Opdracht 1

156 7 24
                                    

Hey!

We gaan beginnen! Voor deze opdracht schrijf je een verhaal over een dier. Het dier mag je zelf kiezen. Je schrijft over de dag van het dier, dus van de ochtend tot de avond (als je een nachtdier kiest van de avond tot de ochtend).

Er zijn een paar eisen waaraan het verhaal moet voldoen:

1) In het verhaal moet het dier minstens één keer eten, het is de bedoeling dat je ook schrijft over hoe het dier aan het voedsel komt. Je mag je dier natuurlijk ook twee of zelfs meerdere keren laten eten.

2) Je beschrijft zo precies mogelijk de dag van het dier. Als je dier bijvoorbeeld een kleintje heeft, dan zorgt het daar ook voor. Als je een dier hebt dat gebruikt word bij mensen (paarden, honden, kamelen, etc.) dan moet je dier ook in je verhaal door de mensen gebruikt worden.

3) In het verhaal komt je dier ook zijn vijand tegen. Bijvoorbeeld een vogel komt een kat tegen. De vijand probeert het dier te vangen. Of het goed of slecht afloopt, mag je zelf beslissen.

Op een rijtje:

- Je schrijft zo precies mogelijk over de dag van een dier. Welk dier je doet mag je zelf bepalen, laat wel in de comments even weten over welk dier je je verhaal gaat schrijven. Als twee mensen over hetzelfde dier willen schrijven, is dat geen probleem.

- Je zorgt ervoor dat je verhaal aan de gevraagde eisen voldoet.

- Je verhaal heeft minstens 300 woorden, er is geen maximum.

- Je hebt tijd tot 23 augustus. Op 24 augustus komt de uitslag online, dus ik wil tegen dan alle stukjes hebben, tenzij je uitstel hebt gevraagd. Als je uitstel wil, stuur je me een privé-bericht met de reden waarom je uitstel wilt en hoelang je denkt nog meer tijd nodig te hebben.

- Je stuurt je verhaal naar grijze.wolf@yahoo.com

Ik hoop dat jullie zin hebben in de eerste opdracht!

Groetjes, GrijzeWolf 

Schrijfwedstrijd, door GrijzeWolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu