Chapter 34. [2]

4K 220 3
                                    

Знаех, че нивото му на раздразнение се повишава щом притисна силно устните си към чувствителната ми кожа. Устата ми се разтвори, когато увеличи натиска, действията на Хари бяха непримирими като засмукваше остро. Зъбите драскаха зачервената кожа. Беше прекалено много и не насилих да изрека думите, които знаех че чакаше да чуе.

- Т-твоя съм... Хари твоя съм - прошепнах с болка в гласа си.

Той незабавно се отдръпна и притисна деликатна целувка на врата ми. Ръцете ми слабо притиснати върху гърдите му.

- Пусни ме.

Краката ми докоснаха земята няколко секунди след това, отметнах косата си на страна и погледнах отражението си в един от многото затъмнени прозорци на колата. Хари ме беше белязал. Заяви собствеността си над мен. Това което ме разстрои най-вече ужасната смучка, която беше на същото място, на което ме беше маркирал първата ни среща. Вдигнах набързо чантата ми от земята, игнорирайки молбите на Хари. Дан го нямаше вече, за което бях благодарна. Краката ми ме понесоха по паркинга, далеч от Хари.

- Бу!

Спрях, имаше сълзи в очите ми. Пръстите ми набързо изтриха доказателството за неистовите емоции.

- Няма ли да дойдеш?

Преглътнах буцата в гърлото ми, чух приближаващи стъпки. Долната ми устна трепна, а аз стоях замръзнала на мястото си, не бях сигурна как да се справя със ситуацията. Умът ми все още се опитваше да обработи какво беше направил Хари. Не съм била в такава позиция преди.

- Искам да си там... моля те.

Сърцето ми биеше, дрезгавия глас на Хари беше по-близо от колкото очаквах. Подскочих, когато хвана ръката ми, внимателно заобикаляйки тялото ми. Повдигна я, устните му поставиха целувка отгоре. Същите устни, който злоупотребиха с кожата ми преди няколко минути.

- Защо го направи? - попитах тихо.

Захвата му се затегна, очевидно ставаше въпрос за шоуто, което направи за Дан. Наблюдавах как очите му се преместиха върху болезненото петно, което беше оставил върху бледата ми кожа.

- Той трябва да знае - говореше студено - Не може да те има... никой не може.

Защо си мисли, че ще позволя такова нещо да се случи? Не съм била във връзка преди, но не съм невежа за факта, че не се забавляваш с друг човек когато имаш приятел. И защо по дяволите да го правя. Имах Хари. Той е всичко, което искам.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now