68. Axelle [2]

4K 263 68
                                    

68. Axelle [2]

" Voila. Je bent er helemaal klaar voor " Ik glimlachte breed naar Emily in de spiegel en zette dan een stap achteruit. Ze had één van de pas gekochte jurkjes aan en ik had haar haar in een vlecht gebonden. Volgens mij zou Oliver heel blij zijn met het resultaat. Het was dan ook een hele verbetering. De kapster had een groot deel van haar haar geknipt, waardoor het nu net onder haar schouders viel. Bij Emily zelf was er ook verwondering te zien.

" Ik kan je echt niet genoeg bedanken voor je hulp " zei ze met een brede glimlach, voor ze me een knuffel gaf. Ik lachte haar bedankje weg. " Zie dit maar gewoon als een cadeautje. " zei ik tegen haar. Emily draaide een rondje voor de spiegel. Ze was duidelijk heel tevreden met het resultaat. " Ik kan echt niet wachten om zijn reactie te zien " zei ze.

" Laat ik maar even een kijkje nemen bij Oliver. Straks begeeft hij het van de zenuwen " lachte ik. Ik kon het zo al voor me zien. Hoe hij stond te ijsberen voor zijn kleerkast, niet wetend wat hij moest aandoen. Het zou me zelfs niet verbazen moest hij Logan om raad vragen.

Ik begon dan ook te lachen toen ik niet alleen Logan, maar ook Jack in Oliver's kamer zag. " Sorry dat ik jullie bijeenkomst moet verstoren " grinnikte ik. Logan kwam naar me toe en sloeg zijn armen om me heen. " Oliver is ontzettend zenuwachtig. Lach die jongen nu niet uit " fluisterde hij in mijn oor. " Waarvoor? Het is niet dat ze hem gaat afwijzen ofzo " zei ik. Logan haalde zijn schouders op. " Hij wil een goede indruk maken denk ik "

" Axelle! Eindelijk iemand die me kan helpen " Oliver kwam meteen naar me toe, toen hij me opmerkte. Hij pakte me bij mijn schouders vast. " Wat denk je dat ze het mooiste zal vinden: gewoon casual of iets chiquers? " Hij pakte mijn arm vast en trok me mee naar zijn kleerkast. Ik had Logan's kleerkast nog niet eens van binnenuit gezien, laat staan dat ik ooit gedacht had die van Oliver te zien. Wat wordt het volgende? Axelle, kan je mijn boxershort kiezen?!

" Het hangt ervan af wat jullie gaan doen, natuurlijk " zei ik en draaide me naar hem om zodat ik hem kon aankijken. " We gaan picknicken. " zei hij met een glimlach. Ik draaide mijn hoofd naar Logan toe. Dat ' picknicken ' kwam me nogal bekend voor. Hij probeerde een glimlach te onderdrukken door zijn hand voor zijn mond te slaan. Doe geen moeite om het te verstoppen. Ik had het toch allang gezien.

" Doe dan maar iets casual. " zei ik, toen ik hem terug aankeek. Olivier knikte langzaam en begon dan in zijn kast te rommelen. " Veel succes, makker. Laat het me weten als ik nonkel wordt. " zei Jack lachend, voor hij naar buiten ging. Olivier bromde alleen maar, iets van: " Maak me niet nog zenuwachtiger alsjeblieft ". Ik ging naar Logan toe en hij drukte een kus op mijn voorhoofd. " Jack en Grace gaan ook weg vanavond. We hebben het huis voor ons alleen " fluisterde hij in mijn oor. Zijn hand lag op mijn onderrug en een kleine glimlach stond op zijn gezicht. De pretlichtjes in zijn ogen verraden al wat hij wou doen vanavond.

" Misschien kunnen we dan eindelijk eens die film kijken. Je had het me beloofd " zei ik met een pruillip. Als Logan de film zou klaarzetten en het romantisch zou maken, had ik genoeg tijd om de test te doen en dan kon ik ondertussen nadenken hoe ik het hem zou zeggen. Ik zag heel even teleurstelling op zijn gezicht. Ik rolde met mijn ogen en zei:" Daarna mag jij kiezen wat we doen "

Met dat antwoord was hij blijkbaar tevreden, want hij drukte een kus op mijn lippen en verliet daarna de kamer. " Veel succes Oliver " zei ik nog. Hij antwoordde niet meer. Hij was veel te druk bezig om te beslissen welk hemd hij zou aandoen. Wat was hij toch schattig op dit moment. Ik schudde lachend mijn hoofd, door die gedachte en ging terug naar Emily toe.

Ze zat op haar bed en wachtte duidelijk tot Oliver haar eindelijk kwam ophalen. Teleurstelling was te zien toen ik de kamer binnen kwam. Ze had duidelijk verwacht dat het Oliver zou zijn. " Hij heeft zich toch niet bedacht hé? " vroeg ze wat angstig. Ik schudde mijn hoofd en zette me naast haar op het bed. " Hij heeft alleen een probleem met zijn kleren. " lachte ik. Normaal waren dat altijd vrouwen problemen. Het leek hier wel de omgekeerde wereld.

Het duurde uiteindelijk nog een paar minuten voor Oliver eindelijk op de deur klopte. Emily sprong bijna recht en bekeek zichzelf nog eens vluchtig in de spiegel. Nu het moment dichterbij kwam begon ze toch ook wel zenuwachtig te worden. Het leken me zenuwen voor haar kledingkeuze. Of hij het wel mooi zou vinden. Natuurlijk was dat een domme vraag. Oliver zou haar altijd mooi vinden.

" Succes meid " zei ik en gaf haar nog een knuffel. " Jij ook succes " zei ze tegen me, voor ze de deur opende. Ze gaf hem een kus op de wang, voor de twee eindelijk naar hun picknick gingen. En dan was het eindelijk het moment. Het moment waar ik al een hele dag zenuwen voor had. Vooral omdat het zo officieel zou zijn, zodra ik de test gedaan had.

Ik ging naar mijn kamer toe, pakte het zakje van de apotheker en ging dan naar badkamer toe. Nu begon het moeilijkste. Hoe deed je dit in godsnaam?! Het duurde meer dan 5 minuten voor ik de hele bijsluiter vluchtig gelezen had en wist hoe en wat.Twee streepjes was zwanger, één streepje was niet zwanger. Zo simpel bleek het uiteindelijk te zijn.

Zodra ik de test gedaan had legde ik hem naast de lavabo. Nu moest ik nog even geduld hebben. 5 minuten om precies te zijn. Dan zou ik officieel bewijs hebben dat ik zwanger was. Dat ik mama zou worden.

Eigenlijk was het meer een formaliteit. Ik voelde me al een paar dagen anders. Ik voelde me gewoon al een mama. Zelfs Logan had vannacht niet kunnen verstoppen dat hij al doorhad dat ik zwanger was. Hij had de hele nacht met zijn hand op mijn buik geslapen.

Het wachten duurde lang. Veel te lang. Ik had een klok op mijn gsm gezet. Zodra de 5 minuten omwaren zou ik het weten. Toch schrok ik nog van de klok. Ik had misschien toch beter iets stiller genomen om de tijd te tellen. Opnieuw zuchtte ik diep. Nog een paar seconden en ik kon Logan eindelijk het goede nieuws vertellen.

Langzaam stapte ik naar voor, naar de lavabo toe. Ik pakte de tester en keek ernaar. 


~ Ietsje naar onder scrollen ;) ~ 













Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



A/N: *kruipt in een hoekje* Vermoord me alsjeblieft niet :(

Bij 50 votes komt deel 3. Alhoewel het raar is om votes te vragen voor deze mega plottwist :(

Vote/Comment/Follow

The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu