Chapter 37.

7.1K 206 4
                                    

Хари затвори вратата на спалнята ми, докато аз бързо се отправих по-навътре в тъмното пространство. Пръстите ми потърсиха ключа за светлините. Щом ги намерих стаята се изпълни в меко розово. Обърнах се към Хари, който изваждаше ключовете, телофона и портфейла от задния джоб на джинсите си. Дълбоките му зашеметяващи очи бяха втренчени в мен, докато аз си играех с пръстите на ръцете си, поклащайки леко крака.

Знаех, че нервността ми е явна, получих малка усмивка от страна на Хари.

- Ела тук.

Дългите му пръсти се протегнаха към мен, придвижих се напред, за да отговоря на жеста. Подтиснах тревогата си и прехапах долната си устна. Лявата ръка на Хари се плъзна по гърба ми, нежно привличайки ме по–близо.

- В безопасност си. Аз ще те пазя. – прошепна той.

И аз му вярвах. Знаех, че Хари не би се спрял пред нищо, за да ме защити. Беше ми трудно да обясня на някого как беше започнала връзката ни. Но още повече начинът, по който се развиваше. Можех да се доверя на Хари на практика за всичко. Това ли означава да си влюбен? Да бъдеш толкова погълнат от някого,да искаш да му дадеш всичко.

Хари вече ми беше дал сърцето си.

Разменихме си една невинна целувка. Отдръпнахме си, но устните ни продължика да се докосват. Бяхме притиснали челата си едно в друго, докато аз внимателно докосвах корема му. Ръцете ми започнаха да треперят, когато стигнах до долната част. Свали тениската от високото му тяло, намръщи се леко, когато нараняванията, причинени от боя, се показаха. Но въпреки красотата му спираще дъха. Зачервената му кожа беше гладка, докато проследих линиите по стомаха му.

- Сигурно си ангел. – прошепнах аз, гледайки нагоре към лицето на Хари.

Неговите впечатляващи черти светеха в блясъка на приказните светлини в стаята ми.Тъмни къдрици, трапчинки,удивителни зелени очи и пълни, плътни устни.Не приличаше на нито едно момче, което някога съм виждала.

- Не съм ангел, Скъпа. – в думите му имаше болезнена нотка, погледът му се отправи към ръката му. Знаех, че е участвал в някой съмнителни дейности и все още не бях сигурна дали някога ще може да се освободи от тъмната страна, която притежава. Но не исках той да се променя, заради мен.

- Ами, мисля, че си.

Приближих ръката му до устните си и деликатно целунах кокалчетата на пръстите му.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora