Chapter 2.

9.6K 409 70
                                    

Излязох от таксито, след като платих моята част от сметката. Приятелите ми отвърнаха на махането ми с ръка докато вървят към входната врата. Бяха ме разпитвали като полицаи за случката с Хари. Аз бях още разтърсена от цялата случка.

Бях в моята стаята и си съблякох дрехите след което ги хвърлих в коша за пране. Набързо сресах тъмната си коса и се запътих към чекмеджетата на шкафа. Набързо преметнах тениската през глава, подскачайки към банята докато си вдигах долнището на пижамата. Полузаспала включих лампата,взех четката за зъби от поставката и изстисках пастата за зъби на нея. Започнах да си мия зъбите. Наведох глава на една страна като отместих косата си от раменете. Четката за зъби падна от ръката ми и изтрака в мивката. Бях шокирана като видях възпаленото червено петно върху кожата ми,което имаше нюанс и на лилаво. Прокарах пръсти по врата си,потрепервайки леко.Беше ме маркирал. Изтръпнах въпреки че се опитвах да отърся чувството как устните му бяха на кожата ми и как езика му успокояваше ухапаното място. Думите му „Вече си моя" отекнаха в главата ми. Бързо се върнах към задачата да си измия зъбите, за да изхвърля Хари от мислите си.

Бях готова за лягане и се потопих в завивките. Завъртях глава потупвайки одеялото докато не открих източника на бръмченето. Вдигнах телефона пред очите си. Съобщението беше от Хари.Сърцето ми ускори ритъм докато се насилвах да отворя съобщението.

„Знаеш ли,по-добре е да си затваряш пердетата преди да се съблечеш. Благодаря за шоуто скъпа- Х".

Скочих от леглото си и се запътих към прозореца. Взирах се навън,погледа ми се спря върху голям черен автомобил паркиран от другата страна на улицата. Страх се прокрадна по тялото ми.Хари се беше опрял на колата, ръцете му бяха скръстени пред силните му гърди. Дори и в тъмното можех да кажа, че имаше арогантна и самодоволна усмивка лепната на лицето.

Отблъсна се от колата, заобиколи отпред и се качи на шофьорското място. Преди да се усетя колата се движеше надолу по улицата и изчезна от погледа ми.

-В какво се бях забъркала.

* * *

- Добро утро Бу.

Майка ми ме поздрави след като ме беше чула да слизам по стълбите. Хвърлих един поглед в огледалото окачено на стената докато вървях по коридора. Наложи се да погледна втори път след като си припомних за ужасната синина върху кожата ми. Бързо си покрих врата като преметнах дългата си коса на рамото. След като се убедих, че е добре скрита отворих кухненската врата.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now