8. Axelle

10K 539 44
                                    

8. Axelle

De volgende dag rook het al lekker in huis. Ik liep, in mijn pyjama, naar beneden. Logan was nergens te bekennen. Dezelfde kok van gisteren stond in de keuken. Hij maakte een eitje. Zodra hij me zag wenkte hij me en gaf me een bordje met een eitje. " Smakelijk meisje " Ik liep naar de tafel toe en begon meteen te eten. Uiteindelijk volgden er nog twee eitjes en een snee brood met choco.

Ik wou heel even naar buiten gaan. Ik was al zo lang binnen geweest. Langzaam liep ik de tuin in en keek naar buiten. De ochtendzon brandde al op mijn lichaam. Ik hield mijn hand boven mijn ogen zodat ik kon kijken. " Wat doet een stomme Omega hier?! " Ik hoorde een mannenstem achter me. Meteen draaide ik me om en keek recht in het gezicht van één van de wachters aan de grenzen. Volgens mij was hij de baas van alle wachters en moest hij dingen doorgeven aan Logan.

Ik slikte en wou achteruit stappen, maar hij pakte mijn arm beet en trok me het huis terug in. " Ga maar terug naar je domme familie " Hij bleef me achter zich aantrekken. De tranen stroomden al over mijn wangen. De greep op mijn arm was sterk en het was recht op één van mijn wonde. Ik kon het wel uitschreeuwen van de pijn.

" Laat-haar-los! " werd er door het huis geschreeuwde. De man voor me deed meteen wat hem gevraagd werd. Hij boog zijn hoofd en dan merkte ik Logan op, bovenaan de trap. Hij rende de trap af en ging voor me staan. Hij schermde me af. " Kom nog één keer aan haar en je hebt een probleem. Begrepen? " De man knikte en liep snel weg. Mijn handen had ik al voor mijn ogen geslagen en ik snikte. Al snel voelde ik twee armen om me heen en mijn hoofd werd tegen een borst gedrukt.

" Rustig maar, ik zal ervoor zorgen dat niemand je nog pijn doet " Hij hield me een tijdje zo, tot ik wat gekalmeerd was. Daarna zette ik een stap achteruit, mijn rug stond tegen de muur. We keken mekaar een tijdje aan. Hij keek denkend. Hij was duidelijk iets van plan. Al snel zette hij een stap dichterbij en streelde een plukje haar achter mijn oor. Mijn handen hingen slap langs mijn zij. We bleven zo een tijdje staan voor hij nog dichterbij stapte en mijn lichaam klem zette tussen zijn handen. Ik kon geen kant meer uit. En dat maakte me bang. Ik had geen idee wat hij van plan was.

Zijn hoofd verdween in mijn nek en hij drukte er een paar kusjes op mijn blote huid. Ik liet hem maar doen. Ik kon toch niet tegen hem op én hij was mijn Alfa. Als hij wou kon hij me zo doden. Deze positie bleven we een tijdje volhouden, tot hij zijn neus in mijn haar begroef. " Ik kan je maar op één manier beschermen, Axelle " Mijn naam was bijna een fluistering.

Hoezo, dacht ik. Ik had echt geen idee waarover hij het had. " Sorry. Maar dit is voor je eigen bestwil " Ik wou iets zeggen, maar dan voelde ik zijn tanden in mijn nek. Hij was me aan het marken. Zonder mijn toestemming. Deze keer wou ik wel ontsnappen. Ik drukte mijn vuisten tegen zijn borst aan. Zoals gedacht werkte het niet. Opnieuw was ik begonnen met huilen.

Zijn tanden verlieten snel mijn huid. Hij deed het bloed weg en keek me daarna aan. " Niemand zal je nu nog pijn willen doen. Iedereen zal weten dat ze uit je buurt moeten blijven. " Hij zei het zo liefdevol dat ik het ging geloven.


A/N: Logan neemt het nog eens voor Axelle op. Maar hij zal er niet altijd zijn om haar te beschermen tegen de rest van de roedel :s 

Omdat jullie de 1k views bereikt hebben haha :p 

Vote/Comment/Follow


The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu