Opdracht 3

139 6 32
                                    

Hallo!

Voor deze opdracht krijgt je per twee een "info-fiche". Er staat een hoofdpersonage en een probleem op, samen met de genre.

Zie je jouw naam bij de info onder nummer 1 staan, moet jij in dat genre over dat personage en probleem schrijven. Hetzelfde bij 2, enz...

Info-fiche 1)

Hoofdperso(o)n(en): Emma, Thomas en Eve

Leeftijden van de hoofdpersonen: 16 (Emma&Eve) en 17 (Thomas)

Genre: Tienerfictie/Romantiek

Probleem: Emma is de zus van Thomas. Emma's beste vriendin, Eve, is verliefd op Thomas. Maar ook Sanne, een ander meisje, is verliefd op Thomas.

Deze opdracht is voor: AnneH_02 , thisking12 en juliadorgelo .

Info-fiche 2)

Hoofdpersonen: Maré en Zita

Leeftijden van de hoofdpersonen: 13

Genre: Fantasy

Probleem: Maré en Zita zijn een elf en een fee, beiden dochters van de leiders van hun volkeren. Elfen en feeën zijn al eeuwenlang vijanden. Maar Maré en Zita worden allebei ontvoerd door trollen en moeten samenwerken om te ontsnappen.

Deze opdracht is voor: NikitaRent en Mimim1000k .

Info-fiche 3) (met de hulp van writing_stories_now )

Hoofdpersoon: Lyna

Leeftijd van de hoofdpersoon: 16

Genre: Weerwolf

Probleem: Lyna is een roque, ze uit haar pack gezet nadat ze vals beschuldigd werd voor het vermoorden van de pups van de Luna. Ze zwerft alleen rond en iedereen ontwijkt haar. Een vijandige pack biedt haar aan om zich bij hen aan te sluiten, maar ze twijfelt of haar loyaliteit nog bij haar oude pack ligt.

Deze opdracht is voor: highxtea en Beccie321 .

Info-fiche 4)

Hoofdpersonen: Lily, Kato en Robinne

Leeftijden van de hoofdpersonen: 14

Genre: Avontuur

Probleem: Ergens in een woud ligt een sleutel verborgen. Drie meisjes zijn Uitverkoren om de sleutel te zoeken en de deur van de poort te openen die de stad zijn vrijheid en natuur terug zal geven. 

Deze opdracht is voor: CuriousGirl2509 .

Dus, op een rijtje:

- Je schrijft over het personage en probleem dat ik je gegeven heb, in het genre dat er bij staat. Bij info-fiche 1 kun je kiezen tussen de twee opgegeven genre's.

- Het verhaal heeft minstens 1000 woorden, maximum 6000 (dat is volgens mij al heel veel)

- Probeer de andere die over hetzelfde schrijft niet na te doen, wees creatief en origineel!

- Je hebt tijd tot 15 oktober, uitstel tot 19 oktober. Ik weet het, de uitstel is maar een paar dagen langer, maar ik moet ook naar school en ik zou dan graag alle verhalen hebben, tenzij je echt een goede reden hebt.

- Je stuurt je verhaal naar grijze.wolf@yahoo.com

Het genre waarin jullie moeten schrijven is gebaseerd op het favoriete genre dat jullie bij het inschrijven hebben opgegeven.

Het was best moeilijk om voor alles een situatie te bedenken, omdat ik zelf nooit schrijf in een paar van die genres, dus writing_stories_now , nog eens bedank voor de hulp voor het Weerwolf-verhaal! Veel plezier met deze opdracht. Als je vragen of opmerkingen hebt, hoor ik het graag!

x GrijzeWolf

Schrijfwedstrijd, door GrijzeWolfOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz