36.Bölüm umurumdasın

2.5K 98 1
                                    

Düzenlendi: 17/07/2017

Aralarda temsili multimedyalar var.

Keyifli okumalar dilerim.

***

Güney karşısında Azat'la ele ele tutuşmuş halde gülümseyen kardeşine bakarken "Yaren" diyen Begüm tüm küskünlüğünü unutup Azat'ın elini bıraktığı gibi arkadaşının boynuna atılıp aylardır özlediği can dostuna sım sıkı sarıldı.

"Çok özledim seni çok."

Yaren kendisine küs olan Begüm'ün böylesine içten sarılması karşısında kendisini tutamadı.

"Seni çok seviyorum Begüm, sen benim canımsın."

Begüm'ün gözleri dolarken Yaren çoktan ağlamaya başlamıştı. Bu dünyada annesiyle babası bile kendisini istemezken her zor anında Begüm yanında olmuş onun desteğiyle ayakta durmuştu. Arkadaş değildi onlar, bir elmanın iki yarısı, iki dost, iki kardeşlerdi.

 Arkadaş değildi onlar, bir elmanın iki yarısı, iki dost, iki kardeşlerdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bende seni çok seviyorum."

Geri çekildiklerinde nemli gözlerle birbirlerine özlemle bakarlarken Azat'la Güney sevdiği kadınların duygu dolu anlarına gülümseyip kucaklaştılar.

"Aslında ben size küsmüştüm ama siz Azat'a dua edin."

Güney, dudaklarını büzmüş halde konuşan kardeşini kendine çekip sarılırken Azat, bir adım atıp Yaren'e kollarını açıp sarıldı.

Bu kızı seviyordu Azat...Yaren'i Begüm'ün arkadaşı olarak tanımış ve gördüğü ilk anda çok muhabbet etme şansı olmasa bile sevmişti. Hale gibi bir kadından sonra Güney'e en layık kişinin Yaren olduğunu biliyordu. Güney'le kader ortaklarıydı ve kendisi nasıl Aslı'dan sonra mutluğu Begüm'le yakaladıysa Güney'in de o mutluluğu Yaren'de yakalamış olduğunu anlıyordu.

"Sen hiç sarılma bana abi"

Güney'in kendisine dolanmış kollarını itip salona doğru salına salına yalandan bir triple yürüyen Begüm'ün arkasında Güney keyifli bir kahkaha attı.

Küçüğü evlenecekti ama hala çocuksu yanları vardı ve bu durumu çok seviyordu. Abi olmak Güney için eşsiz güzel bir duyguydu. Begüm gibi bir kardeşi olduğu için keyifliydi.

Saçlarını savuran Begüm gülmemek için kendini zor tutarken unuttuğu bir şeyi hatırlamışçasına hızla arkasını dönüp Azat'a elini uzattı.

"Aşkım yanıma gel."

Azat, gülerek tripler kraliçesine doğru yürürken yanından geçtiği Güney'in kulağına doğru eğildi.

"Bu kız bu triplerle beş yıla kalmaz yaşlanır kırış kırış olur bak demedi deme."

Azat'ın söyledikleriyle Güney o erkeksi hoş sesiyle bu kez iştahlı bir kahkaha atınca Begüm Azat'la abisine kötü kötü baktı. Bıyık altı gülümseyen Azat Begüm'ün elini tutup salona doğru yürümeye başladığında Begüm durup Azat'ın yüzüne baktı.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin