Chapter 12.

7.3K 289 2
                                    

Дрезгав стон се изплъзна от устните ми, не исках нищо повече от това да си остана в леглото. Ръцете ми обхванаха възглавницата, за да я сложа на главата си. Но останах объркана, когато почувствах нещо топло и гладко под себе си. Очите ми рязко се отвориха, когато дълбок смях изпълни сетивата ми, вибрациите преминаха през цялото ми тяло.

- Добро утро и на теб, красавице.

Бързо се изправих, Хари ми се подсмихваше, когато аз осъзнах, че съм била просната на голите му гърди. Тъмните му къдрици се разпиляха по възглавницата, преди той да седне, да разроши косата си и да се облегне на лактите си. Очите ми се отправиха към тъмния белег, който бях оставила на врата му. Още изглеждаше болезнено.

- Знаеш, че ако искаш да ме почувстваш отново, трябва само да попиташ. – каза той и ми намигна.

Бузите ми се зачервиха, събитията от миналата нощ нахлуха в ума ми. Звукът от меките стенания на Хари ме принуждаваше да мисля за това, следваше и спомена за това как бедрата му бясно се поклащаха за контакт с мен. Паметта ми задълбочи нюанса на червеното, настанил се на лицето ми.

Не обърнах внимание на Хари, който се приближаваше, мислите ми отново ме завладяха.

- Добре, освен, ако не искаш да ти върна услугата.

Нашата близост почти ме накара да падна от комфортното легло. Дългите пръсти на Хари се спуснаха надолу по голата ми ръка. Усетих полъха му по кожата си, докато устните му се задържаха малко над нея, карайки ме да настръхвам. Бързо скочих от леглото, почувствах се дезориентирана и случайно се ударих в нощното шкафче. Ръцете ми се стрелнаха надолу, преди лампата да падне на пода. Въздъхнах, отдалечавайки се от там. Веднага се обърнах към Хари, който изглежда се забавляваше от моята непохватна случка. Веждите му се повдигнаха, докато ме зяпаше подсмихвайки се.

– Добре ли си?

Кимнах му леко, разпилявайки косата си пред лицето ми, за да прикрие разгорещените ми бузи. Грабнах дрехите си, които бяха все още на пода от миналата нощ. Подскочих, когато Хари се появи пред мен. Не знаех на къде да гледам, той беше още само по боксерки. Очите ми се затвориха, когато той хвана брадичката ми с голямата си длан; Отворих ги отново, когато той повдигна лицето ми към неговото. Дъхът ми заседна в гърлото, палецът му се плъзна по долната ми устна. Гледах как плъзга езика си, сякащ за да си припомни чувството. Очите ми си откъснаха от неговите, вече не можех да се взирам в него. Чух как той въздъхна, когато аз взех дрехите си и силно ги притиснах към гърдите си. Допирът на Хари се отдели от лицето ми и той се отдръпна леко.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now