49. Axelle

4.8K 268 16
                                    

49. Axelle

" Komaan Axelle. Nog 5 keer " Ik rolde bij Logan's woorden, voor ik mezelf toch 5 keer optrok aan de metalen staaf boven me. In die paar dagen dat hij me trainde had was ik al veel beter geworden. Meestal was hij ook echt een strenge leermeester en duldde hij niet veel tegenspraak. Enkel in de eerste les was het me gelukt om nog wat mildere oefeningen te krijgen dankzij mijn puppy oogjes.

Logan's ouders waren ondertussen ook al weer terug naar huis gegaan. Logan had zelfs geholpen bij het inpakken. Hij wou wel heel graag dat zijn ouders terug vertrokken én hij wond er geen doekjes om. Het was duidelijk te zien aan hem.

" Ik wil niet meer " protesteerde ik. Het zou niet veel uitmaken, want dit was Logan zijn favoriete oefening. Vooral omdat ik zo met mijn rug naar hem toe stond en hij daardoor ongemerkt naar mijn achterste kon kijken. Ja, Logan. Ik had het al lang gemerkt.

" Nog heel even, Axelle. Probeer het nog één keer " Ik kreunde luid als teken dat ik het absoluut niet met hem eens was. Opeens voelde ik dan ook zijn armen om me heen en hield me zo in de lucht. " Ik zou het echt appreciëren als je naar me zou luisteren. Straks denkt de hele roedel nog dat ik een watje ben " Dat ben je ook, dacht ik bij mezelf.

Af en toe deed hij ook maar gewoon streng voor de show. Dan zei hij dat ik twintig rondjes mocht lopen en op het moment dat niemand keek liet hij me alweer stoppen. Volgens mij wou hij me gewoon sparen. Omdat hij doorhad dat ik er wat geïrriteerd van werd. Ik werd precies getraind om in het leger te gaan, terwijl we allemaal wisten dat Logan me nooit naar buiten zou laten gaan als er ook echt een gevecht of oorlog zou zijn.

" Gaan we niet stoppen voor vandaag? " vroeg ik zodra hij me op de grond had gezet. Ik draaide me om en zette mijn pruillip op. Hij rolde met zijn ogen, voor hij kort om zich heen keek. " We zijn nu al bijna een hele week aan het trainen. Ik heb echt veel spierpijn " verdedigde ik mezelf. Meteen zag ik in zijn ogen dat hij al toe ging geven.

" Oke oke. We zullen stoppen voor vandaag. " Ik maakte een enthousiast geluidje en omhelsde hem meteen, waardoor hij me oppakte. " Je kan dan eens dat bubbelbad uitproberen dat ik laten installeren heb " Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen en ik lachte kort. Logan bleef maar naar manieren zoeken om me te verwennen en daar hoorde blijkbaar het hele huis herinrichten bij. Niet dat je me echt hoorde klagen. Als hij dat graag deed, dan hield ik hem niet tegen.

Eenmaal binnen in ons huis zette hij me neer en drukte een kus op mijn voorhoofd. " Je krijgt een halfuur. Daarna storm ik de badkamer binnen " Ik drukte een vluchtig kusje op zijn wang en stapte langzaam de trap op. " Veel plezier in je bureau " riep ik nog, voor ik de badkamer in ging en kon genieten van het bubbelbad.   

A/N: Een schattig hoofdstukje haha :p Ze groeien duidelijk meer naar mekaar toe :) 

Ik wil nog even laten weten dat jullie soms meldingen kunnen krijgen van voorgaande hoofdstukken. Dat komt omdat ik die hoofdstukken herschreven heb, voor de Engelse versie. Er gebeuren nieuwe dingen in het verhaal en andere zaken worden eruit gelaten. 

Vote/Comment/Follow

The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu