20. Kapitola

1.9K 107 1
                                    

„Niekoho by som vám chcel predstaviť." oznámil nám Sabastian. Doslova žiaril. Jeho tvár sa dala prirovnať k jeho žltému prameňu.

„Koho?" Spýtala sa Sára ospalým hlasom zjavne sa teraz zobudila. Luke ktorý pri nej sedel sa na ňu usmial. „O nič si neprišla."

„Dobre ľudia toto je Bianka je z Little girls." potiahol pred seba dievča s po bradu krátkymi myšacími vlasmi ktoré narušoval žltý pásik. Bola o trošku vyššia odo mňa. Jej oči boli blankytné modré s jemný odleskom do fialova.

„Bianka toto je Sára a Luke, Jasmin a David, Ela a Austin, Sisi a Alex." hovoril jej naše mená a ukazoval na nás prstom. Bianka sa usmiala.

„Teší ma." povedala s úsmevom. Keď sa pozrela na Austina ktorý si ju dôkladne premeriaval. V jej tvári sa mihol nechápavý pohľad. Vzápätí sa mierne uklonila Austinovým smerom. Vedela som aký je to pocit. Nevie prečo to robí. Buchla som Austina do ramena aby s tým prestal. Pozrel sa na mňa. Spokojne sa usmieval. „Beatris už dnes nebude v našej veži to ti sľubujem." Zasunul mi uvoľnený prameň vlasov za ucho.

Premiestnila som pohľad naspäť na Bianku. Stála pred Sebastiánom a on mal okolo nej omotané ruky. Bola celá napätá. Upírka určite nebola. Sledovala som ako sa stále viac a viac uvoľňovala v jeho rukách. Ona nebude mať taký problém prijať to ako ja.

„Sebastian nechaj ju chvíľu s nami a vy choďte niekde na nejaký tobogan alebo to je jedno len všetci choďte." vyháňala ich od lehátiek. Austin už chcel zostať. Ale bohužiaľ sme ho so Sisi vytlačili von.

„Vitaj v našej skupine Bianka." privítala ju Jasmin ktorá ju následne zatlačila na jedno z lehátiek.

„Ako sa ti páči Sebastian?" spýtala sa jej Sisi s iskrou v očiach.

„No ja ani neviem. Jednoducho chcem aby bol so mnou." zapýrila sa.

„To poznáme. Je to úplne normálne z toho nemusíš robiť vedu ako tuto Ela." zasmiala sa Sara. Trošku ma to urazilo. Silene som sa na nich usmiala.

Zdvihla som sa z lehátka. Idem radšej na nejaký tobogan alebo ešte lepšie spýtať sa kedy pôjdeme naspäť. Mám taký pocit že Bianka toho veľa nenahovorí.

„Ela kam ideš?" opýtala sa Sisi.

„Za chalanmi." ukázala som rukou smerom ktorým odišli. Ďalej som si ich nevšímala. Austina som zbadala stáť na okraji bazéna. Jeho modré oči zvedavo pozorovali každý môj krok.

„Čo tu robíš?"

„Vôbec nič. Iba som sa chcela spýtať kedy pôjdeme naspäť." Už ma to tu nebavilo a kúpalisko sa začínalo napĺňať. Bol tu čím ďalej tým väčší hluk a tlačenica.

„Už som bol na odchode." povedal mi sprisahanecky. „Utečieme ostatným" žmurkol a už ma ťahal proti davu ľudí smerujúcich do vnútra. Pri šatniach sme sa rozdelili. Vošla som do voľnej kabínky na prezliekanie. Rýchlo som sa prezliekla a mokré plavky hodila do sáčku a ten do menšej kabelky. Na vyfénovanie vlasov som sa vykašľala však aj tak v takomto teple vyschnú za chvíľku.

Cestou som si aj rozopla ten divný náramok. Asi som ho mala pevne utiahnutý lebo mi po ňom zostal jeho červený otlačok v mojej koži. Austin sa ku mne pridal. Spoločne sme vrátili náramky a behom vyšli s budovy. Smiala som sa. Ľudia sa za nami zvedavo a niektorý aj odsudzujúco dívali. No teraz mi to bolo jedno. Je mi fuk čo si o mne myslia ľudia. Dôležité je čo si o nás myslia naši priatelia a rodina lebo iba tý vedia aký v skutočnosti sme.

„Som zvedavý kedy si všimnú že sme zmizli." uškrnul sa. Krátko sa na mňa pozrel a naštartoval auto. Ideme naspäť za problémom volajúcim sa Taurus. „Zapni si pás." zo zamyslenia ma vytrhol Austinov hlas. Prekvapene som sa pozrela na pás. A naozaj ja som sa nezapásala. Asi začínam mať sklerózu zabudnem aj na takú samozrejmú vec.

Magic of dance (SK)Where stories live. Discover now