52. Bölüm Gücün bana yetiyor değil mi?

2.3K 72 0
                                    




             

Herkese merhaba; Çok şükür bölümü hızla düzenledim ve yayınladım. Eğer yazımda hata varsa kusura bakmayın geri dönüp uygun olduğumda yeniden inceleyeceğim. Pazar günü erkenden bölümü isteyen sevgili okuyucularım bu bölümü sizin için yetiştirdim. :) Geçen bölüme olan ilgiden dolayı çok memnunum ve bunun için hepinize çok teşekkür ederim. Oy ve yorum ne kadar çok oluyorsa inanın bu beni çok daha fazla şevke getiriyor. İnşallah her bölüme böyle ilgi olur.

Bölümde, Cemal&Funda, Mustafa&Leyla, Azat& Begüm çifti var. Güney ve Yaren'i bekleyenler üzgünüm ama bir süre daha onlar olmayacak.

Keyifli okumalar. :)

FUNDA & CEMAL

Cemal'in söyledikleriyle donup kalan Nermin Hanım oğlunu kaybetmenin telaşı ile hemen toparlandı ve Funda'nın yanına giden oğlunun önüne geçti.

"Cemal... Annem kurban olayım sen ne diyorsun böyle. Nasıl gidersin evinden ailenden dur konuşalım."

Cemal karşında pişman olmuş halde konuşan ve ağlayan annesine öfkeli gözlerle baktı.

"Anne çekil önümden. Ben söyleyeceğimi söyledim. Başından beri seni uyardığım halde sen Sevmesen bile oğlumun sevdiği diyerek karımı kabul etmedin. Bitti artık size en başından Funda üzülürse giderim dedim ve şimdide onu alıp gideceğim."

Cemal kararlılıkla konuşurken Nermin hanım oğlunu kaybettiğini anlamıştı. Cemal kararlı bir adamdı ve biliyordu dediğini ne pahasına olursa olsun yapardı.

"Cemal yalvarırım dur gitme. Özür dilerim. Sö veriyorum bundan sonra Funda'ya tek kötü söz etmeyeceğim ona asla el kaldır..."

Cemal elini kaldırıp annesini susturdu. Daha fazla dinlemeyecekti annesinin yapamayacağını bildiği sözlerini.

"Anne bana artık yapmayacağın şeyleri söyleme. Beni buna sen zorladın ve bu duruma geldik. Şimdi Funda'yı alıp gidiyorum sen babama gereken açıklamayı yaparsın."

Cemal annesini arkasıdan bırakıp kaç dakikadır kolarının arasına almayı beklendiği miniğinin yanına gelir gelmez Funda'yla birbirlerine sımsıkı sarıldılar.

Cemal annesini arkasıdan bırakıp kaç dakikadır kolarının arasına almayı beklendiği miniğinin yanına gelir gelmez Funda'yla birbirlerine sımsıkı sarıldılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Cemal..."

Funda'nın ağzından çıkan hıçkırıklar çoğaldıkça Cemal kollarının arasındaki karısının ağlamasına dayanamıyor saçlarını okşayıp kulağına yatışması için bir şeyler fısıldı.

"Tamam miniğim ağlayıp beni kahretme. Bitti artık gidiyoruz bu evden."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AŞKIN BEDELİWhere stories live. Discover now