7. Axelle

10.3K 575 12
                                    

7. Axelle

Ik werd gewekt door een klop op de deur. Ik sloeg het deken van me af en wreef in mijn ogen. Hoe laat was het? Twee meisjes kwamen binnen. De ene had kleren vast en de andere had een plateau mee. Er stond een flesje water op en wat koekjes. Het waren die koekjes die ervoor zorgden dat ik naar ze toe liep. Ik pakte een paar koekjes en begon ervan te eten. Het was nog maar een paar uur na de vis maar ik had al een reuzehonger.

" We komen je klaar maken. We hebben wat meegenomen " Ze legden wat kleren op het bed en lieten me kiezen. Er lagen kleedjes en dergelijke. Uiteindelijk koos ik gewoon voor een broek en iets dat mijn armen zou bedekken. Alles om mijn wonden af te schermen. Alleen zou dat niet lukken voor mijn gezicht. De meisjes hingen de andere kleren in de kast en gingen daarna weer weg. Het was dan pas dat ik me omkleedde.

" Je ziet er prachtig uit " Ik draaide me geschrokken om toen ik Logan's stem hoorde. Ik wou net mijn hoofd terug naar beneden houden toen ik me zijn woorden herinnerde. " Je ouders zijn er al " Hij stak zijn hand naar me uit en ik nam hem voorzichtig aan. Samen liepen we naar beneden. Daar stonden inderdaad mijn ouders. We keken een tijdje bevroren naar mekaar, voor ik naar ze toeliep en me in de armen van mijn moeder stortte.

" Lieverd toch " Ze aaide over mijn haar. Na een lange knuffel knuffelde ik mijn vader. Daarna kwam er een ongemakkelijk moment. Logan stond nog steeds in de kamer en mijn ouders wisten duidelijk niet wat te doen. We gingen allemaal aan de tafel zitten. Er stonden kaarsen, de bloemen van daarstraks en veel andere versieringen. Logan had duidelijk zijn best gedaan.

Het eten werd gebracht. Net zoals daarstraks smaakte het heerlijk. Mijn maag knorde tevreden en Logan zorgde er zelfs voor dat ik een tweede portie kreeg. Zelf was ik wat te verlegen om het te vragen. Eigenlijk durfde ik ook niet. Na het eten liet Logan ons alleen. Mijn ouders en ik hadden een hele hoop om bij te praten. Alleen moesten ze naar huis toen het donker was buiten. De bèta zou hen naar huis brengen. Weer één van de dingen die Logan had geregeld.

Terug op Logan's slaapkamer wou ik net gaan slapen, toen hij binnenkwam. " We moeten je nog insmeren " Hij wapperde met het busje zalf en kwam dichterbij. " Rustig maar " Hij begon met het smeren op mijn armen. Daarna alle andere zichtbare plaatsen. Die op mijn buik en borst deed ik zelf. Dat ging ik doen zodra hij weg was. Logan drukte voorzichtig een kus op mijn voorhoofd, wat tintelingen door mijn hele lichaam stuurde. " Slaapwel. "

Het was het laatste wat hij zei voor hij naar buiten liep. Ik hoorde nog even zijn voetstappen op de gang, toen ik mijn buik en borst insmeerde. Daarna ging ik slapen. Eindelijk een goed bed. Morgen zou ik proberen uitslapen. Als dat mocht van Logan natuurlijk.


A/N: Bijna 1k views :) Als we het vandaag nog behalen volgt er een extra hoofdstuk :)

Vote/Comment/Follow


The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu