34. Logan

6.1K 374 52
                                    

Edited = 22/03/2016

34. Logan

Uiteindelijk had ik de hele avond en nacht doorgeslapen. Ik was kort wakker geworden toen Axelle naast me kwam liggen. Ondertussen lagen we nog steeds naast mekaar, op het kleine bedje. " Bedankt dat je voor mij gekozen hebt " zei ze, toen ze de stilte doorbrak. Ik draaide mijn gezicht zodat ik haar aan kon kijken. " Je hoeft me niet te bedanken. Ik zal altijd voor jou kiezen Axelle. Altijd " Ik verstopte mijn neus in haar haar en ging nog wat dichter bij haar liggen.

Ergens was ik blij dat Luca Axelle wou ruilen met mijn Alfa titel. Iemand anders had haar misschien gemarteld of vermoord. Alleen die gedachten deden me al pijn vanbinnen. " Ik zie je graag " zei ik plots. Ik voelde hoe ze wat verstijfde. Was dit te vroeg? Had ik te vroeg mijn gevoelens met haar gedeeld?

" Je hoeft het niet terug te zeggen " zei ik meteen. Ik wou haar niet verplichten tot iets. Ik steunde op mijn elleboog en keek haar aan. Ze glimlachte voorzichtig naar me. Die glimlach was genoeg voor me. Ooit zou ze het wel zeggen tegen me. Ik moest alleen maar geduld hebben.

" Ben je zeker dat je gaat winnen tegen Luca? " vroeg ze me. Ik knikte. Ik was geboren als Alfa. Mijn wolf was groter dan die van hem. Er kon niets misgaan. " Maak je maar geen zorgen, oke? Ik red mezelf wel " Mijn duim streelde haar wang. Ze leunde in de aanraking en sloot haar ogen even.

******

Axelle liep voor me. Het water stond al tot aan haar knieën. Ze hield het jurkje, dat ze aanhad, wat naar omhoog zodat het niet nat werd. " Kom je nog? " vroeg ze aan me. Ze keek over haar schouder naar mij en wenkte me. Ik rolde mijn broek op en ging ook het water in.

We waren nog een uur in bed blijven liggen. Alle twee in onze eigen gedachten. Veel gingen we niet doen vandaag. Alleen wat van mekaars gezelschap genieten en uitrusten. Zodra ik bij haar was sloeg ik mijn armen om haar heen. " Eigenlijk zou ik hier veel langer willen blijven. Ik hou wel van de rust " zei ze.

" Later bouw ik een huis aan de rand van ons territorium. Speciaal voor jou " zei ik tegen haar. Ik drukte een kus op haar wang en ze keek naar me. " Beloofd? " Ik zag een twinkeling in haar ogen en lachte. " Ja, ik beloof het " zei ik.

Uiteindelijk bleven we nog een tijdje in het water staan. We gingen weg toen het wat kouder begon te worden. We hadden al gegeten voor we vertrokken waren, dus dat kwam nu wel goed. We lieten ons beiden op het bed vallen en keken naar het plafond. Morgen was het zover. Morgen zou ik mijn titel terug eisen. Vechten voor mijn titel.

Ik had mijn armen onder mijn nek liggen. Ik probeerde mijn hoofd zoveel mogelijk leeg te maken. Geen gedachten. Axelle legde haar hoofd op mijn borst en kroop dicht tegen me aan. " Is er iets? " vroeg ik haar. Ze schudde haar hoofd. Ik keek haar aan en zag in haar ogen dat ze zich zorgen maakte. Diep vanbinnen was het voor mij hetzelfde. Maar ik sprak die woorden niet uit.

.


A/N: Ik was absoluut niet van plan om vandaag nog eentje te plaatsen maar ja ... Ik had er twee op voorhand en ik vond dat jullie het wel verdienden, omdat het vorige echt slecht was.

Wat vinden jullie van deze schattige momenten tussen de twee?

Vote/Comment/Follow


The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu