører hvor dumt det høres ut.

"Han er nok mer en agressiv lillevenn," mumler Levi og jeg må smile litt.

Meg, Levi og Brandon skal ha time sammen nå så vi går mot klasseromet sammen. De to er midt inni en diskusjon og jeg holder meg litt utafor i mine egne tanker.

"Du skal vel være med på festivalen Kaylee,"

"Kaylee?!" sier Levi høyt og stiller seg foran meg.

"Hæ sa du no?" spurte jeg forvirret.

"Ja jeg spurte om du skal være med på festivalen neste helg, men du er vel for opptatt med dine egne tanker til og høre på meg," sier Levi og tar fram sur leppa.

"Ja jeg vet ikke helt. Mia nevnte det for meg men," sier jeg litt usikkert.

"Du må være med!" utbryter de begge i kor og ser bedene på meg.

"Greit jeg skal bli med på den dumme festivalen, men jeg hater og fly så gled dere, sier jeg og kan ikke la være og smile litt selv.

----------------------

Ny del, hope you like it! Ha en fin 1. Desember videre!

Plis komenter og vote så blir jeg glad! Klem klem

Eyes closedWhere stories live. Discover now