26 - Hjerteskjernde

703 29 1
                                    

Kaylee's pov

"Det bli mest sannsynelig sånn at faren deres vil få en slaks omsorg for dere, det hadde vært litt letere vist han hadde gjort noe kriminelt i livet. Men det er ikke nok at han valgte en annen dame og at han er hennes barn nye pappa," sier mamma og ser nøytakt på alle ungene sine.

Mamma vil nok ikke vise hvor redd hun egentlig er, hun har en rar tanke med at hun aldri kan vise triste følelser foran oss. Jeg har opplevd mange gabger at det har blitt en for lang og følsom dag for henne så når hun legger seg i senga om kvelden kommer hulkene. Det er tung og være vitne til.

"Dere kan komme inn nå, advokatene og dommerene er klare," sier ei dame og vinker oss inn. Alle utenatt Rayen er her, han er for liten til og forstå seg på dette så han er hos moren til Aiden. Ethan og Emily er her og selvom de ikke har noe og beskymre seg for siden de rr over 18.

Jeg setter meg ned på en stol vesiden av mamma og Alyssa komner og setter seg vesiden av meg. Jeg tar både mamma og Alyssa sin hånd og venter på at dommeren skal domme sin døm.

"Joe Pezzati ønsker tilbake sin barneomsorg etter han mistet den i 2014 da kan vi begynne med din grunn Joe," sier dommeren.

"Jo takk, jeg har mistet kontakten med barna mine og barne retten på grunn av at jeg valgte og forlate min kone Arianna," sier pappa og ser på mamma.

"Du mistet barderetten etter du forlot din kone og ikke tok kontakt på 1 år, du betalte ikke en eneste krone i barnebidrag som er en kriminell handling," sier dommeren og hisser deg litt opp.

Pappa sin advokat reiser seg fort opp.

"På den tiden Joe ikke tok kontakt med familien hadde han det tøft. Han betalte barne bidrag med en gang han kontaktet familien igjen," sier adokaten til Joe.

"Arianna Filippa Pezzati nå kan du fortelle din side av historien," sier dommeren og smiler til mamma.

Mamma slipper hånden min forsiktik og reiser seg opp vesiden av meg.

"For 5 år siden ble jeg gravid med mitt minste barn, en morgen i 30 uke våknet jeg og fant ikke Joe vesiden av meg. Han hadde pakket en del med seg. Jeg fant en lapp på kjøkkenet han hadde skrevt, han skrev han måtte han en pause og at han kom tilbake om en uke.

En uke senere var han ikke hjemme, jeg prøvde og ringe han og foreldrene men ingen ville si hvor han var. 1 år seinere kommer han på døra mi og sier han har funnet seg en ny familie, han var fortsatt gift med meg! Hvordan kan du gjøre noe sånt!" skreik mamma til pappa og satt seg ned vesiden av meg. Mamma sine tårer sprutet like mye som mine.

"Jeg har kommet frem til en løsning, Joe du 5 under 18. De tre på 17 kan velge og bryte kontakten helt med deg dagen de fyller 18 men intil da har du barne rett en helg i måneden. De to yngste kan ha så mye kontakt med deg som de vil, men du skal ha de en helg i måneden. Og det er Joe og Arianna sitt ansvar og finne ut av når," sier dommeren og ser utover salen.

Mamma begynner og sjelve vesiden av meg hun tar fort tak i hånda mi igjen og stryker meg på håndflaten.

*

Jeg sitter og venter på mamma utenfor rettskontoret, de andre har gått hjem men jeg ville vente. Mamma er inne og snakker med pappa, jeg klarer ikke helt og bestemme meg for hvordan jeg skal reagere. Jeg må bo hos pappa en helg i måneden? Er det mulig.

Mamma, pappa og den nye dama hans kommer ut døra vesiden av der jeg sitter.

"Da snakkes vi bare," sier pappa og smiler til mamma.

"Åh hei Kaylee," sier pappa og smiler når han ser meg og gir meg en stor klem. Æsj.

"Hei padre," sier jeg følelse løst.

"Hei Kaylee, så hyggelig dere skal bo litt hos oss jeg gleder meg," sier kjerringa til pappa og rekker frem hånda. Jeg stirrer bare stygt på den og sukker høyt.

"Madre vi må nesten gå nå men vi snakkes vel, ja koselig hade," sier jeg, smiler falskt og drar med meg mamma til bilen.

"Åhh jenta mi jeg vil ikke dele dere,"huffer mamma og kjører hjemover.

"Jeg vil ikke bli delt heller, men av og til må man gi slipp på det man elsker. Og det er heldigvis bare en helg i måneden," sier jeg og ler litt.

"Åjada jenta mi dette skal vi gjøre sammen, elsker deg vet du,"sier mamma og kysser meg på kinnet når hun svinger inn i oppkjørslen.

Vi lagde pizza og spiste og koste oss resten av kvelden, kjæresten til mamma Leif var også her han er kjempe koselig.

"Kaylee kan du plis gå ut og låse garasjen siden jeg glemte det i sta og du er verdens beste datter," sier mamma og smiler det søteste smilet hun klarer.

"Alt for deg madre," sier jeg og sukker.

Jeg reiser meg opp fra soffaen og går mot døra, jeg tar på noen tøffler og tar med nøkkelen til garasjen og åpner døra. På andre siden av veien står Aiden og kliner med ei lent opp mot bilen hans.

Når jeg ser nærmere på de ser jeg at det er den blondina som avbrøyt oss i gange. Fint og vite at han har gått videre da. Jeg går og smeller garasjen porten hardt igjen så de skal legge merke til meg. Lite teit du er Kaylee.

Jeg snur meg rundt og ser fire øyne rettet mot meg jeg gir de begge et iskaldt blikk og går inn døra og smeller den hardt igjen.

-----------
Ny del, sorry for 0 oppdatering men skole har værr styr. Skal prøve og oppdatere 1-2 ganger i uka.

Vist noen er intrisert i og hjelpe meg med historien TA KONTAKT!!!

COMMENT & VOTE! KLEM KLEM❤

og tusen tusen takk for 2K LESER DERE ER BEST!

Eyes closedWhere stories live. Discover now