ROOM 520 [Karakter Tanıtımı]

8.7K 435 191
                                    


[LUHAN]

Grafikerlik okuyan son sınıf öğrencisi Luhan, manhwaga olmak için kollarını sıyıralı çok olmasada hayatında bazı şeylerin şimdiden fazlaca değiştiğini görmüştü. İyi bir manhwa çizmek için ihtiyacı olan şey üç küçük kardeşinin olmadığı sakin bir evdi sadece..

 İyi bir manhwa çizmek için ihtiyacı olan şey üç küçük kardeşinin olmadığı sakin bir evdi sadece

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

[SEHUN]

Kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından tehdit edildikten sonra evde kendini kilitleyip kirayı ödememek için saklanması ardından beş ay geçmişti. Ve Sehun o 5 ay içinde her türlü pisliği yapsada yeterli miktarı biriktirmiş ve küçük bir ev almaya, bu gaddar adamdan kurtulmaya karar vermişti..

 Ve Sehun o 5 ay içinde her türlü pisliği yapsada yeterli miktarı biriktirmiş ve küçük bir ev almaya, bu gaddar adamdan kurtulmaya karar vermişti

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Lakin..

İkisininde hesaba katmadığı bir şey vardı :

İki genci dolandırarak aynı evi verecek olan şerefsiz emlakçı !

|No: 520|



CIELOCB
EXOHunHanPLANET

Upuuuzun bir aradan sonra tekrar merhaba Şimdi açıklayacağım şeyden sonra bana küfredebilirsiniz haklısınız skdkkf Ama önce bi dinleyelim liftfn..

Karakter tanıtımını yayımladığım bu fic nereden çıktı? Önce onu açıklayayım. Diyeceksiniz ki "Sen daha diğer ficlerini bitirmedin gelmiş burda yeni hikayeye başlıyorsun!?" Son derece haklısınız ancak bir yerde yanılıyorsunuz, henüz başlamadım kekekkekeee Çünkü ben bi Lys öğrencisiyim bildiğiniz gibi. Bu nedenle sınavdan sonra başlayacağım sanırım belki yine sabırsız davranıp bir iki bölüm atarım bilemiyorum skdjd

Ehem şimdi ficle ilgili kısma geleyim.

Bu fic yine ders yapmaktan sıkılmış masanın üstünde uyuklanırken aklıma düşen, zaman sıkıntım olduğu için yazmaya karar veremediğim üstüne bir hafta düşündüğüm bir hikayemdir.

Konusunu henüz anlamamış olmanız normal çünkü asıl tanıtımı yapmadım bu sadece karakter tanıtımıydı.. Başladığımda ilgi göstermenizi bekliyorum *3*

Bu arada bilmeyenler için; *Manhwaga: Manga'nın Kore versiyonu olan Manhwa çizerlerine deniyor. Anlayacağınız Luhan bu ficte baya yetenekli .

Neyse fazla uzatmadan uzayayım benㅋㅋ Kendinize cici bakın ♡ Yorum bırakmayı unutmayın :**

EXOHunHanPLANET

ROOM 520 | HunhanМесто, где живут истории. Откройте их для себя