Chapter 36. [2]

4.2K 211 23
                                    

Ръцете ми плътно се увиха около него. Хари си пое рязко дъх. Бутнах го надолу, за да легне на пейката. Устните ми срещнаха неговите в бърза, разбъркана целувка. Пръстите ми се забиха в раменете му като отпуснах тялото си върху него. Бързо се отдръпнах щом усетих как трепна.

- Спокойно - опъна се.

Очите му бяха стиснати преди да успее да се фокусира върху мен.

- Може и да не успееш да ми се насладиш тази вечер - пошегува се закачливо.

- А-аз... не мога да повярвам - все още не можех да осъзная какво беше постигнал.

- Казах ти, че съм добър - Хари се подсмихна.

Внимателно легнах върху него, поставяйки глава на гърдите му.

- Беше невероятен - прошепнах.

Засмя се на комплимента ми, пръстите му преминаваха нагоре надолу по гърба ми.

- Какво ще стане със Скот сега?

Ръцете на Хари ме придърпаха по-близо като чу името му. Реакцията му ме накара да се замисля върху неразличимите думи разменени между двамата бойци на ринга. Думите, които бяха провокирали Хари да отприщи агресивното си поведение бяха довели до победата му. Бях доволна, че не бях станала свидетел на неудържимата му ярост. Гледката можеше да ме бележи завинаги психически.

- Не се тревожи за него. Няма да е проблем вече.

Тъмния тон, който усетих в гласа му ме спря от задаване на повече въпроси. Без значение, че бях отчаяна да разбера какво си бяха казали на ринга. Приближих се и поставих целувка върху наранената му буза.

* * *

Хари ме караше да изляза с него и приятелите му да отпразнуваме победата му. Но отказах на предложението. Не исках да се натрапвам на ясно видната мъжка вечер. Сега, когато Хари беше добре можех да се задоволя и с мързелива вечер в къщи. Хванах майка като излизаше за работа, поредна нощна смяна в болницата.

Бързо се отегчих пред телевизора, умът ми искаше нещо с по-голяма дълбочина. Не ми отне дълго да намеря какво да правя, нещо което много обичах. Легнах на тревата с книга в ръце. Танцуващата светлина от свещите поставено до мен доставяха красива светлина, за да поема думите по страниците. Исках да се възползвам максимално от топлата вечер затова реших да прекарам времето в задната градина. Но не успявах да се концентрирам върху романтичната книга в ръцете ми. Мислите ми многократно се отклоняваха към красивото момче, което беше взело сърцето ми. Редовете, които четях изглеждаха нищо в сравнение с това, което се случваше в живота ми. Хари го беше преобърнал, нямаше как да се върне по старо му. Но аз и не исках. Опитах се да почета още малко. Усмивка се пързулна по лицето ми когато усетих нечие присъствие до мен. Завъртях глава и видях Хари легнал от дясната и страна. Усмихна ми се, взе книгата от ръцете ми и прегъна края на страницата. Книгата беше поставена на тревата, Хари се наведе и постави целувка върху бузата ми.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now