Chapter 4.

7.5K 333 12
                                    

- Здравей красавице.

Хари се наведе да ме целуне като дръпна ръката ми, защото аз не мръднах. Избързах и си завъртях главата на една страна, устните му осъществиха контакт с бузата ми вместо с желаната от него мишена. Отдръпна се, а усмивката му се прибра обратно. Наведох глава докато очите му ме изгаряха с погледа си, увъртах пръстите си в дръжката на чантата ми.

- Хайде.

Неохотно излязох навън, обърнах се да заключа вратата. В момента,в който прибрах ключовете в чантата си, Хари преплете пръстите си с моите. Огромната му ръка беше топла,ако не се страхувах от него, допирът му щеше да ме успокои. Пресичахме улицата към смущаващия черен автомобил. Вратата се отвори широко и Хари се взря в мен с очакване.

- Качвай се, скъпа.

Подчиних се, дишането ми се учести когато той тръшна вратата след мен. Главата ми започна да се върти като изучавах интериора. Беше учудващо чиста за мъж. Гледах го докато претича до шофьорското място. Високата му осанка лесно се качи в колата преди рязко да затвори вратата. Бях сама с него и това ме уплаши.

- Не бъди толкова нервна Бу - Хари се подсмихна.

Плъзна зелените си очи по мен за няколко секунди преди да се протегне и да сложи колана си. Аз направих същото като погледа ми пак се върна към Хари когато той запали колата и премести лоста в посока назад. Ухили се и ми намигна преди да потегли от паркираното място на пътя.

Забелязах, че ръкавите на блейзера му бяха вдигнати нагоре,разкривайки силните му ръце здраво стиснали кормилото. Отметна няколко къдрици от лицето си,за да вижда по-добре засилените коли идващи от кръстовището. Бях се взряла в лицето му, докато устните му се извиха в усмивка и разбрах, че ме е видял. Сведох глава надолу като започнах да си играя с ноктите си, по бузите ми се беше появил червен цвят.

- На колко години си? - попитах тихо.

Вдигнах поглед към лицето му. Той ме погледна за секунда, преди да върне погледа си напред към пътя.

- Двадесет.

- Оу.

Останалата част от пътуването беше тиха, аз гледах през прозореца си през цялото време. Слънцето бавно избледняваше в небето, когато паркира колата. Подскочих в седалката, когато Хари сложи ръка на коляното ми, но го спрях преди да успее да я премести по-нагоре. Засмя се дълбоко и отдръпна ръката си.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now