Chapter 14.

5.6K 277 7
                                    

- ХАРИ!

Той се спъна леко, преди да се обърне с лице към мен. Намръщване се изписа по челото му, докато сканираше за човекът, казал името му. Очите му се спряха на мен. Едно от момчетата използва разсеяността на Хари като възможност да го удари силно в лицето.  Ръката ми полетя към устата ми от уплаха. Защо той се биеше отново? Мислите ми бяха в пълна бъркотия, преминавайки през цялата групичка. Хари се удари в стената, след като получи още един юмрук в лицето. Страхът ме завладя, когато разпознах момчето, което биеше Хари. Джейк. Раните му бяха леко заздравели, но насинените очи още изглеждаха болезнено. Дясното по–тъмносиньо отколкото лявото. Лукава усмивка премина по нараненото му лице, докато ме гледаше да тичам към тях. Когато стигнах до тях ръцете ми бяха грубо захванати зад гърба ми от мъж, който изглежда беше приятел на Джейк. Бях принудена да гледам, отчаяно взирайки се в Хари;челюстта ме беше стегната гневно.

- Радвам се да те видя отново Бу. – подразни ме Джейк.

Вниманието ме се върна обратно върху Хари, който стремително гледаше към мен. Докато не станах свидетел как юмрукът на Джейк се заби в стомаха на Хари. Сумтене излезе от устните му, тялото му се приведе леко, докато се държеше за корема. Разбрах, че беше пил, въздухът около тях миришеше силно на алкохол. Юмрукът на Джейк се повдигна отново.

- Недей! – посъветвах го аз.

Лакътят ми силно се заби назад право в стомаха на мъжа, които ме държеше. Той наруга и ме блъсна в страни. Той бързо изчезна от тясната алея и от улицата, видимо недоволен, че предизвиквам борба. Веднага застанах между Джейк и Хари, който се беше отпуснал срещу стената. Джейк се захили, приближи се към мен, протягайки пръсти към лицето ми, но аз бързо го отблъснах.

- Не е нужно да се грижиш за него, скъпа.

Той сведе глава леко към мен.

- Аз мога да ти дам това, от което имаш нужда.

Наистина нямах време да осъзная какво правех. Дясната ми ръка се вдигна и удари силно бузата му. Силата накара главата му да се обърне. Гръдният ми кош се движеше бързо, докато темпото на дишането ми си увеличаваше. Чух дълбокия смях на Хари зад себе си. Джейк гневно се взираше в мен; след това погледът ме се отклони зад мен, към Хари.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin