31. Bölüm Final Part 2

2K 141 29
                                    

Evvet. Final. umarım beğenirsiniz. Detayı açıklama yarın gelecektir. İyi okumalar, iyi akşamlar. 

Miray

Soğuk. Sadece soğuktu hissettiğim. Ne kalbimi hissedebiliyordum ne de başka birini. Ne Mert'i çağırabiliyordum ne de Masal'ı. Tek başıma kalmıştım karanlıkta. Yine tek başımaydım. Bu ne demekti? Bir fikrim yoktu ama kötü şeyler olduğunu hissedebiliyordum. Ölüm gibi bir sey degildi hissettiğim. Sanki işkence gibiydi. Tam olarak 1 haftadır böyleydim. Bilmiyorum belki daha da uzun belki daha kısa. Burada zaman kavramı yoktu.
Bir haftadır yerde cenin pozisyonunu almış titriyordum. Kimse gelmemişti. Belki Can gelir diye umuyordum ama o da olmamıştı. Son birkaç gündür o beynimdeki şey garip bir şekilde sessizleşmişti ve nedense ben onun beni öldürmeye çalıştığına dair bir hisse kapılmıştım. Paranoyaklıktı işte.

Ama bu hissimi kanıtlayan bir olay olmuştu. Ben yine yerde cenin pozisyonundayken birden konuşma sesi duymuştum.

"Artık ölmek için hazırsın Kraliçe." demişti ses. Sonra kaybolmuştu.

Son gün yani beynimde tutsak olduğum son gün çok garip bir olay yaşamıştım.

"Bebeğim?" demişti karanlıktan bir ses ve hızla yanıma gelmişti. Gözlerimi açmaya çalıştım ama açınca bile tek görebildiğim karanlık bir gölge oldu. Bu nedenle kapattım gözlerimi. Belki gelen Mert'ti beni bu acıdan kurtarabilirdi. Sesi Mert'e benzemiyordu ama....

Birkaç garip kelime fısıldadı ejderha dilinde ve sonra uzanıp alnımı öptü. O anda içimdeki alevin büyüdüğünü ve beni ısıtmaya başladığını hissettim. O anda derin bir nefes aldım.

"T-tesek-kür e-eder-im." dedim hala titreyerek. Çünkü ateş daha içime yayılmamıştı.

"Aşkım teşekkür edecek hiçbir ey yok. Sadece ateşin annesini nasıl bu kadar yanlış bıraktığını anlamadım." dedi adam.

"Ben yaptım." dedi arkadaki bir başka ses.

"Senin öldüğünü zannediyordum Sawna."

"Ben mı öleceğim? Yalan söyleme. Arkanda ne bıraktığına bakmadın bile. Sen hep Öyle yaparsın. Belki benimle olduğunda düzelirsin sandım ama Öyle olmamış anlaşılan." dedi kadın sinirle.

"Bırak gevezeliği Sawna. Müge'ye neden bunu yaptın?"

"Ah neden olabilir? Tabi ki Ateş'in annesi ile babasının birleşmemesi için."

"Ben senden ayrılalı tam 1 sene oldu Sawna. Nereden çıktı bu kıskançlık?"

"Ah o zamandan beri plan kuruyorum. Aslında biliyor musun ilişkimizi özledim. Bizi ayıran o olmuştu zaten. Unutma onun Ateş'in annesi olduğunu öğrendiğinde ben yanındayım. Yani yüzünü gördüm. Birde adını öğrenince sok oldun. Çünkü en sevdiğin çiçekti Müge. Bu kadarı da tesadüf olamazdı. Ama Müge'nin beyninde yaşadığım 4 ay boyunca, sağolsun Ekrik tasları, o asla sana asık olamaz. Çünkü zaten birine aşık. Hem de delicesine. Hem de çocuğunu taşıyor." dedi ve kahkaha attı kadın sesi. "Suratındaki ifade çok komik su an."

"Bana aşık olacağına emin olabilirsin." dedi adamın sesi sinirle. Bu adam kimdi?

"Neden? Yoksa sana aşık olmayan kadın olmadığı için mı? Ama kendine fazla güvenme. Müge sert kaya. Yani onu etkilemen bağa zor. Çünkü onların ki ilk görüşte aşk."

"Sen beni daha tanımamışsın demek ki Sawna. Neyse. Şimdi hemen Müge'nin beyninden çıkıyorsun." dedi adam sinirle.

"Ah ben çıkınca her şeyin yoluna gireceğini mı sanıyorsun? Onu ancak kehanet kurtarabilir. Ben sadece kehaneti başlattım."

Ejderha Kız 3; Kehanetin İzleri #Wattys2016Where stories live. Discover now