Proloog

12.6K 555 61
                                    

Proloog - Verteller

Logan regeerde al twee jaar met ijzeren hand over zijn roedel. Dat was hem met de paplepel meegegeven. Naast hetzelfde karakter had hij ook zijn manier van regeren overgenomen van zijn vader. Ze dulden beiden geen tegenspraak. De roedels enige hoop was zijn mate. Ze hoopten dat zij hem kon veranderen. Dat haar karakter helemaal verschilde van het zijne.

Hij zocht haar al twee jaar. Hoewel hij nog maar 20 jaar oud was wilde hij haar toch zo snel mogelijk vinden.

Zijn idee van een mate was een mooie vrouw. Een vrouw die beter was dan de rest. Het liefste de dochter van een andere Alfa. Desnoods van een bèta.

Op een dag weigerde een kleine omega zijn bevelen op te volgen. Hij stond naast zijn bèta, te kijken hoe een groepje mannen en vrouwen aan het werk waren op het land. Buiten was het minstens 30 graden, te heet om in te werken. Het meisje, Axelle, legde haar schop neer en liet zich op de grond zakken. Haar handen stonden vol met blaren. Ze was nog maar 17 jaar maar had ondertussen al een aantal naar handenarbeid achter de rug. Zodra Logan zag dat het meisje niet werkte liep hij naar haar toe en trok haar overeind aan haar haren. "Werken!" siste hij tegen haar, voor hij haar weggooide als een stuk vuil.

Ze viel een paar meter verder op de grond, maar bleef gewoon liggen. Ze had geen energie meer om te werken. Ze wilde alleen maar slapen en wat drinken, iets wat al een paar uur geleden was. Logan gromde naar haar en gaf zijn bèta het bevel om haar op te pakken en naar de kerkers te brengen. Iedereen moest naar hem luisteren. Deed je dat niet dan restte je een lang leven in de kerkers. Zo wilde hij een voorbeeld stellen.

In één van de kerkers werd ze als boksbal gebruikt door de anderen. In een paar weken tijd was haar hele lichaam bezaaid met blauwe plekken, breuken, kneuzingen. Het meisje had haar al bij haar lot neergelegd. Logan zag ze al lang niet meer als haar alfa. Een echt leider zou dit nooit aan zijn eigen volk aandoen. Alleen moest de ergste schok nog komen.

A/N: Laat zeker weten wat je ervan vindt!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

A/N: Laat zeker weten wat je ervan vindt!

Vote/Comment/Follow

Gewijzigd: 2/05/2020

The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu