Hoofdstuk 28

14 3 3
                                    

A/N:
Hoi,
Het feestje duurt al twee hoofdstukken hahaha xp.
Veel leesplezier met het derde hoofdstuk.
Xxx

Hoofdstuk 28
Krystel

Eddie was na een uur nog niet terug. Ik wist niet wat hij allemaal aan het doen was, maar het was vast moeilijk om een nieuwe fles te vinden.

Ik had Eddies gitaar gepakt en speelde er wat op. Dat vond hij vast niet erg. En anders had hij pech, want hij bleef zelf zo lang weg.

Het was dat ik geen zin had om op zoek naar hem te gaan. Ik lag wel chill in zijn bed. Misschien bleef ik hier wel slapen vanacht. Stukken leuker dan in mijn eigen bus.

Waar bleef hij toch?

Ik legde de gitaar op bed en stond op. 'Moet ik je weer helemaal zoeken, Van Halen?' Mopperde ik. Misschien speelde hij een spelletje met mij?

Ik opende de deur, liep langs Shane (die lag te snurken) en verliet de tourbus.
Het feestje was nog op volle gang. Ik zag mensen dansen en zelfs de crew was aanwezig. Ik keek om mij heen en spotte Amelie. Ze danste met Jackson en leek gelukkig. Hm, daar was iets tussen gebeurd. Jammer dat ik dat gemist had.

Iemand legde zijn hand op mijn schouder. Ik draaide mij om. 'Eddie - oh, hey James.' Hij keek mij licht fronsend. 'Ik vroeg mij al af waar je was.' Zei hij. 'Ik was op Eddies kamer.' Legde ik uit. Hij leek verrast. 'O. Hebben jullie...?' Hij werd een beetje rood. Ik bloosde zelf ook. 'O my - nee!' Zei ik snel en ik voelde mijn wangen heet worden. James grinnikte ongemakkelijk. 'Sorry.' Verontschuldigde hij zich met zijn schattige accent. 'Ik had het niet moeten te vragen.' 'Geeft niet.' Zei ik.
'Zullen we dansen?' Vroeg James hoopvol. Ik aarzelde en keek om mij heen. Eddie was nergens te bekennen. 'Nou, eh, ik zoek Eddie.' 'Die kan je after ook nog zoeken.' Zei hij smekend. Ik giechelde gevleid. 'Oké, één dans dan.' Gaf ik toe. James' ogen schitterden en hij trok mij mee naar de dansvloer.

We dansten twee nummers (op aandringen van James). James was een goede danser en goed gezelschap. Hij was vrolijker dan drie uurtjes geleden.
'Ik ga nu echt Eddie zoeken.' Zei ik. Ik draaide mij om en wrong mij tussen de mensen door. James liep achter mij aan. 'I will help.' Zei hij snel. Ik glimlachte. 'Hoeft niet. Ik kan het zelf wel.' 'No, let me help.' Hij leek er zeker van te zijn. 'Oké dan.' Zei ik schouderophalend.

Ik keek om mij heen. 'Jij begint rechts, ik links.' James knikte en liep naar rechts. Ik ging naar links. Ik wurmde mij tussen de mensen door, en keek goed om mij heen. Ik kon Eddie nergens vinden. Dude...?
Ik keek naar de dranktafel. Nope, geen Eddie. Anderen van Trash dan, wisten zij waar Ed was? Ik ging op mijn tenen staan. Amelie en Jackson storen? Liever niet. Jackson zou mij eerder slaan dan dat hij mij zou vertellen of ie Eddie had gezien. Shane lag binnen te slapen en een dude wakker maken vond ik geen goed idee. En Dare had ik niet gezien en ik had een vermoeden dat ik hem ook niet zou vinden.

Ik zuchtte diep en haalde een hand door mijn haar. Je zou kunnen zeggen dat ik boos werd hiervan.

Ik besloot achter de tourbus nog te kijken. Daar was ook het feestje aan de gang. Ook hier stond een tafel met voedsel en drank.
Ik keek rond. Bruin krullend ha- daar stond ie.

Onmiddelijk werd ik woest. Eddie had een meisje tegen de bus aangeduwd en zoende met haar. Nou ja, zoenen is een te netjes woord. Ze waren eerder elkaar aan het laten stikken door hun tong in elkaars keel te stoppen. Het was te ranzig voor woorden.

Ik stampte naar Eddie toe en rukte hem van het meisje af met zijn dronken kop. Ik spuwde bijna vuur toen hij mij verontwaardigd aankeek.
'Hey!' Toen kwam de blik van herkenning op zijn gezicht. 'Krystina-' Ik sloeg met de vlakke hand tegen zijn wang. 'JIJ - JIJ - KLOOTZAK!' Gilde ik. Ik stompte hem in zijn buik en hij kromp in een. 'Hey, doe normaal!' Snauwde het meisje waar Eddie net nog tegen aan stond. Ze was vast van de crew, want ik had haar nog nooit eerder gezien. 'Houd je bek, jij bitch!' Snauwde ik. Ik was nog nooit zo boos en gekwetst tegelijkertijd geweest. 'Krystel, ik kan het uitleggen-' stotterde hij. 'LAAT MAAR, LUL!' Gilde ik. 'Ik ben helemaal klaar met je!'
Ik draaide mij om en liep met opgeheven hoofd weg. Zodra Eddie mijn gezicht niet meer kon zien, begon ik te huilen.

James was mij net aan het zoeken en dus liep ik tegen hem aan. 'Kr- What's up?' Vroeg hij bezorgd. Ik negeerde hem en beukte hem aan de kant. Zonder nog iets tegen iemand te zeggen, liep ik naar mijn eigen tourbus.
'KRYSTINA!' hoorde ik Eddie nog roepen, maar ik negeerde hem. Ik stapte mijn tourbus binnen en deed de deur dicht. Ik zag dat Eddie achter mij aan rende, dus deed ik de deur op slot. 'Laat me met rust!' Gilde ik naar hem. Ik stak mijn middelvinger naar hem op. Hij werd toen ook kwaad. 'GO FUCK YOURSELF DAN ALS JE ZO DOET!' Riep hij. 'VAN MIJ HOEFT HET OOK NIET MEER!' Hij sloeg tegen het raam met zijn vuist en draaide zich boos om. Ik opende de deur, gekwetst om zijn reactie. 'DAT IS BETER DAN IEMAND ANDERS FUCKEN!' Gilde ik en toen smeet ik de deur weer dicht. Ik deed de moeite niet om hem op slot te doen.

De tranen liepen over mijn wangen. Ik liep naar mijn bed en liet mij er op vallen. Ik begon te snikken en begroef mijn hoofd in het kussen. 'Ik HAAT jongens.' Ik huilde om Eddie. Hoe kon hij mij dit aandoen? Waar had ik dit aan verdient? Ik had niets verkeerds gedaan tegen hem, toch?

Ik hoorde de deur opengaan. Ik veegde mijn tranen weg en draaide de gang mijn rug toe. Ik wilde niet dat iemand mij zo zag. Kyle zou zich vast rot lachen.

'Krys?' vroeg Carlo zacht. Ik deed alsof ik sliep. Ik wilde hem niet zien. Ik wilde niemand zien. Carlo legde zijn hand op mijn rug. 'Ik zag wat er gebeurde.' mompelde hij. 'Die band en hij zijn allemaal klootzakken.' Hij zuchtte. 'Waarom praat ik tegen iemand die slaapt?' Ik hoorde dat hij weer weg liep en de bus verliet. Jongens ook, zo stom als muggen.

Even later kwam Lise binnen. Waarom konden ze mij niet met rust laten? Ik zat helemaal niet te wachten op al die medelijden. Ik kon mijzelf wel opknappen.
Ze kwam op de rand van mijn bed zitten en legde ook haar hand op mijn rug. Ik beet op mijn lip om mijn snikken in te houden. 'Je mag huilen. Het is oké.' zei ze zacht. 'Ik wil niet huilen om die lul.' Zei ik gefrustreerd. 'Het moet ook niet.' zei Lise.
Ik kwam overeind en keek Lise aan. 'Heb jij ze gezien?' Lise schudde haar hoofd, maar keek mij vragend aan. 'Het was echt ranzig. Ik werd zó boos en sloeg hem - twee keer. Maar vanbinnen brak ik.' Ze legde haar hand op de mijne. 'Ik begrijp het, denk ik.' mompelde ze en ze keek naar de grond. 'We houden je gewoon weg bij Eddie. En we maken een revenge-song. We doen een covertje of zoiets. Fuck You, of zoiets.' Ze glimlachte hoopvol. Ik glimlachte ook maar wat, terwijl ik het niet meende.
Maar vanbinnen maakte ik een plan.

Ik krijg je nog wel, Eddie Fucking van Halen.

The Ultimate BandKde žijí příběhy. Začni objevovat