Kapitel 26: Tekst beskeder og Twitter billeder

1.1K 72 3
                                    

Avas synsvinkel 

Jeg sætter mit hår op i en rodet knold, inden jeg glider ned i badekaret. Det varme vand får min krop til at slappe af med det samme.

Udover et par interviews her til morgen, er drengenes skema frit i dag. Hvilket betyder, at mit skema også er frit.

Så jeg har besluttet mig for at behandle mig selv godt, bare slappe af og være alene. Jeg er aldrig alene mere.

Det er lidt over tre uger siden, at billederne af mig og Harry fra klubben ramte nettet. Heldigvis er tingene faldet lidt mere til ro. Jeg bliver ikke længere mødt af fotografer når jeg går udenfor og jeg loggede på Twitter igen for et par dage siden. Det ser ud til, at alle nu tror på, at Harry og jeg virkelig kun er venner og at det bare var en fuld fejltagelse.

Det er gået lidt over en uge, siden den aften på baren. Harry har ikke prøvet på at holde mig i hånden igen. Hvilket jeg både er lettet over, men også... Jeg ved ikke hvad ellers. Jeg er stadig forvirret over det.

Nu når jeg tænker på al den tid, som er gået, går det op for mig, at jeg er mere end halvvejs gennem min kontrakt. Tanken skræmmer mig. Jeg elsker at være sammen med de her drenge, de er blevet min familie nu. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal kunne tage tilbage til en hverdag uden dem.

Og Harry... Jeg ryster på hovedet, jeg lader ikke mig selv tænke den tanke. Jeg kan bare ikke. Jeg vil ikke.

Jeg hiver mig selv ud af badekaret og tørrer mig, før jeg tager et par joggingbukser og en céline t-shirt på. Jeg hiver knolden ud af mit hår og lader det falde ned over mine skuldre. Jeg beslutter mig for at prøve en ny ansigtsmaske, som Lou har givet mig til at fjerne ansigtshårvækst (jep, ulækkert!) og begynder at smøre den på mine kinder.

Min mobil brummer på bordet, og fortæller mig, at jeg har en ny SMS. Jeg bliver færdig og renser mine hænder, før jeg tager min telefon op i min hånd.

Harry (er den bedste)

1 Ny Tekstbesked

Jeg griner og ruller med øjnene. Det ser ud til, at han har haft fat i min telefon igen. Jeg skubber min finger hen over skærmen, for at tjekke beskeden.

- Heyyyy. Hvad laver du? – H x

Til Harry: Hvorfor??? :)

- Niall er her og han vil gerne have, at du kommer og spiller FIFA. Please kom, han gør mig sindssyg. – H :)

Til Harry: Det er jeg ked af, men du bliver nød til at lide lidt mere. Sig til Niall, at jeg gerne vil banke ham i FIFA en anden gang.

- Booooo. Hvad laver du så? – H

Til Harry: Hvorfor så interesseret Styles?

- Niall sagde, at du bare har at have en rigtig god grund til ikke at komme og spille med ham. – H

Til Harry: Det har jeg ;)

- Han sagde, at du sikkert bare ligger i din seng og ser Netflix, mens du propper dit hoved med is. Jeg sagde, at du sikkert er i gang med noget kvindelig beauty halløj, som I damer kun gør i alt hemmelighed. – H

Til Harry: Virkelig Niall? Jeg er ikke Louis!

- Haha. Hvad laver du så? – H

Jeg griner og holder min telefon op til spejlet. Jeg giver en thumbs-up og lukker mine øjne, før jeg tager et billede. Jeg skynder mig at sende den til Harry.

Mindre end et minut senere får jeg en besked tilbage. Jeg åbner den og finder et billede af dem. Niall prøver at se imponeret ud mens Harry prøver at se bange ud, måske? Drengen er så dårlig til at tage selfies.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now