36 - Blå nakke

629 22 4
                                    

Aiden's pov

Har du noen gang følt at alt bra ikke er så bra som du trodde? At de personene som får deg til og føle deg bra som gjør deg lykkelig egentlig ikke gjør deg noe annet en trist og knust? Når ditt eneste håp etterlater deg med 0 håp.

Det var sånn jeg hadde etterlatt Kaylee, og nå hadde hun tatt hevn. Hun ville få meg til og føle meg akkurat som hun gjorde når jeg slapp henne fri. Men fy faen ingen behandler meg sånn og hun skal få vite hvem hun kødder med. Hun skal aldri se meg smile igjen, aldri høre meg le, men hun skal se jeg er verre en noen gang. Hun skal bli redd, føle frykt og utrygghet, men mest av alt skal hun føle savn. Hun skal savne meg mer enn noe annet, hun skal pines hun skal komme løpende etter meg.Å vist jeg ser den dritten som tafsa på Kaylee så vet a faen ikke om jeg klarer og holde igjen.

Jeg går bortover stranden, så langt vekk fra festen og Kaylee som jeg klarer. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for jeg må få sinne ut. Jeg går opp mot sentrum og ser en bar med et kjent navn. Jeg går inn døra og den kvalme klamme lukten slår meg. Jeg går hen og til baren og bestiller sprit. Jeg drar frem en krakk under barbordet og dumper ned.

"Gøy og drikke alene eller trenger du litt selskap," sier en lys stemme og personen setter seg på en krakk vesiden av meg. Jeg ser hen på personen som satt seg vesiden av meg. Det er en høy jente med blondt hår og svære saker om du skjønner hva jeg mener. I det øynene våres møtes vet vi begge at vi er enige i denne saken. Sex...

Hun drar meg med seg bort over veien og mot leiligheten hennes hun forklarte var 5 minutt unna. "Hvor gammel er du?" mumler hun og setter opp farten.

"Gammel nok," mumler jeg tilbake. Hun drar meg opp en trapp når vi kommer til leiligheten hennes. Hun drar meg rett inn på rommet og dytter meg hardt på senga. Hun kommer mot meg og begynner og kysse meg på nakken, hun møter leppene mine og jeg blir skuffet. Det er som og kysse en død fisk, ingen følelser, ingen Kaylee. Det er nesten smerte og ha sex med henne, uansett hvor fin og deilig hun er er det ikke Kaylee. Jeg får nesten sjokk morgenen etter når jeg ser meg i speilet på hotellet. Nesten hele nakken min og kragebeinene mine er fulle av blå sugemerker. Fy faen hun er god, bra hun maste om nummeret mitt.Jeg gleder meg nesten til og gå forbi Kaylee og la henne se sugemerkene mine, jeg gleder meg til og se det knuste uttrykket hennes. Med ett begynner tårene mine og renne, det er faen ikke det jeg ønsker! Jeg vil ha henne i armene mine, kysse henne le med henne le av henne. Men jeg må være sterk jeg kan ikke legge meg flat etter henne, for jeg vet at vi ikke kan være sammen. Uansett hvor gale vi er etter hverandre passer vi ikke sammen.

*
Levi kommer i stor fart mot meg når jeg kommer inn på flyplassen for og dra hjem med resten av folkene. Jeg er helt sikker på at han skal slå til meg, men jeg tar helt feil for putselig drar han meg inn i en klumsete klem.

"Er du ikke sur på meg?" spør jeg forundret. Han trekker seg unna meg og ser fra sugemerkene mine til fjeset mitt.

"Ehh nei, hadde au blitt forjævelig pissed vist dama mi hadde klint med en annen tilfeldig dude. Men hvor faen kommer de sugemerkene fra, for jeg kan sverge på at Kaylee aldri ville gitt deg de?" spør han og skakker på hodet. Jeg prøver og speide etter noe annet en øynene til Levi men det skulle jeg ikke gjort. For når øynene mine lanner i Kaylee sine øyner knuser jeg.

Øynene hennes ser store og forskrekket på drn blå halsen min, hånden min går automatisk opp til den og stryker sakte oppover nakken min. Jeg ser tårene samle seg i øyekroken hennes og en liten tåre faller ut og renner ned kinnene hennes. Det er like før jeg løper mot henn og tørker den vekk fra de varme gode kinnene hennes. Men jeg klarer og holde meg.

Hun ser helt forjævelig ut, det ser ut som hun har sovet i en uke i strekk uten og gå ut av senga og ta vare på seg selv. Håret hennes er bustete og henger løs nedover skuldrene. Hin har en svart joggebukse på og en grå for stor hette genser. Hun er blå unner øynene og jeg tviler på at hun har sovet noe som helst i natt. Hun ser helt ferdig ut, men jeg kan ikke gå etter henne. For denne gangen var det ikke jeg som fucka det til, det var henne. Og vist hun er intrisert i og kjempe for meg, kjempe for oss så kommer hun. Jeg vet ikke hbor lenge jeg må vente eller om det noen gang kommer til og skje, men det er lov og håpe.

Jeg begynner og gå sakte mot køen som leder inn på flyet. Jeg ber om at jeg ikke får plass vesiden av Kaylee for det kan umulig ende pent. Jeg slipper henne ikke ut av synet mitt og følger med på hver eneste bevegelse hun tar. Jeg kjenner en hånd på skulderen min og kjenner igjen Levis høy og overdrevne sukk.

"Aiden bror, ikke grav deg ned. Hev stoltheten din og ikke vær svak, hun kommer snart etter deg igjen bare vent," mumler Levi og jeg smiler stort. Min bror Levi er tilbake.

-----------
Ny del!!! Ble mye tanker og sånn i denne delen, må ha litt av det og. Kos dere videre nå før jul så snakkes vi veldig snart!

Comment & vote klem klem❤✌

Eyes closedWhere stories live. Discover now