VIGTIGT

816 56 4
                                    

Hey babes! 

Glædelig påske! 

Måske har nogle af jer læst min besked på min side, måske har I ikke, det er i hvertfald derfor jeg også lige skriver her, så alle har fået beskeden. 

Jeg har været så super dygtig og få lavet alle mine afleveringer på studiet, så jeg nu kan holde fri i min påskeferie. 

Jeg håber derfor, at jeg kan få redigeret og oversat så meget som overhovedet muligt. Lige nu mangler jeg at redigere og uploade 29 kapitler af "Almost Lover" før "All of Me" begynder, som jeg allerede har oversat de første 11 kapitler af. 

Men fordi jeg er i så godt humør, vil jeg gerne give jer et lille sneak peek på "All of Me". Det kræver bare, at I tilføjer bogen til jeres bibliotek, så I kan se hvornår jeg smider sneak peeket op. I må også meget gerne følge mig her på Wattpad, da jeg ikke helt har bestemt om sneak peeket bliver et privat kapitel (et kapitel kun mine følgere kan se), da det måske kommer til at indeholde nogle spoilers (SKRIGER!) Og nu hvor I er i gang kan I også lige tilføje bog nummer tre i serien "Pretend" til jeres bibliotek. 

Til sidst vil jeg bare gerne takke jer! I er nogle dejlige læsere og jeg er sikker på, at Posh777 også er rigtig glad for, at I læser hendes fantastiske værk. Bliv endelig ved med at kommentere og stemme, det gør mig så glad at læse jeres tanker! 

All the love, R. 

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now