Kapitel 25: Karaoke og et stort skridt fremad

1.1K 77 2
                                    

Harrys synsvinkel 

Jeg havde allerede glemt den aftale, som Ava lavede med os. Siden hun sang i aften, ville hun få lov til at vælge en sang, vi skulle synge.

Niall og Louis hopper op, mere end villige til at indtage scenen. Resten af os følger langsomt efter dem. DJ'en giver os nogle mikrofoner og så vi venter bare på, at han annoncerer hvad vi skal synge.

Han kigger ned på sine papirer og begynder at griner, inden han kigger ud mod publikum. "Okay, vi bliver i den engelske pop familie, drengene skal synge en sang, som originalt er opført af Spice Girls... Wannabe!"

Naill ser rent faktisk glad ud, mens Louis og Liams skuldre sænker sig. Zayn råber, "Laver du fucking sjov med mig!" mens jeg ser ned på Lou og Ava og ser dem give hinanden et high five. Jeg skuler og ryster på hovedet af dem, hvilket får dem til at grine endnu mere.

Det her kan kun blive godt. Desværre kender vi alle sammen gruppen og sangen rigtig godt. De fleste af os på grund af vores søskende og Niall på grund af... Fordi han er Niall. Jeg sværger, at jeg har set den video hundrede gange, på grund af Gemmas besættelse af dem.

Niall fører an, "Okay mates, hvis vi skal gøre det her, så skal vi gøre det pisse godt."

Louis begynder at nikke, "Absolut. Lad os gøre det ordentligt!"

Resten af os nikker, Ava vil komme til at se tilbage på denne dag, som den dag hun troede, at hun kunne få os ned med nakken.

Musikken starter og vi begynder lidt ud af tonart, men vi rocker det hurtigt. Ved andet vers begynder vi at danse trinene fra Best Song Ever videoen og alle pigerne i menneskemængden rejser sig op og begynder at danse sammen med os.

Jeg smiler smørret til Ava og Lou, som begge sidder på deres stole med armene foldet over brystet og ryster på deres hoveder. Missionen mislykkedes Ava, missionen mislykkedes.

Sangen ender og vi bliver belønnet med skrig fra alle damerne i rummet, undtagen Ava og Lou. Vi hopper alle ned fra scenen grinende og går tilbage mod vores bord.

"Nød i showet de damer?" spørger Louis dem, da vi sætter os ned.

"Jeg bliver nød til at give jer det drenge. Kun I fem kan få en Spice Girls sang til at se så cool ud.." griner Lou.

"Jeg synes, at vi skal putte den på set listen til touren." griner Liam.

"Oh mate, det ville være mega fedt!" udbryder Niall.

Vi kigger alle sammen over på Niall og ryster på hovedet af ham. Kun han ville tro, at Liam rent faktisk mente det.

Jeg svinger min arm over ryglænet på Avas stol og vender mig mod hende. Hendes læber er i en lige linje, da hun ser på mig.

"Godt sangvalg søde." Jeg smiler til hende.

"Haha Styles."

Jeg griner af hendes sørgelige forsøg på at se vred ud. Hun skuler af mig, da jeg begynder at hive i hendes hår.

"Hold op Harry." siger hun og slår min hånd væk.

Jeg hiver i det igen, denne gang får jeg et smil ud af hende.

"Okay, okay." griner hun. "Det var faktisk ret godt."

Jeg griner sammen med hende og mine øjne skyder til hendes mund. Jeg elsker måden hun griner på.

Det går op for mig, at vi begge to er holdt op med at grine, men jeg stirrer stadig på hendes læber. Jeg kigger ind i hendes øjne og hun ser bare på mig. Jeg bringer langsomt min hånd op og skubber en tot hår om bag hendes øre. Luften bliver fanget i hendes hals, da jeg kører min hånd ned af hendes arm, mine fingrespidser løber hen over huden. Jeg stopper da jeg når hendes hånd. Jeg tager den i min og fletter vores fingre sammen.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now