4 - La meg være!

1K 29 0
                                    

Kaylee's pov

Jeg gikk ut av bilen til Aaron når vi kom frem på skolen. Jeg så meg litt rundt for og finne inngangen med minst folk. Jeg gikk mot den lengst til venstre. Jeg gikk sakte og kjente noen gripe tak i hånden min og jeg stokk til og døde nesten av hjerteinfarkt.

"Hei Kaylee, har du tenk noe mer på den sykehus jobben?" Spør Lily og smiler til meg.

"Å hei Lily. Ehh jeg har sendt inn en søknad ja så de skulle ringe meg i løpet av uken og fortelle om jeg fikk den eller ikke. " Sier jeg og smiler smått tilbake.

"ÅÅ så bra det blir gøy og ha noen og jobbe med. Men jeg må løpe må rekke og snakke med læreren før timen begynner. Vi snakkes i lunsjen du skal sitte med meg skjønner du. HADE! " Sier hun og gir meg en sjapp klem og løper avgårde.

Jeg smiler smått for meg selv og begynner og gå bort til ingangen igjen. Jeg får øye på en guttegjeng som sitter på et bord rett utafor ingangen og for øye på Aiden. Jeg lukker øyene og puster lett ut før jeg forsiktig prøver og gå forbi de.

Jeg passerer bordet og kjenner blikket til Aiden på meg hele tiden. Før en eller annen skummel i badboy gjengen sier noe til han og han flytter det rolig vekk fra meg. Og jeg spretter inn døra. Ok den gutten er skummel alle de vennene og.

Jeg går inn på jente doen og Låser meg inn i en båse. Jeg sitter bare og stirrer litt i veggen og puster rolig inn og ut. Jeg lukker øyene og nyter stillheten. Mobilen min vribrerer i jakke lomma og jeg tar den opp og ser hvem som ringer.

De ringer fra kontoret på sykehuset? Jeg svarer de selvfølgelig siden jeg tror det er om jobben.

"Hei, vi ringer angåene jobben du søkte om. Det er vel Kaylee Filippa Pezzati vi snakker med?" Spør damen i andre enden.

"Ja hei det er Kaylee ja !" Sier jeg høffelig tilbake.

"Ja jeg ville informere om at du har fått hjelpe jobben !" Sier hun og jeg føler hun smiler.

" Åå tusen takk ! Når begynner jeg og hva skal jeg gjøre?" Spør jeg.

"Du begynner idag etter skolen om du har mulighet til det. Du kommer til og jobbe en del på Brandon sin avdelig. Har hørt og sett du har et spesielt forhold til han så det tar vi hensynd til !. Og du skal snakke med de , hjelpe de med og få i seg mat og hjelpe de med ting de spør om. Vi trenger og litt hjelp på akut avdelingen så mye og gjøre." Informerer hun meg om.

"Oki den er grei jeg er der etter skolen" Sier jeg og smiler og legger på.

Jeg reiser meg og går ut av båsen og hyler. Rett foran meg står Aiden.

"Herregud ikke gjør meg døv her !" Sier han irritert.

"Hva vil du?" Spør jeg litt sjenert.

"Nei vil fortsatt bare at du skal gå ut med meg." Sier han og ser alvorlig på meg.

Jeg sukker, lukker øyene puster tungt ut og tar noen skritt mot han.

" Kjære vene. Kan du ikke skjønne jeg ikke vil gå ut med deg. Jeg vil ikke være en av de jentene som faller for deg og blir knust når du er fredig med leken. Når du går lei. Og uansett har jeg ikke tid til og bry meg om noen andre en familien min nå. Og du er den største idioten på jorde. Og hvordan vet jeg at du ikke skader meg ?" Sier jeg o g står helt intil han.

" Dette blir værst for deg. Hold øynene åpne Pezzati !" visker han i øret mitt. Biter meg svakt i øreflippen og går ut av jente doen.

Jeg står bare igjen livredd over hva han vil gjøre mot meg..

******

Jeg ankom sykehuset etter skolen. Det kom en dame mot meg. Hun stoppet opp foran meg.

"Hei du må være Kaylee ! Jeg er Kate sjefen for de frivelige arbeiderene under 20 her. Du skal få lov og være med ei som heter Lily og se hva hun gjør i noen timer så kan du starte for deg selv. " Sier hun og smiler.

Hun tok med med på et rom og ga meg noen hvite jogge sko og en hvit arbeids drakt sånn som folk går med på sykehuset. Og et navn skilt der det sto Kaylee.

"Og vist vi blir fornøyd med arbeidet ditt og du jobber deg opp til en høyere stilling får du lønn. " Sier hun og smiler til meg.

Lily kommer inn og sier hun er klar til og begynne og jobbe nå hvist jeg er klar. Hun går med samme som meg og har flett håret i en stram flette som henger ned ryggen. Mitt lange brune hår henger i en stram hestehale nesten helt ned til rompa.

Hun begynner og gå mot rom 107. Så snur hun seg mot meg.

" Nå skal vi inn til hr.Arisoto som har ligget i koma i 6 måneder etter en fæl bilulykke og mistet kona si. Han våknet fra koma for ca. 1,5 månede siden. Han er utrolig hyggelig det må du vite !" Sier hun og smiler smått til meg.

Jeg viste ikke helt hva jeg skulle svare så jeg fulgte henne bare etter henne inn døra.

"Hei hr. Arisoto. Dette er den nye hjelpe pleieren Kaylee hun kommer til og være en del hos deg." Sier Lily.

"Hei jeg er Kaylee." Sier jeg og smiler til han.

Han måler meg med blikket. Han ligger i en seng med hvit dynetrekk. Han ser litt gammelt kanskje snart 70, han har grått hår og krystal blåe øyner. Akkruat som Aiden. Ikke tenk på Aiden nå Kaylee!

"Hei hei kjære deg jeg heter David. Plis bare kall meg David sier han og blunker til meg."

"Den er grei sjef !" Sier jeg og han ler.

Etter og ha vært hos mange hyggelige folk så sitter jeg og Lily og spiser mat.

"Det er så sykt mange hyggelige folk her! Jeg hadde aldri trodd syke folk var så snille, " Sier jeg og ser på Lily.

"Nei det trodde ikke jeg heller men det er så mange hyggelige her at du ikke aner ialfall Hr.Arisoto " Sier Lily og smiler.

Lily er veldig lett og snakke med kanskje jeg har fått meg en ny venn. hvem vet?

--------------

Ny del ! Håper dere liker den! Si ifra om jeg skal gjøre noe anderledens !

Comment & Vote Klem Klem !

Eyes closedWhere stories live. Discover now