Hoofdstuk 20

4K 149 10
                                    

Lachend kijk ik toe hoe Niall met zijn dronken hoofd champagne inschenkt. Terwijl hij de fles probeert recht te houden, laat hij het glas bijna omvallen. 'Eigenlijk mag je dat niet zelf inschenken, daar zijn de serveerster voor,' glimlach ik en pak de fles uit zijn handen.

'Je lijkt zoveel op Emily,' zucht hij en ik glimlach. 'Waarom lijk ik dan op haar?' Vraag ik nieuwsgierig en neem hem weer mee terug naar de dansvloer. We hebben met z'n allen een geweldige middag gehad.

Wankelend legt hij zijn handen op mijn heupen en probeert hij te glimlachen. 'Nou, jij zorgt ook veel voor andere mensen, dat deed zij ook. Je wilt het beste voor mij, en dat wilde zij ook, maar daarna niet meer.' Zijn glimlach verdwijnt meteen en met mijn vingers probeer ik zijn mondhoeken weer omhoog te brengen.

'Die tijd is voorbij, ze was niet goed voor jou, jij was ook juist te goed voor haar!' Voorzichtig wrijf ik over zijn zachte, warme wangen en druk een kus op zijn neus. 'En geloof me, ik ben echt niet zoals Emily, ik zal je geen pijn doen, dat kan ik je verzekeren,' fluister ik in zijn oor en hij grijpt mijn heupen steviger vast.

Glimlachend komt de serveerster nog een keer voorbij met de champagne en grinnikend pak ik nog een glas. Deze champagne is zo lekker, dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Wat ik dus nu ook merk aan Niall.

'Heb ik je vandaag al gezegd hoe mooi je eruit ziet?' Vraagt hij verbaast en ik knik. 'Dat heb je al zo'n drie keer gezegd, maar dat is niet erg,' grijns ik en drink mijn glas leeg. 'Ik ben zo blij voor mijn broer, hij had geen betere vrouw kunnen wensen.' Zucht hij.

Grommend pakt hij mijn hand vast en trekt me mee naar het magazijn. 'Niall, we mogen hier niet komen,' vertel ik hem. Grijnzend kijkt hij een keer om en schud zijn hoofd. 'Ik mag alles nu,' lacht hij en doet de deur van het magazijn op slot.

'Als je even lief kijkt naar de serveersters hier, dan krijg je alles.' De sleutel van de magazijndeur bengelt aan zijn vinger en ik lach. Ruw duwt hij mijn lichaam tegen de koude muur aan en ik huiver. 'Niall, wat doe je, je bent dronken?'

Zonder antwoord te geven drukt hij zijn warme, zachte lippen tegen die van mij. Ik sluit mijn ogen en geniet ervan hoe onze lippen met elkaar verbonden zijn. Zijn vingers drukken opnieuw in mijn heupen en ik trek zijn lichaam dichter tegen die van mij aan.

Ik voel zijn geslachtsdeel harder worden en laat mijn hand er voorzichtig overheen glijden. Kreunend grijpt hij mijn borsten vast en proef ik de champagne op zijn tong.

'God, je bent zo sexy als je dat doet,' kreunt hij. Van genot beweegt hij zijn geslachtsdeel door zijn broek harder tegen mijn hand. 'Dat zeg je nu alleen maar omdat je dronken bent,' fluister ik tegen zijn lippen.

Ik giechel als ik zijn lippen in mijn nek voel. 'Nee dat zeg ik niet omdat ik dronken ben, het is de waarheid.' 

Langzaam laat hij zijn hand langs mijn been omhoog glijden, richting mijn intieme zone. Mijn ademhaling gaat steeds sneller en probeer zo ontspannen mogelijk te blijven staan, want ik kan elk moment door mijn benen zakken van genot.

'N-Niall,' kreun ik in zijn nek als zijn vingers kleine cirkeltjes beginnen te maken op mijn gevoelige plek. 'Ik wist al lang dat ik zo'n effect op je zou hebben, maar je wilde er niet aan toegeven,' fluistert hij.

'Elke keer wanneer ik al naar je keek, kon je wel door je benen zakken, am I right?' Ik knik snel en beweeg mijn onderlichaam tegen zijn vingers aan. Zijn ogen kijken me doordringend aan en ik bijt op mijn lip om de opkomende kreun te onderdrukken.

'Laat me merken dat je het fijn vind,' zegt hij terwijl zijn andere hand zacht over mijn wang streelt. 'Zeg het me, Catherine. Schaam je niet.' Ik zet mijn nagels in zijn rug en adem uit.

Terwijl ik zijn woorden binnen laat komen, verlaten de eerste kreunen mijn mond. 'N-Niall, als je...' Ik hap naar adem als zijn vingers steeds sneller rondjes beginnen te draaien. 'Als je zo door gaat, kom ik klaar.'

Grijnzend geeft hij een knikje en voel ik de spieren in mijn benen aan spannen. Ik bijt opnieuw op mijn lip en beweeg mijn onderlichaam nog sneller tegen zijn vingers waardoor de warmte in mijn onderbuik zich steeds verder opbouwt.

Als ik op het punt sta om klaar te komen, kreun ik nog een keer zijn naam en voel ik het genot door mijn lichaam razen. 'Fuck,' scheld ik zacht als ik het zweet op mijn lichaam voel. Opgelucht laat ik me in zijn armen vallen.

Mijn benen trillen nog na en ik sla mijn armen om zijn lichaam. 

'Niall, ben je hier?' Er word hard op de deur geklopt en van de schrik trek ik mijn jurk goed, en fatsoeneer ik snel mijn haar. Niall draait de deur van het slot en doet grijnzend de deur open.

'Ik ben hier,' lacht hij lief en verbaast kijkt zijn vader ons allebei aan. 'Kom Catherine, we gaan,' gromt Niall zacht en hij pakt m'n hand vast. Terwijl ik recht probeer te lopen, komt de schaamte naar boven. Ik kijk weg om mijn rode wangen te verbergen.

Om mijn schaamte te verbergen pak ik een glas champagne en neem er een slok van. Als we eenmaal stilstaan, kijk ik vanuit mijn ooghoek richting Niall. Grijnzend staart hij terug waardoor ik wegkijk.

Hij legt beide handen op mijn wangen en kust me waar iedereen bij staat. Glimlachend tussen de zoen door sla ik mijn armen om hem heen, om te laten weten dat ik het met hem eens ben.

Shit, die jongen geeft mij echt kriebels.

A/N

Hey iedereen! Ik heb mijn diploma in de pocket! Wauw, wat is het leuk om in een auto te rijden! Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden, dus vergeet niet te stemmen. En als je het leuk vind om een reactie achter te laten! Jullie zijn de beste lezers/fans in de wereld!




The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu