Kapitel 27: Lydprøve hævn og CPR

1.1K 73 19
                                    

Avas synsvinkel 

Jeg kan allerede høre publikum udenfor arenaen.

De synger What Makes You Beautiful. Jeg ved, at det bliver meget højere, når drengene begynder på lydprøverne. I aften regner de med, at der møder over to hundrede tusinde op og drengene er, som Niall siger 'så spændte!!' Det må jeg give dem, de har virkelig nogle seje fans. Undtagen dem, som er sindssygt besatte af dem.

Lou og jeg går ud i arenaen og sætter os på nogle stole ved siden af scenen. For mig er lydprøverne meget bedre end den rigtige koncert. Det må være fordi, at jeg har set koncerten så mange gange nu. De er bare så fjollede under lydprøverne. Jeg elsker det.

Der er måske omkring et tusinde piger nede foran scenen, heldige fans der fik fat i lydprøve billetter. De begynder allerede at skrige, da bandet kommer ud på scenen og begynder at tænde deres instrumenter. Men det er ingenting i forhold til, da Louis kommer råbende ud med Zayn på ryggen. Pigerne går bogstavelig talt amok. Niall kommer stejlende efter dem, hvilket minder mig om en lille pony. Liam og Harry følger efter og skrigene bliver endnu højere.

"Hiiii!" råber Harry til dem, "Vi er One Direction, dejligt at møde jer alle sammen. Velkommen til vores lydprøve fest. Først synger vi og så svarer vi på lidt spørgsmål fra jer."

"Har I det godt alle sammen?" spørger Liam og får et skrig som svar.

Niall griber sin guitar og sætter den til. Zayn samler en iPhone op, som er blevet kastet op på scenen og giver den til sikkerhedsfolkene, så de kan give den til sin ejer.

"Har I det sjovt?" spørger Louis. Endnu et høj skrig bryder løs.

Harry spotter Lou og mig og peger på os. "I sidder ned, så sjovt kan I da ikke have det."

Vi har leget den her leg med ham før, så vi springer op og skriger som fans.

"Sådan der!" griner Harry.

"De bliver betalt for at gøre det der." tilføjer Niall, hvilket får publikum til at grine.

"Vi starter med Teenage Dirtbag." informerer Zayn publikum, da musikken begynder og drengene breder sig ud på scenen.

Harry begynder at synge og danse akavet rundt på scenen. Hvordan kan han danse så dårligt og stadig være så lækker? Det er virkelig frustrerende.

Publikum begynder at synge og danse sammen med dem. Sangene fortsætter og da de slutter, får de selvfølgelig endnu en omgang af skrig og Liam takker dem.

"Hvem har set videoen til Best Song Ever?" spørger Harry og får et kæmpe skrig fra pigerne.

"Hvad synes I så? Kunne I lide den?" spørger han og får et par Elskede den og Den var så fed.

Niall afbryder ham og de begynder at mumle noget til hinanden og går videre til spørgsmåls-delen af lydprøven. Spørgsmålene er normalt det samme fra én koncert til den næste, indtil de kalder på en lille pige helt oppe foran.

"Hej! Jeg elsker jer drenge så meget!! Mit spørgsmål er til Harry.. Er dig og Ava kærester?" spørger hun spændt.

Jeg føler min krop stivne, da Harry kigger på mig.

"Fordi, det burde I totalt, I er så søde sammen!!" tilføjer hun og får et par skrig fra de piger, som er enige.

Lou fniser ved siden af mig og jeg har lyst til at smelte ned i stolen og forsvinde.

Harry griner og et smil breder sig på hans læber, da hans svare hende, "Altså, nej vi er ikke kærester... men hun har svært ved at holde sine hænder for sig selv."

Almost Lover (Danish/Dansk)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن