44. Oliver

5.5K 302 3
                                    

44. Oliver ~ Flashback

Ik had al zo een slecht voorgevoel toen Logan niet meteen terug kwam. Hij had zijn mind link uitgezet en ik kon hem dus niet vragen wat er aan de hand was. Jack en ik wachtten in het ziekenhuis. Axelles ouders waren naar hier gebracht. Haar vader was er het ernstigst aan toe, maar ze gingen het beiden overleven. Ze hadden geluk gehad. Vooral geluk dat Axelle de Luna van de roedel ging worden, want niemand zou ooit zoveel moeite gedaan hebben om twee omega's te redden.

Toen we zaten te wachten kregen Jack en ik opeens hetzelfde gevoel. Onze wolven begonnen te huilen binnenin onszelf. Wat was er aan de hand? We wisten pas wat er gebeurd was toen Luca, Logans broer ons via de mind link aansprak. Hallo allemaal. Ik wil jullie laten weten dat jullie vanaf nu een nieuwe Alfa hebben. Hij had van alles verteld via de mind link, maar we luisterden er geen van de twee naar. Dit was een hele foute boel.

Jack zou Luca proberen tegenhouden, terwijl ik op zoek zou gaan naar Axelle en Logan. Logan had me alles uitgelegd. Binnen 3 dagen zouden Luca en hij vechten om de Alfa positie. Ondertussen moesten Jack en ik een oogje in het zeil houden.

Toen ik terug ging naar de roedel zag ik dat er al veel veranderd was. Verschillende mannen werden gemarteld voor het roedelhuis. Luca stond er met een grijns naar te kijken. " Genoeg " Hij hief zijn hand op. " Gooi ze eruit. Hier is geen plaats voor wolven die hun Alfa niet respecteren " Ik keek verbaasd naar de vele mannen, vooral wachters, die door anderen vastgenomen werden en uit de roedel gegooid werden. Waarschijnlijk hadden ze Luca aan de grens proberen tegenhouden maar moesten ze dat nu met hun leven bekomen. Zodra Logan weer Alfa zou worden zou ik ze opsporen en terughalen.

De rest van de 3 dagen waren hetzelfde als die eerste paar uren. Iedereen die verdacht werd van roddelen over de nieuwe Alfa werd eruit gegooid. Mannen, vrouwen, kinderen, het maakte hem niet uit. Hij hield Jack en mij ook goed in de gaten. Daarom probeerden we een zo goed mogelijke indruk op hem te maken, terwijl we, achter zijn rug, anderen probeerden te helpen. Zo had ik Axelles ouders in een andere kamer ondergebracht. Eén waar Luca geen weet van had. Hopelijk zou hij ze toch niet vinden.

Voor iedereen zou Logan de enige echte Alfa van de roedel blijven. Hoe hard Luca ook zou proberen. Luca had blijkbaar rogues en andere wolven opgetrommeld om de orde te handhaven. Als beloning mochten ze in de roedel blijven en ze kregen meteen een positie als vechter en wachter. Jack en ik waren de enige die onze positie behielden. Luca wist dat hij ons niet zomaar aan de kant kon schuiven. Hij zou geen toegang meer hebben tot bepaalde soorten informatie. Wat een geluk was voor ons. Volgens mij hadden we het anders met ons leven moeten bekopen.

Ik was diegene die Logan en Axelle, na die drie dagen, terug ging halen. Ik bracht ze naar de roedel en zoals ik Logan beloofd had zou ik voor Axelle zorgen tijdens het gevecht. Jake en ik stonden om haar heen. Via de mind link hoorde ik van een aantal mannen dat Luca Axelles ouders gezocht had. Het was een soort doel geweest voor hem om ze te vinden. Ik hoopte dat het gevecht snel voorbij zou zijn zodat we nog op tijd waren voor hen.

Het gevecht verliep zoals ik het verwacht had. Het was een moeilijke strijd. Ik had al verwacht dat Luca sterker zou zijn dan we gedacht hadden. Anders had hij nooit dit plan op poten gezet. Gelukkig was Logan's vader er, want anders denk ik niet dat we Logan nog als Alfa gehad hadden.  


A/N: Happy newyear! :)


The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu